Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Με όλον τον σεβασμό είσαι λίγο βλάκας που πήρες παιχνίδι που δεν ήταν σφραγισμένο.

Μάλλον δεν διάβασες όλο το Post του φίλου. Το παιχνίδι σφραγισμένο ήταν, αλλά διπλοσφραγισμένο. Την ώρα της αγοράς δεν θα μπορούσε να το διαπιστώσει αυτό όμως.

• Απαντ. 70
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Με όλον τον σεβασμό είσαι λίγο βλάκας που πήρες παιχνίδι που δεν ήταν σφραγισμένο.

Το "με όλον τον σεβασμό" μου άρεσε...

Φαντασού να μη του είχες και σεβασμό

Δημοσ.

Εννοώ που δεν ήταν σωστά σφραγισμένο. Αυτά τα προσέχουμε.

Συγνώμη δηλαδή, αλλά επειδή διάβασα το thread μιλάω, ο τύπος μου ακούγεται λίγο εντελώς κυδώνι, τον έκλεψαν κανονικά και αυτός πηγαινοερχόταν.

Δημοσ.

Μιλάς σε ένα forum που δεν γνωρίζεις τους συμφουρίτες, πρέπει να είσαι δύο φορές ευγενικός. Εδώ δεν είμαστε να μειώνουμε τους άλλους και να το παίζουμε έξυπνοι.

Αν μπορείς να βοηθήσεις με τη γνώμη σου πες την, προσωπικοί σχολιασμοί δε χωράνε.

Δημοσ.

Μιλάς σε ένα forum που δεν γνωρίζεις τους συμφουρίτες, πρέπει να είσαι δύο φορές ευγενικός. Εδώ δεν είμαστε να μειώνουμε τους άλλους και να το παίζουμε έξυπνοι.

Αν μπορείς να βοηθήσεις με τη γνώμη σου πες την, προσωπικοί σχολιασμοί δε χωράνε.

Σώπα ! Εγώ φταίω δηλαδή που στενοχώρησα το παλικάρι. Και φυσικά το ρίξαμε στην καραμέλα του μικρού σεβασμού στο καταναλωτή από τα κακά Ελληνικά καταστήματα και στα απίστευτα μαγαζιά του εξωτερικού.

Βοηθάω με την γνώμη μου. Ο πελάτης πρέπει να είναι πιο προσεχτικός. Οι διπλοσφραγισμένες συσκευασίες είναι πάντα ύποπτες και όταν σε έχουν κλέψει κανονικά δεν πηγαινοέρχεσαι αλλά περιμένεις στο ταμείο.

Δημοσ.

Σώπα ! Εγώ φταίω δηλαδή που στενοχώρησα το παλικάρι. Και φυσικά το ρίξαμε στην καραμέλα του μικρού σεβασμού στο καταναλωτή από τα κακά Ελληνικά καταστήματα και στα απίστευτα μαγαζιά του εξωτερικού.

Βοηθάω με την γνώμη μου. Ο πελάτης πρέπει να είναι πιο προσεχτικός. Οι διπλοσφραγισμένες συσκευασίες είναι πάντα ύποπτες και όταν σε έχουν κλέψει κανονικά δεν πηγαινοέρχεσαι αλλά περιμένεις στο ταμείο.

Δεν είναι ανάγκη να γράφεις με τόσο επιθετικό στυλ. Επίτρεψέ μου να σου πω ότι δεν αντιδρούν όλοι οι άνθρωποι-καταναλωτές με τον ίδιο τρόπο. Αν ψάξεις εδώ μέσα, θα δεις ότι εγώ αγόρασα Laptop σφραγισμένο και μόλις το έθεσα σε λειτουργία έβγαζε καπνούς γιατί είχε μέσα χώματα. Και στην ουσία το πρόβλημά μου το έλυσα με την αντιπροσωπεία και όχι με το (μεγάλο) κατάστημα, γιατί λυπήθηκα τον επόμενο που θα το αγόραζε, σε περίπτωση που το επέστρεφα, κάνοντας χρήση του δικαιώματος επιστροφής εντός κάποιων ημερών. Και να στεκόμουν στο ταμείο τι θα κέρδιζα; Θα το έστελναν DOA, θα περίμενα ημέρες ολόκληρες και στο τέλος δεν θα με πίστευαν βλέποντας ένα λάπτοπ γεμάτο χώμα στα ανεμιστηράκια του.

Δημοσ.

Public αφου διαβαζεις το παρων θεμα θελω να σας ενημερωσω οτι πλεον με αυτα που διαβαζω δεν προκειται να ξαναγορασω απο εσας ουτε συνδετηρα. Μια χαρα ειστε για χαζεμα και δοκιμες σε παιχνιδια, ξεφυλισμα βιβλιων. Αλλα παντα θα φευγω με αδεια χερια. Ευχαριστω πολυ.

