Demian1989 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2011 Το μόνο που θέλω να αλλάξω στο σύστημα μου είναι η ψύκτρα του επεξεργαστή (Quad core Q9550 socket 775) και να βάλω 8gb ram. Για την ψύκτρα δεν κοίταξα οπότε ακούω προτάσεις για τις ram όμως είμαι ανάμεσα σε : http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.552645 ή http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=22046&cat=4&sub=244&pmanuf=undefined&sort=3&step=2 την ψύκτρα την θέλω πιο πολύ για να κάνω o/c τον επεξεργαστή μου τις ram για να ανεβάσω τις επιδόσεις και να είμαι καλυμένος για αρκετό καιρό παρένθεση για τις ram αν γίνετε πείτε και τους λόγους για τους οποιούς θα προτιμήσετε τις συγκεκριμένες. ευχαριστώ.
Orpheas1992 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2011 http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=25589&cat=4 (οι ιδιες ειναι απλα απεφυγε e-shop γιατι μπορει να καθυστερησει πολυ να σου ερθει η παραγγελια, συμφωνα με οσα ακουγονται τον τελευταιο καιρο) Σε τεχνικα χαρακτηριστικα, ειναι ιδιες (1600Mhz, CL9)...Και οι δυο εταιριες ειναι κορυφαιες. Απλα ψηφιζω kingston γιατι προσωπικα θεωρω οτι ειναι η πιο αξιοπιστη και ποιοτικη εταιρια στις μνημες και οτι οι ram της δυσκολα θα κανουν 'κολπα' με ασυμβατοτητες κλπ... Επισης, σχετικα με τα συγκεκριμενα μοντελα, οι corsair vengeance ειναι λιγο μεγαλυτερες σε υψος και μπορει να μη χωραει η ψυκτρα που θα παρεις, αν και αυτο μπορεις να το σιγουρεψεις απο πριν, ψαχνοντας. Για ψυκτρα ποσα δινεις?
driftingcris Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2011 Εισαι σιγουρος οτι η μητρικη σου περνει DDR3 ετσι? μην κανεις καμια πατατα
Orpheas1992 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2011 Εισαι σιγουρος οτι η μητρικη σου περνει DDR3 ετσι? μην κανεις καμια πατατα Σωστος...ειναι και 775 που παιζουν πολυ οι ddr2... για τσεκαρε το.
Demian1989 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2011 φοράω ήδη ddr3 kingston 4gb hyperx στα 1333mhz για ψύκτρα δίνω μέχρι 70
Obsidian Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2011 Καλή λύση και τίμια πρόταση ειναι η Corsair A70. Επίσης υπάρχουν οι Coolermaster 212 και Xigmatek Gaia. Όλες, με σειρά προτίμησης. Βέβαια αφού δίνεις ως 70 ευρώ μπορείς να πας σε κάτι ακραίο ή σε υδρόψυξη. Το safe bet είναι η A70 imo.
Demian1989 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2011 φαίνοντα καλά τέρατα, ερώτηση αν είναι αρχικά εφικτό και στην περίπτωση που γίνετε, μπορώ να αλλάξω τα μανίσια φουρφούρια με άλλα ανάλογου μεγέθους και λογικά ισχύος για το εφέ των led ?
terry308 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2011 Ναι , αλλά δεν πιστεύω να πάρεις τη φοβερή noctua και να της αλλάξεις τα φουρφουρια ... Στην Α70 μπορεί ... μιας και κάποιοι την έχουν αναφέρει λίγο θορυβώδη. Led γιατί να βάλεις ? Μπορείς να πάρεις έτοιμη με ή χωρίς led τη γομαρόψυκτρα της Enermax και αξια 50Ε max η διαφορά των 3 εκδόσεων είναι στα φουρφουρια
Demian1989 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2011 για την corsair Α70 θα πάω απλά δεν βλέπω να βγαίνει με led και ρωτάω μπας και γίνει καμιά πατέντα καθαρά για το εφέ από εκεί και πέρα αν όντως μπορώ να βάλω πιο δυνατό και ήσυχο φουρφούρι κανένα πρόβλημα τα έξοδα θα είναι στα bonus
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα