localy Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2011 σκεφτομαι να αγορασω αυτην την οθονη οχι για παιχνιδια και κατι συγκεκριμενο απλη χρηση καλη δεν ειναι ???
karmen1983 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2011 Πολλά λεφτά για το τίποτα. Ειλικρινά. Με πολύ λιγότερα πας σε καλύτερη οθόνη πχ http://www.skroutz.gr/s/272385/Dell-Ultrasharp-U2311H.html http://www.msystems.gr/index.php?category=2323&product=12761 ή στα ίδια σε αυτή http://www.skroutz.gr/s/360622/Dell-UltraSharp-U2412M.html
evoluti0n Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2011 σκεφτομαι να αγορασω αυτην την οθονη οχι για παιχνιδια και κατι συγκεκριμενο απλη χρηση καλη δεν ειναι ??? θα δωσεις 250 ευρω για απλη χρηση ?ποιος ο λογος ?εχει πολυ φτηνοτερες αξιολογες οθονες
localy Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2011 σκεφτομαι να παρω μια καληοθονη και να με βγαλει χρονια εχω την lg 1919s και την εχω 4 χρονια και ειναι πενα,απλα με τις DELL βλεπω οτι δεν εχουν εγγυηση σε 0 pixel και γενικα LG ειναι κορυφη.
evoluti0n Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2011 σκεφτομαι να παρω μια καληοθονη και να με βγαλει χρονια εχω την lg 1919s και την εχω 4 χρονια και ειναι πενα,απλα με τις DELL βλεπω οτι δεν εχουν εγγυηση σε 0 pixel και γενικα LG ειναι κορυφη. Οι dell εχουν πολυ καλυτερο πανελ (μεγαλο + καλυτερες γωνιες θεασεις καλυτερη αποδοση χρωματων) Την παραπανω οθονη την ειχα πριν την 2311 που εχω τωρα οταν τις εβαλα διπλα διπλα στην LG φενοταν λες και ειχαν ξεβαψει τα παντα
karmen1983 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2011 σκεφτομαι να παρω μια καληοθονη και να με βγαλει χρονια εχω την lg 1919s και την εχω 4 χρονια και ειναι πενα,απλα με τις DELL βλεπω οτι δεν εχουν εγγυηση σε 0 pixel και γενικα LG ειναι κορυφη. Οι παραπάνω οθόνες είναι από την σειρά ultrasharp που ισχύει αυτό απο την DELL Zero Bright Pixels Under Dell's Premium Panel Guarantee3, you will receive a replacement Dell UltraSharp monitor should even one bright defective pixel appear on the screen. Επίσης Can't live without your DellTM Monitor? You're covered with Next Business Day Exchange Service from Dell for three years. Take this opportunity to extend the benefits of Next Business Day Exchange Service and protect your investment for up to 5 years. What is Next Business Day Exchange Service? In the event you have a warranty issue (problem) with your Dell Monitor that cannot be resolved over the phone, we will ship you a replacement unit the next business day. Unpack your new unit, ship back the defective unit and continue to enjoy the power of your Dell Monitor. Replacement system or replacement part will be dispatched, if necessary, following phone-based troubleshooting, in advance of receipt of returned defective part or system. Replacements may be refurbished. Defective unit must be returned. Availability varies. Δε τίθεται θέμα εγγύησης λοιπόν ανάμεσα στα 2 monitor. + ότι φοράνε πολύ καλύτερο πάνελ.
Demian1989 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2011 αυτήν χρησιμοποιώ εδώ και καιρό με έχει βολέψει και με τις 2 κονσόλες που έχω (ps3,xbox360) στο γραφείο λόγο των 2x hdmi και της θύρας ήχου που μου επέτρεψε να βάλω ηχεία πάνω στην οθόνη, σε θέμα ανάλυσης απόκρισης κτλ είναι άψογη το μόνο που με χάλασε ήταν τα hz της που είναι στα 60. άλλο + ότι ειναι 24ρα όταν είδα το κουτί και έπειτα την οθόνη έπαθα ζημιά, όμορφος σχεδιασμός και το piano black χρώμα το οποίο βέβαια γρατζουνιέτε πανεύκολα
localy Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2011 αυτήν χρησιμοποιώ ποιο μοντελο εννοεις?
Demian1989 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2011 ποιο μοντελο εννοεις? http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.169576
localy Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2011 LG δηλαδη ε? και γω τις εμπιστευομσι με κλειστα τα ματια και προς τα εκει μου φενετε θα καταληξω.
Demian1989 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2011 δεν έχω δουλέψει σε dell μεριά απλά σου λέω ότι η συγκεκριμένη lg κάνει παπάδες
localy Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2011 και αυτην μου αρεσει και φτηνη και καλη
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα