Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα. Εχω στα χερια μου ενα AMILO PRO V3505, το οποιο ανοιγει απο το power button (ακουγεται το ανεμιστηρακι κατα την εκινηση και το cd drive που κανει check) αλλα δεν εχω καμια ενδειξη στην οθονη. αναβουν τα λαμπακια την ενδειξης οτι ειναι σε λειτουργια καθως και του επεξεργαστη το οποιο αναβοσβηνει παρα μονο κατα την εκκινηση.η οθονη μαυρη τελειως χωρις φωτεινοτητα. συνδεσα εξωτερικη οθονη (crt) αλλα δεν παιρνω ουτε εκει σημα αφου αναβοσβηνει το λαμπακι της οθονης.

εχω στο νου μου οτι πιθανον να καηκε μητρικη ή γραφικων. στα χαρακτηριστηκα ειδα οτι εχει ενσωματωμενη καρτα γραφικων Intel GMA 950.υπαρχει καμια περιπτωση να σωθει το φορητο?? και απο τα στοιχεια που σας εδωσα ειναι πιθανον να ειναι αλλου το προβλημα?

Δημοσ.

Φίλε μου έχω και εγώ αυτό το λάπτοπ και σου λέω πως είναι μεγάλος μπελάς ,γενικά με την fujitsu-siemens είναι να μην την πατήσεις και σου χαλάσει γιατί είναι πανάκριβο το σέρβις της και μάπα ,δυστυχώς η κάρτα γραφικών είναι ενσωματωμένη με την μητρική ,όποτε θέλει αλλαγή όλη η μητρική όπως καταλαβαίνεις.Για αυτό δοκίμασε σε κανένα σέρβις 3ου και όχι της αντιπροσωπείας ,εκτός αν θες να σου πιάσουν τον κ@λ@!!!!

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

στο service 3ου για τι ποσο μιλαμε ??

στα γρηγορα κοιταξα για μητρικη και βρηκα

http://www.ebay.co.uk/itm/Fujitsu-Amilo-Pro-V3505-Motherboard-48-4P501-011-/320717650571?pt=UK_Computing_LaptopMotherboards_CPUs_CA&hash=item4aac42fa8b

με 70 λιρες αγγλιας , περιπου 80 ευρω.

μάλλον δε στελνει Ελλάδα ο τύπος

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...