SPANK Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2011 Έπεσε στα χέρια μου ενα laptop ενός φίλου Lenovo G530 (444622G) με το παρακάτω πρόβλημα όπως φαίνεται στην φωτογραφία. Συγκεκριμένα βγάζει το συγκεκριμένο μύνημα κατευθείαν οτι κάνει post το bios αλλα και οταν ειναι μεσα στα windows σε άκυρη στιγμή (αν μπεί με τη 10η φορά) , για κάποιο λόγο προσπαθέι να βρέι δίκτυο και να κάνει boot απο εκει αλλα δεν μπορώ να καταλάβω για ποιο λόγο το κάνει. Αυτο που έχω κάνει ειναι να κάνω disable την συγκεκριμένη επιλογή που έχει στις boot επιλογές με τις συσκευές και να κάνει μονο ο δίσκος boot ουτε καν το cdrom αλλα παλι κάνει τα ίδια Επίσης να σειμειώσω οτι το pc μολις έχει έρθει απο format αλλα το κάνει πρίν καν κανει boot τα windows οπότε δεν νομίζω να σχετίζεται με το καθαρά λογισμικό
biomecanoid Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2011 Aυτό δεν είναι πρόβλημα είναι κανονική λειτουργία του Bios άσχετα που εσύ δεν εχεις καμια χρήση γιαυτη και έτσι σου φαίνεται ενοχλητική. Μπορείς να την κανεις Disable μέσα από το Bios η ένδειξη στο θα είναι κάπως έτσι "LAN Boot Rom" τώρα τα Bios σε κάθε pc διαφέρουν λιγάκι και ειδικά στα laptop ψάξε για κάτι σχετικό.
SPANK Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2011 Θα ψάξω αυτο που λές για lan boot rom γιατι εκ πρώτης όψεως δεν βρήκα κάτι αλλα απο την στιγμή που το έχει βγάλει απο τις boot συσκευές δεν θα έπρεπε να μην με ενοχλεί και ας ειναι ενεργοποιημένο ? Ευχαριστώ για την απάντηση Update Κοίταξα το menu προσκεκτικά και διαπίστωσα πως απο τις ελάχιστα επιλογές που έχει 10 περίπου δεν υπάρχει κατι για lan boot rom παρα μόνο να βάλω οπως και έχω κάνει το LAN Boot στις συσκευές που δεν κάνουν boot. Το περίεργο όμως που είδα ειναι οτι μια βρίσκει τον δίσκο στο bios και μια δεν τον βλέπει καν οπότε μήπως υπάρχει εκει θέμα και σχετίζεται
biomecanoid Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2011 Δεν ειναι απαραιτητο να ειναι στην ιδια λιστα με το boot order
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα