Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω εδω και 3 χρονια μια ηλεκτρικη σκουπα singer μοντελο s801. Δε βρισκω κατι για αυτη τη σκουπε στο google ( ελληνικα sites )

Μου εχει σπασει ο σωληνας και θελω να αγορασω καινουριο. Που θα βρω τετοιο ανταλλακτικο;

Μηπως ειναι το ιδιο για ολες τις σκουπες; Υπαρχει κατι στο σκρουτζ;

Δημοσ.

Εχω εδω και 3 χρονια μια ηλεκτρικη σκουπα singer μοντελο s801. Δε βρισκω κατι για αυτη τη σκουπε στο google ( ελληνικα sites )

Μου εχει σπασει ο σωληνας και θελω να αγορασω καινουριο. Που θα βρω τετοιο ανταλλακτικο;

Μηπως ειναι το ιδιο για ολες τις σκουπες; Υπαρχει κατι στο σκρουτζ;

Κανένα τηλέφωνο εδώ δοκίμασες να κάνεις;

Δημοσ.

Φαντάζομαι οτι αυτός είναι ο σωλήνας που σου έχει σπάσει.

Πρέπει να τον έχεις μαζί σου όταν θα πας να τον αγοράσεις γιατί δεν είναι ίδιος σε όλες τις σκούπες.

Δημοσ.

Οχι αυτο.. Το ελαστικο λεω με τις ραβδωσεις!! Δε μου ερχεται και το ονομα! Λογικα το ιδιο ειναι για καθε σκουπα!

Δημοσ.

Οχι αυτο.. Το ελαστικο λεω με τις ραβδωσεις!! Δε μου ερχεται και το ονομα! Λογικα το ιδιο ειναι για καθε σκουπα!

:shock:

Δημοσ.

Εφαρμοζει σε ολες τις σκουπες singer; Ακριβο δεν ειναι ρε γμτ;; Με 50 ευρω παιρνεις καινουρια σκουπα.

Δημοσ.

Το συνηθισμένο μέγεθος για οικιακή χρήση είναι 32mm.Το πρόβλημα είναι η προσαρμογή των ακροφυσίων.Συνήθως στο άκρο του σπιράλ,υπάρχει ένα πλαστικό ρακόρ που βιδώνει πάνω στο σωλήνα και το ακροφύσιο ασφαλίζει με ένα πλαστικό δαχτυλίδι που έχει δύο εγκοπές.Αν είναι έτσι το σύστημα της σκούπας σου,τ'οτε είναι πολύ εύκολο και μπορείς να το κάνεις και μόνος σου(χωρίς καν να χρειαστείς εργαλεία).

Υπάρχει βέβαια η περίπτωση να ενώνεται διαφορετικά το ακροφύσιο με το σωλήνα και να χρειαστούν κοψίματα και χρήση θερμόκολλας.Σ'αυτή την περίπτωση θα πρότεινα να πάρεις σωλήνα-ακροφύσια,να πας στο μαγαζί και είναι σίγουρο ότι θα σου κάνουν κάποια πατέντα που γι αυτούς είναι ρουτίνα και συνήθως δε χρεώνουν τίποτα για την εργασία.

Δημοσ.

πρεπει να παρεις τηλ.να ρωτησεις +τι παιζει για returns!

γι αυτο καλυτερα να πας απο κει

Σωστό.Σίγουρος θα είσαι μόνο αν πας με το παλιό στο χέρι και το συγκρίνεις επι τόπου.

Δημοσ.

Καμια καλη φθηνη σκουπα για να αγορασω; Γιατι αυτη την εχω 3+ χρονια και τα εχει ψιλοφτυσει λιγακι..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...