Προς το περιεχόμενο

Installers merge

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ξέρει κανένας κάποια σελίδα στην οποία τσέκαρες τα γνωστά προγράμματα που ήθελες και σου έφτιαχνε έναν ενιαίο installer. Την είχα δει παλιότερα απλά δεν ξέρω αν υπάρχει ακόμα ούτε θυμάμαι το όνομα.

Δημοσ.

Ξέρει κανένας κάποια σελίδα στην οποία τσέκαρες τα γνωστά προγράμματα που ήθελες και σου έφτιαχνε έναν ενιαίο installer. Την είχα δει παλιότερα απλά δεν ξέρω αν υπάρχει ακόμα ούτε θυμάμαι το όνομα.

καλυτερα να τα βαλεις μονο σου ενα ενα

γιατι μπορει να εχουν παλιες εκδοσεις

αλλα αν επιμενεις να μια σελιδα

http://www.techtip.org/install-all-the-required-applications-on-your-pc-in-one-click/

Δημοσ.

Για τσέκαρε εδώ . Νομίζω ότι κάνει offline installer.

EDIT: Επειδή δεν είναι ακριβώς offline-installer είτε ρώτα για να σου πω τη διαδικασία, είτε μπες εδώ που είναι πιο απλό αλλά απ' ότι βλέπω με μια γρήγορη ματιά έχει μικρότερη ποικιλία προγραμμάτων.

EDIT #2: Μετά το πρώτο edit τις αγγύλες για τα BB Code μου τις δείχνει %5Β ή κάπως έτσι και δεν ξέρω το λόγο :/

Δημοσ.

Εννοώ να μπορείς να το τρέξεις και να κάνει install χωρίς να έχεις internet. Να είναι κατεβασμένα.

Νομίζω το τελευταίο που έγραψες κάνει δουλειά. Thanks.

Δημοσ.

Και στο πρώτο γινόταν απλά όχι με κάποια δική του ρύθμιση, αλλά με "πατέντα". Πάντως αφού σε βόλεψε το άλλο no prob ;)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...