vendettalove Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 αλλη μια ερωτηση.. τι ειναι τα αρχεια minidump; γιατι ο σκληρος μου εχει τετοιο φακελο ενω ο σκληρος του αλλου δεν εχει..
rafail1994 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 Για πάνε στης ιδιότητες συστήματος -> εκκίνηση και αποκατάσταση και επέλεξε το εγράφη του συμβάντος στο αρχείο καταγραφής του συστήματος πατά οκ και περίμενε να βγει πάλι μπλε οθόνη και μας ανεβάσεις τα αρχεία
vendettalove Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 για ποιον μιλας τωρα μιλαω για το οτι αποσυνδεσα τον σκληρο μου απο την μητρικη και συνεδεσα μονο τον δικο του να δω μηπως ανοιξουν τα γουιντοους που ειναι φορτωμενα. τπτ. μονο BSOD. και ο φιλος μου ειπε αν καταλαβα καλα οτι λογικο ειναι να συμβει. τελικα; Για πάνε στης ιδιότητες συστήματος -> εκκίνηση και αποκατάσταση και επέλεξε το εγράφη του συμβάντος στο αρχείο καταγραφής του συστήματος πατά οκ και περίμενε να βγει πάλι μπλε οθόνη και μας ανεβάσεις τα αρχεία Γινεται να το παω εκει αλλιως; πλαγιως; μεσα απο φακελους; γιατι δεν εχω το αλλο μηχανημα που εκει φορτωνει κανονικα ο δισκος..
rafail1994 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 Λοιπόν vendettalove έχεις καποια σχεση με τον kurillakoc ; Η το πρόβλημα που λες είναι αλλο ; Γιατί κάπου το εχω χασει
vendettalove Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 Σχεση εξαποστασεως.. joke Ειναι αλλό το προβλημα αλλα δεν ανοιξα αλλο thread λογω του τιτλου που ειναι η μπλε οθονη οποτε και ειπα να ποσταρω εδω
rafail1994 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 Εάν θέλεις άνοιξε καινούριο thread για να βοηθήσουμε και εσένα και τον kurillakoc
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα