xlomo Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2011 Έχω vodafone ala carte που κάποτε έδινε με κάθε ανανέωση των 10 ευρό 2 ώρες δωρεάν κλήσεις προς όλα τα δίκτυα, πλέον το μείωσαν στην 1 ώρα και θέλω να ξέρω αν υπάρχει εκεί έξω καλύτερο deal για να τους δείξω τι γνώμη έχω για αυτούς, κάθε συμβουλή δεχτή.
manost Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2011 Έχω την εντύπωση ότι όλες οι εταιρίες λίγο-πολύ έχουν προσφέρουν τις ίδιες υπηρεσίες στα ίδια χρήματα. Τώρα αν κάποια δίνει παρισσότερα Mb για internet ή λιγότερα, δεν νομίζω να είναι κριτήριο για να γίνεις συνδρομητής της ή όχι. Αυτό που πιστεύω ότι πρέπει να προσέξεις περισσότερο είναι να δεις σε τί εταιρία είναι συνδρομητές οι περισσότεροι με τους οποίους μιλάς/στέλνεις sms περισσότερο. Λογικά θα πρέπει να πας και εσύ σ' αυτήν την εταιρία γιατί οι χρεώσεις προς αυτούς θα είναι καλύτερες/μικρότερες. Ίσως να είμαι τελείως λάθος, αλλά από μικρή προσωπική εμπειρία, πιστεύω ότι ισχύει το παραπάνω. Δηλαδή εγώ ήταν χαζό να πάω στην vodafone ή στη wind όταν όλοι οι γνωστοί μου είχαν what's up.
xlomo Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2011 Όχι, καταλαβαίνω ακριβώς τι εννοείς μόνο που τα τηλέφωνά μου είναι προς όλες τις εταιρείες γιαυτό ζητάω μια λύση προς όλους. τα MB δεν με ενδιαφέρουν.
nikoskon Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2011 Μήπως κάποιο οικονομικό συμβόλαιο ή κάποιο Unlimited να σε βόλευε καλύτερα;
xlomo Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2011 Ναι, πιθανόν, αλλά δεν θέλω τέτοιο περιορισμό, θέλω να βγαίνω με 10 ευρό το μήνα και να έχω την ευχέρεια να γλιτώσω κάποιον μήνα που δεν κάνω χρήση, είμαι και τσαμπατζής βλέπεις, ψάχνω κάτι του στιλ με κάθε ανανέωση τόσα λεπτά δώρο ή κάτι τέτοιο.
nikoskon Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 Ναι, πιθανόν, αλλά δεν θέλω τέτοιο περιορισμό, θέλω να βγαίνω με 10 ευρό το μήνα και να έχω την ευχέρεια να γλιτώσω κάποιον μήνα που δεν κάνω χρήση, είμαι και τσαμπατζής βλέπεις, ψάχνω κάτι του στιλ με κάθε ανανέωση τόσα λεπτά δώρο ή κάτι τέτοιο. Δεκτόν. Η αλήθεια είναι πως οι τηλεπικοινωνίες στην Ελλάδα είναι ακόμα αρκετά ακριβές σε σχέση με την υπόλοιπη Ευρώπη και όχι μόνο.
abc Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 Frog της Κοσμοτε σου κάνει; Με κανένα 10ευρο, νομιζω βγαινουν 80 λεπτά ομιλίας στην πρώτη κάρτα κάθε μήνα(με χρονοχρέωση, δηλαδή ελάχιστη διάρκεια κλήσης 1 δευτερολεπτο), λόγω διπλασιασμού της κάρτας! Βέβαια, το δίκτυο δεν είναι Βονταφον...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα