Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 33
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Πολλά λεφτά για το τίποτα. Ειλικρινά.

Με πολύ λιγότερα πας σε καλύτερη οθόνη πχ

http://www.skroutz.gr/s/272385/Dell-Ultrasharp-U2311H.html

http://www.msystems.gr/index.php?category=2323&product=12761

ή στα ίδια σε αυτή

http://www.skroutz.gr/s/360622/Dell-UltraSharp-U2412M.html

Δημοσ.

σκεφτομαι να αγορασω αυτην την οθονη οχι για παιχνιδια και κατι συγκεκριμενο απλη χρηση καλη δεν ειναι ???

θα δωσεις 250 ευρω για απλη χρηση ?ποιος ο λογος ?εχει πολυ φτηνοτερες αξιολογες οθονες

Δημοσ.

σκεφτομαι να παρω μια καληοθονη και να με βγαλει χρονια εχω την lg 1919s και την εχω 4 χρονια και ειναι πενα,απλα με τις DELL βλεπω οτι δεν εχουν εγγυηση σε 0 pixel και γενικα LG ειναι κορυφη.

Δημοσ.

σκεφτομαι να παρω μια καληοθονη και να με βγαλει χρονια εχω την lg 1919s και την εχω 4 χρονια και ειναι πενα,απλα με τις DELL βλεπω οτι δεν εχουν εγγυηση σε 0 pixel και γενικα LG ειναι κορυφη.

Οι dell εχουν πολυ καλυτερο πανελ (μεγαλο + καλυτερες γωνιες θεασεις καλυτερη αποδοση χρωματων)

Την παραπανω οθονη την ειχα πριν την 2311 που εχω τωρα οταν τις εβαλα διπλα διπλα στην LG φενοταν λες και ειχαν ξεβαψει τα παντα

Δημοσ.

Οι παραπάνω οθόνες είναι από την σειρά ultrasharp που ισχύει αυτό απο την DELL

Zero Bright Pixels

Under Dell's Premium Panel Guarantee3, you will receive a replacement Dell UltraSharp monitor should even one bright defective pixel appear on the screen.

Επίσης

Can't live without your DellTM Monitor? You're covered with Next Business Day Exchange Service from Dell for three years. Take this opportunity to extend the benefits of Next Business Day Exchange Service and protect your investment for up to 5 years. What is Next Business Day Exchange Service? In the event you have a warranty issue (problem) with your Dell Monitor that cannot be resolved over the phone, we will ship you a replacement unit the next business day. Unpack your new unit, ship back the defective unit and continue to enjoy the power of your Dell Monitor. Replacement system or replacement part will be dispatched, if necessary, following phone-based troubleshooting, in advance of receipt of returned defective part or system. Replacements may be refurbished. Defective unit must be returned. Availability varies.

Δε τίθεται θέμα εγγύησης λοιπόν ανάμεσα στα 2 monitor.

+ ότι φοράνε πολύ καλύτερο πάνελ.

Δημοσ.

αυτήν χρησιμοποιώ εδώ και καιρό με έχει βολέψει και με τις 2 κονσόλες που έχω (ps3,xbox360) στο γραφείο λόγο των 2x hdmi και της θύρας ήχου που μου επέτρεψε να βάλω ηχεία πάνω στην οθόνη, σε θέμα ανάλυσης απόκρισης κτλ είναι άψογη το μόνο που με χάλασε ήταν τα hz της που είναι στα 60.

άλλο + ότι ειναι 24ρα όταν είδα το κουτί και έπειτα την οθόνη έπαθα ζημιά, όμορφος σχεδιασμός και το piano black χρώμα το οποίο βέβαια γρατζουνιέτε πανεύκολα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...