ni_kuho Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2011 Για όποιον ενδιεφέρεται, η παραπάνω μηχανή espresso έχει βγει σε προσφορά από τα coffeway στα 139 ευρώ μέχρι τέλος Οκτώβρη, με δώρο συσκευή για παραγωγή αφρόγαλου και κουπόνια (αξίας 12 ευρώ αν θυμάμαι καλά) για μελλοντικές αγορές σε κάψουλες καφέ. Η χαμηλότερη τιμή στον skroutz είναι 195 ευρώ: http://www.skroutz.gr/s/90362/Illy-Francis-X7.html?keyphrase=francis+x7.1
downhill Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2011 είναι καλή αυτή? είμαι άσχετος, αλλά μ'αρέσει ο espresso!
SpirtouLisS Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2011 http://www.amazon.co.uk/gp/mpd/permalink/m169E57XYIJ5C5/ref=ent_fb_link
aklostr Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2011 είναι καλή αυτή? είμαι άσχετος, αλλά μ'αρέσει ο espresso! greek espresso forum 1 greek espresso forum 2
karasardelis Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2011 Παίρνεις την illy και δεσμεύεσαι να πίνεις όσο την έχεις τον ίδιο απαίσιο καφέ (illy) σε πανάκριβες καψούλες χωρίς δυνατότητα να δοκιμάσεις κάποια στιγμή μια διαφορετική γεύση - γιατί; Δώσε τα ίδια λεφτά και πάρε μια κανονική μηχανή να χαρείς καφέ... π.χ. http://www.amazon.co...472585&sr=1-124 Η βάλε κάτι παραπάνω και πάρε μια Gaggia...
sakis.kom Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2011 Παίρνεις την illy και δεσμεύεσαι να πίνεις όσο την έχεις τον ίδιο απαίσιο καφέ (illy) σε πανάκριβες καψούλες χωρίς δυνατότητα να δοκιμάσεις κάποια στιγμή μια διαφορετική γεύση - γιατί; Δώσε τα ίδια λεφτά και πάρε μια κανονική μηχανή να χαρείς καφέ... +1 και στα δύο παραπάνω! Αυτός ο περιορισμός με τις κάψουλες, έχει γίνει μόνο και μόνο για το κέρδος της ίδιας εταιρίας. Τα ίδια μας κάνουν οι εταιρίες με τους εκτυπωτές, που θέλουν να βάζουμε μόνο δικά τους μελάνια.
oldermania Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2011 Στο σκλαβενιτη την έχει αυτη την προσφορά περνώντας 12 κουτιά δηλαδη 139 ε και σου μένουν οι καφέδες
actorgr Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2011 Η προταση μου με απιθανες γευσεις και στα 20 bar
oldermania Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2011 Έχει γεμίσει ο τόπος η καλυτερη καφετιερα ειναι η tassimo
karasardelis Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2011 Ρε παιδιά,,, μην σας πιάνουν κορόιδα με τις καψούλες και σας βγαίνει ο καφές δέκα φορές πιο ακριβά από όσο πραγματικά κοστίζει... ξυπνήστε... σας έχουν φλομώσει στα τάσιμο στα ντόλτσε γκούστο και στα κουραφέξαλα....
leon00 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2011 (offtopic)καλα τους τα λες τι να μας πουν μπροστα στη Nespresso την εχω και πινω τρομερο espresso
achilles_g_ Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 για κάποιον που είναι άσχετος με τον καφέ....η κάψουλα είναι ό,τι καλύτερο...με σκόνη δεν θα βγάλει καλό καφέ. μετά θα θέλει σπυρί...μετά μηχανή που αλέθει...κ πάει λέγοντας.... με κάψουλα πίνει αξιοπρεπέστατο καφέ και με σταθερή ποιότητα.
geornirv Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 Για όποιον ενδιεφέρεται, η παραπάνω μηχανή espresso έχει βγει σε προσφορά από τα coffeway στα 139 ευρώ μέχρι τέλος Οκτώβρη, με δώρο συσκευή για παραγωγή αφρόγαλου και κουπόνια (αξίας 12 ευρώ αν θυμάμαι καλά) για μελλοντικές αγορές σε κάψουλες καφέ. Η χαμηλότερη τιμή στον skroutz είναι 195 ευρώ: http://www.skroutz.gr/s/90362/Illy-Francis-X7.html?keyphrase=francis+x7.1 Υπάρχει σε όλα τα coffeeway ??
coyote2 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 για κάποιον που είναι άσχετος με τον καφέ....η κάψουλα είναι ό,τι καλύτερο...με σκόνη δεν θα βγάλει καλό καφέ. μετά θα θέλει σπυρί...μετά μηχανή που αλέθει...κ πάει λέγοντας.... με κάψουλα πίνει αξιοπρεπέστατο καφέ και με σταθερή ποιότητα. Αμα κάνει λίγο προπόνηση κάτι γίνεται. Εγω εχω 4 μηχανες και κάνω καλό καφέ με όλες. Θέλουν τον τρόπο τους. Πιο πολυ ζέσταμα οι φτηνες...
outlaw star Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 πέρα του γεγονότος ότι για μένα ο illy είναι απο τους πιο καλούς καφέδες (που είναι και υποκειμενικό, αλλά έχω δοκιμάσει πολλούς) αν είσαι σε χώρο εργασίας και θες να πίνεις έναν αξιοπρεπή καφέ, χωρίς να πληρώνεις 1,5-2 ευρώ απο κυλικείο(που το πιο πιθανό είναι να μην πίνεται κιόλας), η κάψουλα έχει το πλεονέκτημα ότι ούτε πολύ χώρο χρειάζεσαι για να τον φτιάξεις και απο άποψη καθαριότητας μετράει...(αλλιώς πρόσεχε μη σου πέσει καφές, βρες βρύση, νεροχύτη να ξεπλύνεις μετά κτλ..)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα