george888 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2011 μπορω με το speedfan να ρυθμιζω την ταχυτητα των ανεμιστηρων μου? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aledjo Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2011 ειναι σαν να ρωτας αν με το nero μπορεις να γραψεις cd/dvd Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
george888 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2011 ναι ωραια και στο nero αν δε σου δειξουν δεν προκειτε να γραψεις...καποιος που να με βοηθησει να μπορεσω να ρυθμιζω την ταχυτητα των fan μου? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aledjo Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2011 1) στο πρωτο ποστ σου ΔΕΝ ρωτησες να σου δειξει καποιος πως δουλευει, απλα ρωτησες αν μπορεις 2) πρεπει να ειναι καθυστεριμενος καποιος που δε μπορει να γραψει με το nero.... 3) το nero ειναι ΠΟΛΥ πιο δυσκολο προγραμα απο το speedfan!!! 4) το ποσταρισμα στο insomnia, ειναι επισης πιο δυσκολο απο το speedfan πραγμα που σημαινει: ή εισαι χεστης και δε μπαινεις καν στο κοπο να το βαλεις το προγραμμα και να το δεις, φοβουμενος οτι θα χαλασεις το pc σου ή δεν εχεις τι να κανεις και ποσταρεις... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
george888 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 καποιος που εχει ορεξη να μου γραψει τη διαδικασια για να κανω login stous fan μου;εχω κατεβασει το 4.44. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dangar Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 Φίλε καλησπέρα , το πρόγραμμα δεν στήνεται σε 2 γραμμές - καλύτερα διάβασε το help file τα εξηγεί πολύ καλά εκεί. Αν κάτι δεν καταλάβεις πες μας, πρώτα όμως διάβασε.Λευτέρης. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα