hackerW32 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2011 η καρτα γραφικων της υπογραφης μου σχεδων απο παντα μου πεταει ενα μηνημα (βρηκα ενα screenshot στο google) μπορει να μου το κανει την ωρα που παιζω ενα game, μπορει να μου το κανει και οταν ειμαι στο desktop μπορει να μου το κανει δυο φορες μεσα σε μια μερα μπορει να μου το κανει και μια φορα την ευδομαδα.. ναι μεν λεει recovered αλλα τα οι ταχητητα της καρτας πευτει στα low και δεν τρεχει στο max οταν παω να βαλω ενα game (μενει στα 400/799/297 αντι για 642/1441/1100 εχω κανει o/c αλλα και και με stock ρολογια το ιδιο μου κανει.. δεν ξερω εαν παιζει ρολο αυτο αλλα στις ενδιξεις για τα volt εχω, 3.3v == > 3.34v 5v == > 4.93v 12v == > 11.71v driver περναω μεχρι και beta οταν μου το κανει και αυτο συνεχιζει.. (οταν την ειχα προτοπαρει και της ειχα κανει o/c μου ειχε πεταξει artifacts στο desktop, eκανα restart και εστροσε τοτε, λετε να αφισε κανα χουσουρι? εχω διαβασει καπου που καπιος ειχε το ιδιο προβλημα οτι το τροφοδοτικο δεν ειναι επαρκες..) chieftec gps-500AB A
pstathis Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2011 Συγνώμη αλλά μάλλον η gpu σου πέθανε - πεθαίνει Είχα το ίδιο πρόβλημα στην 8800gtx μου και συνήθως το πρόβλημα έχει να κάνει με την ανάπτυξη υψηλών θερμοκρασιών που έχουν κάνει ζημιά στη κάρτα. Στη περίπτωση της 8800gtx μου ήταν συχνό πρόβλημα, τώρα για τη κάρτα σου συγκεκριμένα δε μπορώ να απαντήσω. Ελπίζω να κάνω λάθος
biomecanoid Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2011 την ξέσκισες στο OC αστήν στα default settings περνα και καινούργιους drivers άμα δεν το εχεις κάνει ήδη. Βάλε και κανένα fan παραπάνω στην GPU. Κάντα όλα αυτά και βλέπουμε
hackerW32 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2011 στο site της nvidia λεει οτι εχει max 105c, δεν μου εχει παει ποτε πανω απο 80.. (την καθαριζω συχνα απο σκονη και εχω καλο airflow στο pc) στα default την ειχα αφισει πανω απο ενα μηνα πριν κανα 6μηνο.. και ειχα περασει και τους τελευτεους driver..
stm00192 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2011 Εχεις κανενα αλλο τροφοδοτικο δικο σου ή δανεικο να δοκιμασεις να δουμε μπας και είναι απο εκει το προβλημα?? Αλλιως bios reset .. για να γυρίσουν τα παντα default και να δουμε πως πάει... για να αποκλείσουμε και το ενδεχομενο να προερχεται το πρόβλημα απο την μητρική λόγο του oc ... Τελος μποριες να δοκιμάσεις και φορματ - περασμα τελευταίων drivers - τεσταρισμα καρτα σε καθαρη εγκατασταση παραθυριων χωρις αλλα προγράμματα περα του driver... Αν τπτ απο το παραπάνω δεν δουλέψει τοτε rma την καρτούλα... Εγω παντως ποντάρο σε προβληματικο-ανεπαρκες τροφοδοτικο!!
hackerW32 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2011 οχι δεν εχω αλλο τροφοδοτικο (εχω αλλα οχι αρκετα δυνατο) μητρηκη δεν παιζει γιατι ειχα αλλη πριν απο αυτη που εχω τωρα και μου εκανε τα ιδια εχω κανει απο τοτε 3 φορες εγκατασταση windows (δυο φορες τα 7 και μια τα 8) το να εχω τιποτα αλλο παρα τα windows και τον driver θα το κανω αυριο που θα παω πλαισιο να παρω τον σκληρο (ειχε καει, οποτε μιας που θα περασω αναγκαστικα τα windows θα τεσταρω και αυτο..) και εαν δουλευει μια χαρα πως θα καταλαβω τι φτεει? εδω στα 8 δεν εχω βαλει και πολλα προγραμματα-games..
hackerW32 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2011 απο εκεινη την ημερα που περασα τα windows δεν μου το ξαναεκανε.. μεχρι χτες.. επαιζα skyrim και κρασαρε.. αλλα αυτην την φορα δεν μου πεταξε κανενα μηνημα.. σινεχισε να τρεχει σε low ταχύτητες..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα