akatsim Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2011 Σημερα ανακοινωθηκαν και κυκλοφορησαν τα νεα ΜΒΡ. Ηδη απο οτο εισαι σε ΗΠΑ, ΜΒ, αλλα και στα υπολοιπα Apple Stores τα εχει διαθεσιμα. Για το 13αρι που ενδιαφερομαι καποιες μικροαλλαγες εχει, λιγο CPU (ειναι 2,4 και 2,8 οι i5 τωρα), δισκος το ελαχιστο ειναι τα 500ΜΒ, wifi N, απο οσο καταλαβα. Κωδικος MD313. Απο την εμπειρια σας, ποτε να τα περιμενουμε στην Ελλαδα? Ειμαι ετοιμος να παρω, αλλα λεω μιας και βγηκαν αυτα να περιμενω λιγακι. Τα υπαρχοντα MC700 τα καταστηματα θα συνεχισουν να τα πωλουν, και αν ναι σε τι τιμες?
panos2000gr Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2011 Σημερα ανακοινωθηκαν και κυκλοφορησαν τα νεα ΜΒΡ. Ηδη απο οτο εισαι σε ΗΠΑ, ΜΒ, αλλα και στα υπολοιπα Apple Stores τα εχει διαθεσιμα. Για το 13αρι που ενδιαφερομαι καποιες μικροαλλαγες εχει, λιγο CPU (ειναι 2,4 και 2,8 οι i5 τωρα), δισκος το ελαχιστο ειναι τα 500ΜΒ, wifi N, απο οσο καταλαβα. Κωδικος MD313. Απο την εμπειρια σας, ποτε να τα περιμενουμε στην Ελλαδα? Ειμαι ετοιμος να παρω, αλλα λεω μιας και βγηκαν αυτα να περιμενω λιγακι. Τα είδα και εγώ το πρωί, αλλά με μια πρώτη ματιά τίποτα το άξιο αναφοράς. Επιφυλάσσομαι μόνο στο θέμα της αυτονομίας της μπαταρίας στον οποίο υποθετικά ο καινούργιος επεξεργαστής μπορεί να τα πηγαίνει ακόμη καλύτερα. To Wifi N υπάρχει εδώ και πολύ καιρό στα προηγούμενα μοντέλα και όσο για τους δίσκους 5400rpm εν έτοι 2011 πρέπει να χρησιμοποιούνται μόνο για backup και δεδομένα και όχι για δίσκους λειτουργικών. Από εκεί και πέρα είναι λογικό ότι τα καινούργια μοντέλα MD313 θα έρχονται με LION, οπότε και δεν θα έχουν το option του downgrade σε Snow Leopard όπως συμβαίνει και με τα MBA2011. Τα υπαρχοντα MC700 τα καταστηματα θα συνεχισουν να τα πωλουν, και αν ναι σε τι τιμες? Λογικά ναι και μέχρι να ξεστοκάρουν...δεν φαντάζομαι να πέσουν δραματικά οι τιμές πάντως όπως συνέβη με τα MC374-MC375 και την μετάβαση από C2D σε i5. Γνωρίζει κανείς ποιόν ακριβώς επεξεργαστή θα φοράνε τα ανανεωμένα MBP?
Palp Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2011 Θα πρότεινα να πάρεις τηλέφωνο την isquare. Ως επίσημοι αντιπρόσωποι έχουν την πιο έγκυρη πληροφόρηση για το πότε θα είναι διαθέσιμα στην Ελλάδα.
akatsim Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2011 Θα πρότεινα να πάρεις τηλέφωνο την isquare. Ως επίσημοι αντιπρόσωποι έχουν την πιο έγκυρη πληροφόρηση για το πότε θα είναι διαθέσιμα στην Ελλάδα. Τους πηρα και το εμαθαν απο εμενα για τα νεα μοντελα. Μου ειπαν για κανενα μηνα το πολυ, αλλα τους πιστευεις? Σου λεει, αν του πω 7-10 μερες δεν θα παρει το στοκ μου, ενω 1 μηνα μπορει να βιαζεται και να το παρει. Σ'αυτη τη χωρα πλεον ειμαι δυσπιστος για τα παντα.
