Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μετά από αναβάθμιση από Vista σε Windows 7 αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα. Η κάρτα γρφικών μου που γράφω στο τίτλο έχει αλλάξει τις ρυθμήσεις του.

Το deticated Video Memory έχει γίνει '0'

Το System Video Memory έχει γίνει '64'

Το λάπτοπ είναι Dell Inspiron 1525

Ξέρει κανείς πως μπορώ να το φτιάξω αυτό?

Παραθέτω και το screenshot:

http://imageshack.us/photo/my-images/4/unledcyq.jpg/

Δημοσ.

Μια χαρά τα δείχνει ... μην δείνεις σημασεία .. ειδικά αν δεν έχεις καποιο προβλήμα κατά την χρήση του υπολογιστή..

Η Χ3100 ως ενσωματωμένη, χαμηλών επιδοσεων καρτα δεν έχει δική της μνήμη (dedicated) αλλά τραβάει απο την ram του συστήματος (shared) οταν την χρειαζεται.

Δημοσ.

Υπάρχει τρόπος να την αυξήσουμε?

Στα Vista που είχα πριν ήταν 128.

Επίσης ενώ έπαιζα μια χαρά το PES 2012 στα Vista, τώρα δεν παίζει καν. (Αυτό είναι το βασικό μου πρόβλημα)

Δημοσ.

Οταν λες δεν παιζει τι εννοεις?? Δεν ξεκινάει καν?? Σου βγάζει καποιο μηνυμα και αν ναι τι??

Drivers για την κάρτα έχεις περάσει??

Αν όχι κατεβασε τους απο εδώ και πέρνα τους...

http://downloadcenter.intel.com/Default.aspx?lang=eng

Δημοσ.

Οταν λες δεν παιζει τι εννοεις?? Δεν ξεκινάει καν?? Σου βγάζει καποιο μηνυμα και αν ναι τι??

Drivers για την κάρτα έχεις περάσει??

Αν όχι κατεβασε τους απο εδώ και πέρνα τους...

http://downloadcenter.intel.com/Default.aspx?lang=eng

Ξεκινάει και μετά από κάτι δευτερόλεπτα κλείνει. Όταν πάω στις ρυθμήσεις του PES -> προδιαγραφές μου λέει ότι vram και gpu δεν υπάρχουν.

Πέρασα κάποια drivers από εκεί αλλά δεν άλλαξε κάτι

Μια χαρά τα δείχνει ... μην δείνεις σημασεία .. ειδικά αν δεν έχεις καποιο προβλήμα κατά την χρήση του υπολογιστή..

Η Χ3100 ως ενσωματωμένη, χαμηλών επιδοσεων καρτα δεν έχει δική της μνήμη (dedicated) αλλά τραβάει απο την ram του συστήματος (shared) οταν την χρειαζεται.

Δεν μπορώ να καθορίσω εγώ πως να χρησιμοποιεί τη Ram με τη κάρτα γραφικών?

Δημοσ.

Αποσο γνωριζω όχι (μπορει να κανω και λαθος)... είναι μια πληρως αυτοματοποιημένη διαδικασία που ορίζεται απο τους drivers!!

Ποιους ακριβώς drivers περασες απο Ιντελ?

Δημοσ.

Οκ τους σωστους drivers περασες!!

Δοκιμασες απεγκατασταση και επανεγκατασταση του παιχνιδιου μπας και έχει φαει καμια φρίκη και δεν τρεχει??

Το παιχίνι είναι γνήσιο ή του θειου??

Δημοσ.

PES με καρτα onboard δεν γινεται να παιξεις, τζαμπα παιδευεσαι. Ειναι πολυ χειροτερη απο αυτη που εχει σαν ελαχιστη απαιτηση το pes και το καθε σοβαρο παιχνιδι.

Το ποση απο τη ram του συστηματος θα μπορει να χρησιμοποιει η καρτα μπορεις να το ορισεις απο το bios, αν σου το επιτρεπει βεβαια.

Δημοσ.

Οκ τους σωστους drivers περασες!!

Δοκιμασες απεγκατασταση και επανεγκατασταση του παιχνιδιου μπας και έχει φαει καμια φρίκη και δεν τρεχει??

Το παιχίνι είναι γνήσιο ή του θειου??

Oκ θα κανω απεγκατασταση και ξανα εγκατασταση να δω αν στωσει

PES με καρτα onboard δεν γινεται να παιξεις, τζαμπα παιδευεσαι. Ειναι πολυ χειροτερη απο αυτη που εχει σαν ελαχιστη απαιτηση το pes και το καθε σοβαρο παιχνιδι.

Το ποση απο τη ram του συστηματος θα μπορει να χρησιμοποιει η καρτα μπορεις να το ορισεις απο το bios, αν σου το επιτρεπει βεβαια.

Μια χαρά έπαιζε το παιχνιδι στα Vista εστω και αν δεν κάλυπτε τα ελάχιστα. Στα 7 δεν παίζει όμως. Αυτο λέω. Υπάρχει κάποια λύση;

Δημοσ.

Έκανα απεγκατάσταση και ξανά εγκατάσταση αλλά παλι τα ίδια.

Ανοίγει, και όταν φτάσω στο σημείο να φτιάξω το άβαταρ μου με πετάει έξω.

Δημοσ.

Τελικά έφτιαξα το πρόβλημα! Πέρασα τα drivers των γραφικών για Vista και δουλεύει μια χαρά τώρα.

Σ'ευχαριστώ stm00192 για την προθυμία να βοηθήσεις και τις ιδέες.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...