Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα! θελω να δημιουργησω ενα partition το οποιο θελω να ειναι 5gb.ειμαι στην διαχειριση δισκων και ολα καλα! κανω δεκσι κλικ στον τοπικο δισκο μου και επειτα "συρρικνωση τομου" και μετα επιλεγω ποσα gb θελω να ειναι το καινουργιο partition... αφου διαλεγω "5gb" και παταω "συρρικνωση" μετα απο λιγο βγενει το error "δεν επιτρεπεται η προσβαση"

μπορει καποιος να βοηθησει?

Δημοσ.

...εδώ παραλίγο να με χάσεις εμένα πάντως. Τεσπα.

Ποιό partition είναι; To C: ;

σορρυ αλλα εχω συνυθισει greeklish τεσπα το προβλημα λυθηκε, ευχαριστω

Δημοσ.

...εκτός από το ότι θα ήταν καλό (και για 'σένα, αλλά και για τους άλλους) να ξανασυνηθίσεις στα Ελληνικά, καλό θα ήταν ΚΑΙ ν' αναφέρεις τη λύση του προβλήματος, μπας κι αφορά και κάποιον άλλον, που είτε έχει το ίδιο πρόβλημα τώρα (ή στο μέλλον και ψάχνει για λύση και βρίσκει το thread - ακόμη και μέσω Google) είτε και απλά βελτιώνει τις γνώσεις του και βοηθάει άλλους. 17 αναγνώσεις είχε αυτό το thread. Δεν είναι απλώς "εμείς και το πρόβλημά μας και να λυθεί". Κοινότητα αλληλοβοήθειας υπάρχει εδώ, όχι βοήθεια επί πληρωμή ή από υποχρέωση...

Δημοσ.

...εκτός από το ότι θα ήταν καλό (και για 'σένα, αλλά και για τους άλλους) να ξανασυνηθίσεις στα Ελληνικά, καλό θα ήταν ΚΑΙ ν' αναφέρεις τη λύση του προβλήματος, μπας κι αφορά και κάποιον άλλον, που είτε έχει το ίδιο πρόβλημα τώρα (ή στο μέλλον και ψάχνει για λύση και βρίσκει το thread - ακόμη και μέσω Google) είτε και απλά βελτιώνει τις γνώσεις του και βοηθάει άλλους. 17 αναγνώσεις είχε αυτό το thread. Δεν είναι απλώς "εμείς και το πρόβλημά μας και να λυθεί". Κοινότητα αλληλοβοήθειας υπάρχει εδώ, όχι βοήθεια επί πληρωμή ή από υποχρέωση...

βασικα δεν βρηκα την λυση απλα οταν κανω partition απο 2 gb η λιγοτερο, με αφηνει να το κανω...το προβλημα παραμενει στο οτι οταν θελω να κανω ενα μεγαλο partition μου ωγαζει το error

Δημοσ.

..."περίεργα" τα λες, καθώς τα 2GB όριο αντιστοιχούν σε FAT16 file system, κι αναρωτιέμαι για τί είδους μέσο αποθήκευσης (...ή και λειτουργικό/pc) μιλάς, καθώς μιλάμε για κάτι παμπάλαιο/δυσεύρετο (το FAT16)

Δημοσ.

..."περίεργα" τα λες, καθώς τα 2GB όριο αντιστοιχούν σε FAT16 file system, κι αναρωτιέμαι για τί είδους μέσο αποθήκευσης (...ή και λειτουργικό/pc) μιλάς, καθώς μιλάμε για κάτι παμπάλαιο/δυσεύρετο (το FAT16)

οχι ειναι ntfs και το λειρουργικο ειναι windows vista 64 bit! ο σκληρος ειναι 1tb!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...