calenter2003 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 Οι βελτιώσεις είναι τουλάχιστον ανεπαρκείς. Το 13αρι συνεχίζει με τη φτωχή ανάλυση οθόνης, USB 3 γιοκ(σε κανένα μοντέλο), και το χειρότερο δεν υπάρχει ούτε η option προσθήκης Express Card, με εξαίρεση το 17ιντσο μοντέλο που υπήρχε ούτως ή άλλως. Επίσης, εν έτει 2011 το να πληρώνεις 1200 και πλέον ευρώ χωρίς δίσκο SSD(υπάρχει μόνο ως option και με επιπλέον λεφτά φυσικά)είναι αχαρακτήριστο.
Tablet Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 Και ποια η διαφορά του 13'' i7 early με το 13'' i7 late ;;; Καμια λεμε;;; http://ark.intel.com...are/52231,53464
Tablet Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 Εδω http://ark.intel.com/compare/52231,53464
Tablet Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 Μπορεις καποιος να μου εξηγηση την διαφορα του early i7 με τον late i7 για το pro 13.3';; Και γενικα ποια η διαφορα του early mbp 13 με το late απο εδω βλεπω πως τουλαχιστον επεξεργαστικα δεν υπαρχει τιποτα http://ark.intel.com/compare/52231,53464
haHa Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 Εδω εισαι: http://www.macrumors.com/2011/10/24/apple-bumps-macbook-pro-with-processor-graphics-storage-upgrades/ 13-inch MacBook Pro: - Processor options move from 2.3 GHz dual-core Intel Core i5 and 2.7 GHz dual-core Intel Core i7 to 2.4 GHz and 2.8 GHz options. - Hard drive options offer increased capacity, moving from 320 GB in the low-end configuration and 500 GB in the high-end configuration to 500 GB and 750 GB respectively. Χοντρικα προσφερει πιο γρηγορους επεξεργαστες στην ιδια τιμη , με λιγο μεγαλυτερες χωρητικοτητες σκληρων δισκων.
Tablet Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 Για τους δισκους οκ.. Αλλα για τις cpu ουσιαστικα ειναι 100MHz/πυρηνα τιποτα δηλαδη.. Ειναι ο ιδιος ακριβως επεξεργαστης με αλλο multiplayer.. Ειναι λιγο overclocked..
gs20309 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2011 ρε παιδιά τι λέτε.. θα γίνει καμιά θεαματική αλλαγή στο design αργότερα φλεβάρη-μάρτιο ή θα μείνει για άλλο ένα χρόνο με τις αναβαθμίσεις που γίναν?.. το 13άρι σκεφτόμουν με i7 μπορεί να μου πει κανείς μέχρι τι οθόνη θα μπορώ να του συνδέω επάνω άφοβα? σκεφτόμουν για να έπαιρνα κ μια 23αρα για όταν κάνω δουλειά στο σπίτι.. η κάρτα γραφικών αντέχει? για τις στροφες του σκληρού δίσκου τι να πω..κ ο βαιος τις ίδιες έχει..τι μανία έχουν πια με τις 5400.. επίσης ποια η διαφορά στην κάρτα γραφικών με αυτό? http://www.sony.gr/product/vn-s-series/vpcsa3m9e ανάμεσα σ αυτά τα 2 είμαι..
PaZaRiOTiS Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2011 Πολλές φήμες παίζουν για redesign το 2012. Αλλά επειδη θα συνδυαστεί κ με τους ivy bridge επεξεργαστες πολλά εξαρτώνται κ από την intel.. Κ γω το περιμένω το redesign πως κ πως.. Btw το white macbook μ ειναι του 2007 κ το χρησιμοποιώ με 24αρα 1920x1080.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα