Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια!

Θα ηθελα κι εγω τη γνωμη σας για ενα καινουριο λαπτοπ.

Οι χρηση του θα ειναι για δουλειες γραφειου(κυριως powerpointκαι αναγνωση pdf) κυριως και ταινιες - μουσικη - ιντερνετ.

Απο παιχνιδια αντε κανα μανατζερ(αλλα δεν αποτελει προτεραιοτητα).

Αυτη τη στιγμη καλοβλεπω αυτο Dell Inspiron Q15R - 4 GB Ram - 15.6" - Μαύρο

Τι εχετε να πειτε;

Δημοσ.

Παιδια ευχαριστω πολυ για ολες τις επιλογες!Αυτο στα 640 ειναι καλο αλλα λιγο ακριβουτσικο.

Βρηκα και αυτο HP Pavilion G6-1050sv

Εχει πανω κατω τα ιδια χαρακτηρηστικα με το πρωτο dell και ειναι γυρω στα 80 ευρω φθηνοτερο.

Τι λετε αξιζει?

Δημοσ.

Παιδια ευχαριστω πολυ για ολες τις επιλογες!Αυτο στα 640 ειναι καλο αλλα λιγο ακριβουτσικο.

Βρηκα και αυτο HP Pavilion G6-1050sv

Εχει πανω κατω τα ιδια χαρακτηρηστικα με το πρωτο dell και ειναι γυρω στα 80 ευρω φθηνοτερο.

Τι λετε αξιζει?

Για 40€ θα εχεις καλυτερο επεξεργαστη και πιο γρηγορο δισκο. Αξίζει να τα δωσεις

Δημοσ.

Παιδια μιας και ειμαι και εγω για αγορα μεχρι 600ευρω... και το dell με τα 640 το ζαχαρωνω πολυ ασχημα αλλα no money.... μαλλον με βλεπω για αυτο που προτεινει στην αρχη ο medgio01 but... εχω δει και πολλα μοντελα με radon 6470M.. κανει τιποτα η η 525 της nvidia σκοτωνει μπροστα της?

Δημοσ.

Παιδια μιας και ειμαι και εγω για αγορα μεχρι 600ευρω... και το dell με τα 640 το ζαχαρωνω πολυ ασχημα αλλα no money.... μαλλον με βλεπω για αυτο που προτεινει στην αρχη ο medgio01 but... εχω δει και πολλα μοντελα με radon 6470M.. κανει τιποτα η η 525 της nvidia σκοτωνει μπροστα της?

Nick αν σε ενδιαφερει μου ηρθε ενα φυλλαδιο απο media markt με ενα hp G6-1165 με βασικα χαρακτηριστικα παρομοια με του dell(Ραμ 3Gb και σκληρο 320).Στα 444 ευρω.Δεν ξερω αν το εχουν παντου καθως εγω μενω λαρισα. ^_^

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...