Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, κάνοντας μια αναζήτηση στο forum, δεν βρήκα κάτι παρόμοιο, οπότε είπα να ξεκινήσω κάτι και εγώ. Λοιπόν, τι λειτουργικό σύστημα (ή λειτουργικά συστήματα) έχετε στο netbook σας και γιατί;;;

Δημοσ.

Εγώ έχω ubuntu πάνω, (σε acer zg5), γιατί πολύ απλά καλύπτουν τις ανάγκες μου (ιντερνετ, pdf, παρουσιάσεις,μουσική και καμιά ταινία)

Δημοσ.

ξεκινησα με τα κλασσικα ΧΡ που φορουσε το aspire one D150

επειδη εψοφησε ο μαμα δισκος(παρ ολο που εχω τα αυθεντικα παραθυρια σε backup)προτιμησα να περασω 7αρια για να τα δοκιμασω(ειμαι με 2 γιγα ραμ)

το νετμπουκακι ειναι λιγο πιο αργο απο τα ΧΡ(ασε που εχω και το aero ενεργο κλπ)

ειχα δοκιμασει ubuntu 10.04 και την επομενη εκδοση αλλα ειχε θεματακι γιατι freezare το touchpad και το παρατησα

μετα δοκιμασα jolicloud απο απλη περιεργεια.Οκ μ αρεσανε αλλα ηταν πολυ ubuntu netbook remix στυλ και μετα δοκιμασα και την ubuntu netbook

πλεον ειμαι με 7αρια και mint(katya)dual boot

και νομιζω οτι ετσι θα παραμεινω πλεον ειναι το setup που μ αρεσει αν και στα 7αρια επαναλαμβανω οτι με Ν280,2 γιγα ραμ και gma945 και aero ενεργοποιημενο υπαρχει εμφανεστατο lag σε σχεση με τα xp

θα αφηνα πανω μονο τα mint αλλα ακομα ειμαι σε φαση που μαθαινω τα λινουξοειδη.

Δημοσ.

Γιατι ενα ? > (Signature)

Ρε φίλε, πώς έκανες να δουλεύει κανονικά το os x σε pc;; Το δοκίμασα αρκετές φορές και μετά από πολύ ψάξιμο, αλλά δεν έβγαλα άκρη... τέλος πάντων αυτό είναι άλλο, πολύ μεγάλο θέμα... Εγώ με τη σειρά μου να πω ότι έχω Windows 7 - Windows Xp - Ubuntu 11.10 <--- το οποίο μάλλον θα το αντικαταστήσω σήμερα με linuxmint 11...

Δημοσ.

@ΜοviemakerGr

νομιζω οτι η συμβολη σου θα ηταν πανω απο καλοδεχουμενη στο να μας βοηθησεις να στησουμε osx στα νετμπουκ μας(η σε οσα γινονται)Μιας και δεν εχω την δυνατοτητα για mac μηχανημα

ερωτηση πως ειναι Netbook με android;;

Δημοσ.

Ρε φίλε, πώς έκανες να δουλεύει κανονικά το os x σε pc;; Το δοκίμασα αρκετές φορές και μετά από πολύ ψάξιμο, αλλά δεν έβγαλα άκρη... τέλος πάντων αυτό είναι άλλο, πολύ μεγάλο θέμα... Εγώ με τη σειρά μου να πω ότι έχω Windows 7 - Windows Xp - Ubuntu 11.10 <--- το οποίο μάλλον θα το αντικαταστήσω σήμερα με linuxmint 11...

Κατ'αρχην πρεπει να στο επιτρεπει το μηχανημα η να διαβασεις και να επιλεξεις το καταλληλο.

Απο εκει και περα αν το θελεις κ ΄σ'αρεσει η γνωση,στρωσεις πωπω κατω θα το καταφερεις.

Να δεις οταν ειχα να κανω με 3 bootloader ποσες φορες εκανα τις εγκαταστασεις γιατι η μια μου κατεστρεφε την αλλη αλλα ηθελα να τα καταφερω κ το εκανα.

@ΜοviemakerGr

νομιζω οτι η συμβολη σου θα ηταν πανω απο καλοδεχουμενη στο να μας βοηθησεις να στησουμε osx στα νετμπουκ μας(η σε οσα γινονται)Μιας και δεν εχω την δυνατοτητα για mac μηχανημα

ερωτηση πως ειναι Netbook με android;;

Κατεβασε τον Chromium στα Windows και θα ειναι σχεδον το ιδιο.Στο Lenovo το δινει μαζι το κανεις εγκατασταση μεσα απο Win κ bootereis με ξεχωριστο Button σε 5" αναβει.

Υπαρχουν οσες οδηγιες θελεις για osx αναλογα με το μηχανημα που διαθετεις στο Νετ αν κολλησεις καπου πες μου αλλα στο σωστο thread :)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...