ripper386 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 Παιδιά, να πω κι εγώ μια άποψη που έχω ακριβώς αυτή την Illy X7. Καταρχήν να πω ότι στις καφετέριες πάντα μου άρεσε περισσότερο ο Illy Espresso, έτσι αποφάσισα να πάρω αυτή πριν από 2-2,5 χρόνια με 220 ευρώ και δώρο 2 κουτάκια κάψουλες. Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος από τον καφέ που πίνω (παίρνω το κόκκινο κουτάκι) και το κυριότερο που απολαμβάνω είναι ότι δεν καθαρίζω ποτέ τη μηχανή, σε αντίθεση με παλιότερη που είχα που έπαιρνε μόνο σκόνη και όλο ξεχνούσα μέσα τον καφέ και μετά στην επόμενη χρήση καθάριζα το μπετόν που είχε μαζευτει. Τώρα το να είχα τη δυνατότητα να βάλω και κάποια άλλη ποικιλία καφέ σε σκόνη δε θα ήταν κακό αλλά πραγματικά δε μου έχει λείψει, όμως γούστα είναι αυτά. Το άλλο πρόβλημα που είχα είναι ότι τις κάψουλες τις έβρισκα μόνο στα Coffeeway τον πρώτο χρόνο, όμως τώρα υπάρχουν σχεδόν σε όλα τα σουπερ μάρκετ,μπορώ να πω με σιγουριά για Σκλαβενίτη, Carrefour. Πάντως επειδή είμαι πολύ μερακλής στον Espresso δε συγκρίνω τον καφέ που φτιάχνει με καμμία Tassimo,Dolce Gusto και λοιπές πολυκαφετιέρες που έχω δοκιμάσει τον Espresso τους. Εναλλακτικά προτείνω τις Gaggia που αναφέρθηκαν παραπάνω τις οποίες θεωρώ κορυφαίες. Το κουτάκι κάνει 12 ευρώ και έχει 21 κάψουλες για τις Illy.
karasardelis Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 Αν δεν πίνεις πολλούς καφέδες την ημέρα αυτές οι μηχανές την κάνουν την δουλειά τους. Αν πάλι (όπως εγώ) δεν πέφτεις κάτω από 4 το κόστος για τις καψούλες είναι παράλογο - είχα την Nespresso και ήθελα 60-70 ευρώ τον μήνα για καφέδες (μαζί με την γυναίκα μου), πίκρα...
geornirv Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 Μπορεί κάποιος να μου πεί πού υπάρχει για να την παραγγείλω γιατί δεν μπόρεσα να την βρώ ακόμα.
wiowia Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 Μπορεί κάποιος να μου πεί πού υπάρχει για να την παραγγείλω γιατί δεν μπόρεσα να την βρώ ακόμα. http://www.coffeeway.com/shops.html Σε ένα από τα καταστήματα coffeeway..
geornirv Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 http://www.coffeeway.com/shops.html Σε ένα από τα καταστήματα coffeeway.. Αυτό το ξέρω. Μήπως ξέρει κάποιος για Θεσνίκη αν υπάρχει σε κάποιο κατάστημα.
vladimirosp Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2011 Αυτό το ξέρω. Μήπως ξέρει κάποιος για Θεσνίκη αν υπάρχει σε κάποιο κατάστημα. Στα coffeway μεσα στα carefour Μακεδονιας
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα