Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 33
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Demian οι Dell που πρότεινα και η τελευταία LG έχουν IPS panel.

Η πρώτη που είπες ότι κάνει παπάδες έχει ΤΝ πάνελ και μας πάλιωσε να στο πω απλά.

Επίσης συγκριτικά με τις 2. Η Πρώτη LG με την 23αρα dell όπως είπε και ο φίλος evoluti0n πιο πάνω μέρα με νύχτα.

Οπότε μια και ο localy είναι από το 2007 στο φόρουμ περίμενα να είχε διαβάσει τα επικά θέματα περι οθονών και dell ultrasharp.

Η γνώμη μου είναι στο ποστ No2 διαλέγει και παίρνει.

Δημοσ.

@karmen1983

Είσαι σίγουρη ότι όλες αυτές οι Dell έχουν IPS Panel; Ρωτάω γιατί έχει πάρει το αυτί μου, ότι αλλάζουν από Revision σε Revision.

Παιδιά, αν η απάντηση της karmen1983 είναι καταφατική, τότε είναι τουλάχιστον αστείο να συγκρίνουμε την LG με την Dell.

Σαν να συγκρίνουμε Yugo με Audi A5.

Δεν πρέπει καν να τίθεται θέμα, γιατί θα μας πάρουν με τις πέτρες.

Φιλικά. :)

Υ.Γ.: Πολλές φορές τόσο σε οθόνες, τόσο σε τηλεοράσεις, αγοράζουμε το προϊόν που έχει πιο φανταχτερή, γυαλισμένη εικόνα. Για το Design δεν θα αναφερθώ, επειδή είναι ας πούμε υποκειμενικό.

Αυτό είναι λάθος. Τα χρώματα πρέπει να έχουν πιστότητα. Αυτό που βλέπεις, αυτό να εκτυπώνεται και αυτό να είναι. Πρέπει να έχει σωστή καμπύλη απόκρισης, σωστή θερμοκρασία άσπρου, κλπ.

Για παράδειγμα η TV που έχω είναι από τις καλύτερες σε πιστότητα και με μαύρο για σεμινάριο. Στην αρχή μου φαινόταν ότι όλα έχουν μία απόχρωση του κίτρινου. Πράγματι έχουν! Αυτό όμως είναι το σωστό. Για να είμαι ακόμα πιο δίκαιος, έπρεπε να ήταν λίγο πιο κίτρινο.

Αυτό που συνέβαινε, ήταν ότι είχα συνηθίσει στα λάθος, αλλά εντυπωσιακά χρώματα της Samsung 40M86.

Η διαφορά όμως είναι πως όταν βλέπω ταινία βλέπω ακριβώς αυτό που θέλει να μου δείξει ο σκηνοθέτης και όχι αυτό που θέλει να μου δείξει η κάθε εταιρία.

Το ίδιο συμβαίνει με τον ήχο. (Μου κακοφάνηκαν τα Monitors, αφού είχα συνηθίσει στα ντάπα ντούπα των Z-5500).

Υ.Γ.2: Προσοχή επίσης στις φαμφάρες των εταιριών. Το μεγάλο Contrast είναι λάθος! Μην πηγαίνουμε σαν τους στραβούς στον Άδη. Τα μεγάλα νούμερα, δεν συνεπάγονται ότι το προϊόν είναι καλό!

http://www.thelab.gr/othones-kai-panels/apomythopoiisi-texnikon-xaraktiristikon-iso-13406-ii-periptwsi-10880.html

Δημοσ.

@karmen1983

Είσαι σίγουρη ότι όλες αυτές οι Dell έχουν IPS Panel; Ρωτάω γιατί έχει πάρει το αυτί μου, ότι αλλάζουν από Revision σε Revision.

Παιδιά, αν η απάντηση της karmen1983 είναι καταφατική, τότε είναι τουλάχιστον αστείο να συγκρίνουμε την LG με την Dell.

Σαν να συγκρίνουμε Yugo με Audi A5.

Δεν πρέπει καν να τίθεται θέμα, γιατί θα μας πάρουν με τις πέτρες.

Φιλικά. :)

Στο ερώτημά σου η απάντηση είναι ναι.

Τώρα αυτό που λες από rev σε rev βασικά δε νομίζω να ξέρει κανείς την διαφορά του rev00 Από το rev01 πχ.

Εγώ πιο πολύ για αριθμό παρτίδας το κόβω και παραγωγής. Οχι όμως για αλλαγή πάνελ.

Αν κάποιος ξέρει την διαφορά ας την πει να λυθεί και εμένα η απορία :lol:

Δημοσ.

Κάτσε να καταλάβω

την 2311 την βλέπω και λέει ips

την 2412 την βλέπω ips

Την 2711 επίσης ips

τι δεν πιάνω; :fear:

Δημοσ.

Demian με ποιά κριτήρια λες ό,τι λες?

localy συμβουλή μου κ πιστεύω κ αρκετών άλλων απο εδώ μέσα ...μην κάνεις καμία χοντράδα(για να μην εκφραστώ χειρότερα) κ πάρεις την Piano Blackeia...

από τις 23αρες την dell....αν θες να δώσεις τα παραπάνω χρήματα την 24αρα που σου έδειξε η Karmen!!

Δημοσ.

Κάτσε να καταλάβω

την 2311 την βλέπω και λέει ips

την 2412 την βλέπω ips

Την 2711 επίσης ips

τι δεν πιάνω; :fear:

Αυτό λέω παιδάκι μου... :P Ότι έχεις δίκιο, έχουν IPS.

Φαντάζομαι ότι αν δεν είχαν θα το ανέφερε στα σχόλια, όπως αναφέρει για άλλα features, που αλλάζουν ανάλογα το Revision.

Δημοσ.

Αυτό λέω παιδάκι μου... :P Ότι έχεις δίκιο, έχουν IPS.

Φαντάζομαι ότι αν δεν είχαν θα το ανέφερε στα σχόλια, όπως αναφέρει για άλλα features, που αλλάζουν ανάλογα το Revision.

Βρε άι σιχτίρ :P

Είχες βάλει ερωτηματικό και ψαχνόμουνα :P :lol: :lol:

Για δες εδώ. Ίσως έχεις δίκιο;

Δημοσ.

Ε, αυτό ήθελα να γράψω.

"Μήπως Κάρμεν έχεις δίκιο τελικά; Πράγματι έχουν όλες οι Dell που πρότεινες IPS?"

Απλά δεν έπιασες το ύφος μου. :P

Δημοσ.

Ελαααααααααααααα μη με πειράζειιιιιιιιιιιιιιις :P

Απλά ο γραπτός λόγος καμιά φορά κρύβει πολλά, ανάλογα πως τα διαβάζει κανείς ;)

Δημοσ.

Η διαφορες μεταξυ rev ειναι αμελητεες και οτι διαφορα ειναι ειναι σε κατι που δεν επηρεαζη την αποδοση - αλλιως θα το πουλουσαν σαν αλλο μοντελο .Πολλες φορες μεταξυ rev μπορει αν ερθουν με αλλες ρυθμισεις σε φωτινοτητα αντιθεση και RGB

Οπως και να εχει εγω δουλεψα και την τις 2 (w2486l-pf και dell u2311) η lg ειχε γινει calibration με spyder3 express ενω η dell με εργοστασιακες ρυθμισεις και παλι ειχαν αρκετη διαφορα ως προς την αποδοση των χρωματων

Το καλο στα ΙPS πανελ ειναι οτι η διαφορα αν καλιμπραριστουν δεν ειναι τοσο μεγαλη οσο στα ΤΝ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...