spirit______ Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2011 Καλησπερα... Αγορασα πριν απο 2 εβδομαδας ενα HP, (HP G62-b80EV). Εχει 2Gb μνημη και θελω να την αναβαθμησω στα 4Gb. To 1o προβλημα ειναι οτι δεν ξερω, αν υπαρχουν 2 μνημες των 1Gb μοιρασμενες στις 2 θυρες, που εχει, η αν υπαρχει μια των 2Gb στην μια θυρα και η αλλη ειναι κενη... ( ανοιξα το laptop αλλα δεν μπορεσα να καταλαβω ) Και το 2ο προβλημα ειναι οτι μιλησα με εναν τυπο στο πλαισιο, και μου ειπε οτι η μνημη που ηδη εχει δεν θα ειναι συμβατη με αυτη που εγω θα βαλω και ενω στο hardware θα διχνει οτι εχει 4Gb ας υποθεσουμε 2+2 ουσιαστηκα αυτες οι 2 δεν θα συνεργαζονται και δεν θα εχω το επιθυμητο αποτελεσμα που θελω, δηλαδη περισσοτερη μνημη... pppffff αρκετο μπερδεμα... Απο τι μου ειπε αυτο σημβαινει σε ολα τα λαπτοπ.. Οποτε αν καποιος ξερει κατι απο τα παραπανω ας βοηθησει..
xristoforos89 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2011 Και τοτε γιατι κανουμε ολοι αναβαθμιση; Για ομορφια; Τοσα ξερουν στο Πλαισιο, τοσα λενε. Απορια: Καλα ανοιξες το κουμπωμα και τι ειδες; Δεν μπορεσες να καταλαβεις αν εχει 1 ή 2 dimm μεσα; Κατεβαζεις αυτο: http://download.cnet.com/CPU-Z/3000-2086_4-10050423.html και πας στην 5η καρτελα (spd). Aπο εκει θα καταλαβεις ποσα σλοτ ειναι γεματα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα