lak10 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2011 παιδια γεια σας εχω παρει 4 καλωδια usb απο το ebay και κανενα δεν φορτιζει τα χειρηστηρια μου φαινεται θα σκασω φραγκα για να παρω το official της sony
Xristaras12 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2011 συνδεεις τα καλωδια στην κονσολα και δεν σου φορτιζουν τα χειριστηρια;; εγω μια χαρα εχω δοκιμασει με καλωδιο απο 2.5hdd εξωτερικο και φορτιζουν! δεν νομιζω οτι ειναι αναγκη να παρεις το αυθεντικο(που αν θυμαμαι ειναι και ακριβο)
lak10 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2011 φορτιζουν για 3 δευτερολεπτα και μετα σταματανε το original το βρηκα 4 λιρες στο ebay το θεμα ειναι οτι αυτος που μου τα πουλησε ελεγε οτι ειναι για ps3 αλλα παπαλα. μπορει να εξηγησει καποιος γιατι συμβαινει αυτο μπορει να φαινεται απλο αλλα εχω αγανακτησει
kdiamant Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2011 φορτιζουν για 3 δευτερολεπτα και μετα σταματανε το original το βρηκα 4 λιρες στο ebay το θεμα ειναι οτι αυτος που μου τα πουλησε ελεγε οτι ειναι για ps3 αλλα παπαλα. μπορει να εξηγησει καποιος γιατι συμβαινει αυτο μπορει να φαινεται απλο αλλα εχω αγανακτησει Πολύ περίεργο. Εγώ ότι καλώδιο έχω δοκιμάσει σε mini usb μια χαρά τα φορτίζει. Θα σου έλεγα να δοκιμάσεις να τα φορτίσεις σε pc να δέις αν φορτίζουν μήπως είναι τίποτα άλλο το πρόβλημα.
lak10 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2011 Πολύ περίεργο. Εγώ ότι καλώδιο έχω δοκιμάσει σε mini usb μια χαρά τα φορτίζει. Θα σου έλεγα να δοκιμάσεις να τα φορτίσεις σε pc να δέις αν φορτίζουν μήπως είναι τίποτα άλλο το πρόβλημα. ειναι γεγονος οτι ολα τα περιεργα σε μενα τυχαινουν δεν ξερω οντως περιεργο αλλα μου εχευ τυχει λογω καλωδιου να μην αναγνωριζει το pc το psp και δεν αντιγραφονταν αρχεια
grouspen Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 εγώ το έχω χάσει το official και φορτίζω από άλλα συνέχεια. μέχρι και από έναν ξεχασμένο φορτιστή από Motorola razzor δοκίμασα και φόρτισε .... δεν μπορώ να καταλάβω τί φταίει σε εσένα....
lak10 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2011 παιδια νομιζω ενοτπισα το προβλημα εχουμε ενα κανονικο καλωδιο mini usb και εχουμε και ενα δευτερο καλωδιο το οποιο οπως θα παρατηρησετε εχει λιγο διαφορετικο καλυμμα με το πρωτο καλωδιο φορτιζουν κανονικα τα χειρηστηρια ενω με το δευτερο οχι τα καλωδια που δεν φορτιζαν τα χειρηστηρια ειχα ολα το καλυμμα του δευτερου καλωδιου. τωρα δεν ξςεω γιατι συμβαινει αυτο
panos2171 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2011 Μηπως επειδη ειναι 3 μετρα??? Παντως το καλωδιο δεν ειναι καποιο συγκεκριμενο,ενα απλο mini-USB ειναι που μπορεις να χρησιμοποιησεις απο οποιαδηποτε συσκευη. Και με αυτο την ιδια δουλεια θα κανεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα