Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδεια εχω ενα laptop Acer aspire 5920G και τωρα της τελευτες μερες μου βγαζει μπλε οθονη και οταν πεζω κολαει ι οθονη κι βγαζει εναν ηχο καταλαβατε μηπος καμια ιδεα ?

Δημοσ.

Ρε παιδια λίγη βοήθεια με Η/Υ αλλουνού!

Πήρα τον σκληρό του (Seagate Barracuda) από το πισι του για να τον συνδέσω στο δικό μου ωστε να του βάλω αλλα windows να κανω ρυθμισεις ή εστω να του περασω προγραμματα.

ερχομαι στο δικο μου πισι, τον βαζω και αυτον με σατα οπως τον δικο μου, ρευμα κτλ, τον ανοιγω βλεπω οτι τους βρισκει και τους 2, περνανε οι οθονες και μου ανοιγει τα windows τα δικα μου-- του προυπαρχοντος σκληρου δλδ.

οχι λεω.. τον κλέινω. βγαζω τον δικο μου και ανοιγω παλι μηπως εκκινησει με τον σιγκειτ. προχωρανε οι οθονες ωσπου φτανουμε στην μπλε οθονη BSOD. Τετοια μπλε που δεν ειχα ξαναδει.

πως γινεται στο προηγουμνενο μηχανημα να δουλευε ρολοι και εδω τπτ;

φταιω εγω ή θέλει τη μαμα του;;

Δημοσ.

τα windows που εχει αυτος μεσα στον δικο δεν ξεκινανε στον δικο σου γιατι πρεπει να εχουν γινει εγκατασταση στο μηχανημα που θα χρησιμοποιηθουν.Συνηθως εαν δεν γινει αυτο βγαζουν προβλημα.

Δημοσ.

τα windows που εχει αυτος μεσα στον δικο δεν ξεκινανε στον δικο σου γιατι πρεπει να εχουν γινει εγκατασταση στο μηχανημα που θα χρησιμοποιηθουν.Συνηθως εαν δεν γινει αυτο βγαζουν προβλημα.

Λες οτι ειναι λογικο να μην ανοιξουν σε μενα δλδ; παιζει ρολο που εκανες το ινσταλ, εβαλες ντριβερς κτλ ε ;

αρα δεν εκανα τπτ..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...