Δημοσ.

Στο Public θεωρουν οτι ειναι top καταστημα ας μην ηταν στο συνταγμα διπλα στο μετρο και στην ερμου και θα σου ελεγα εγω...ειναι τυχεροι που εκαψαν τον παπασωτηριου και το φανταστικο καταστημα που ειχε με τα games

Δημοσ.

Να πω και εγω κατι.

Η συμπεριφορα του καταστηματος ειναι Α Π Α Ρ Ά Δ Ε Κ Τ Η!

Σε αντιμετώπισαν σαν σε νηπιαγωγείο!

Σε μεγαλα καταστηματα (εξωτερικο,internet κτλ) μολις ακουνε προβλημα πελατη του δινουν ενα κιβωτιο με dvd του παιχνιδιου μεσα!

Ολα αυτα για να προστατεψουν το ονομα τους! Γιατι ειναι αστειο το κοστος, ενός παιχνιδου και οποιοδήποτε αλλού προϊόν, μπροστά στο Brandname σου!

Ακομα και ψεματα να λεει ο πελατης! (την πρωτη φορα ετσι?) Για αυτο ειναι ΜΕΓΑΛΑ καταστηματα!

Εγω προσωπικά πιστευω οτι η ιστορια που επικαλείται το public ειναι ΦΙΔΙΑ!

α)

Η απλοτητα αυτης ειναι μια ένδειξη! (τυπου: μου εφαγε ο σκυλος το τετραδιο και δεν εκανα ασκησεις!)

Ο αριθμος των επιστροφών καθημερινα ειναι μικρος σε σύγκριση με τις πωλήσεις! Και ειναι απολυτα εφικτό να ελεγχθεί πλήρως το τι επιστρέφετε. Οπως γινεται παντου για δεκαετιες! Ποσο μαλλον για ενα παιχνιδι dvd.. (το cd ειναι μεσα? το βιβλιαρακι? εχει γρατζουνια απο κατω? απο εξω πως ειναι? (30 second))

Αιντε 1 ξέφυγε! τα υπόλοιπα που λενε ΠΩΣ?

β)

Το γεγονος οτι βρηκες άκρη αφου εγραψες την ιστορια εδω, και αμεσως επικοινώνησαν με εσενα βρίσκοντας αμεσως την λυση και την "προέλευση" του λαθους ειναι καπως στραβο! Ενω πριν ουτε φωνη ουτε ακρόαση για καιρο. Επίσης ενιωσαν θιγόμενοι για το γεγονος πως δεν μίλησες πρωτα με αυτους και εγραψες εδω.

Αυτα τα δυο μαζι ειναι μεγαλες ενδείξεις.

Αφου καποιος απο τα γραφεια του καταστηματος διαβαζει θα προτεινα στο επομενο meeting προσωπικού να πεσει τρελο κατσάδιασμα και ενημερωση για την νεα πολιτικη επιστροφων και αντιμετώπισης πελάτη με προβλημα!

Εαν εμεις ως πελατες για να βρουμε ακρη πρεπει να το λεμε αριστερα και δεξια να κανουμε φασαρια η τυχων καταγγελιες και τελος να το ποσταρουμε στο ιντερνετ...

Αφήστε το κλειστε το μαγαζι και παμε ολοι μαζι για ψαρεμα! Αφου τα λεφτα μας bb

Το δυνατό αγοραστικο κοινό σας πρεπει να ειναι απο εφηβους μεχρι 35-40 αυτοι εχουν πλεον ιντερνετ και συγκρίνουν την αντιμετώπιση και την συμπεριφορά με αλλού! Προσαρμοστείτε και βελτιωθείτε!

Δημοσ.

Η φιλοσοφια του public ειναι να γδερνουν τον πελατη με οποιο τροπο μπορουν και οταν κανουν το λαθος κανουν το αλεκο απλα περαστε μια βολτα παρτε ενα antivirus και πεστε τους να τον κανουν εγκατασταση το κοστος ειναι μεγαλυτερο απο το antivirus το ιδιο εδω χρεωνουν την τοποθετηση ζελατινας στο κινητο οταν το τμημα τον games πουλαει used παιχνιδια steam καταλαβαινεις...οπου βλεπεις πολλα φρου φρου και αρωματα που εχει το Public αυτα τα εξοδα καπως πρεπει να βγουν...Καταστημα ψυχαγωγιας λενε...καταστημα ταλαιπωριας ειναι που μονο για το πλαισιο εχει να λεει και τιποτα παραπανω θα μπορουσα να πω πολλα αλλα δεν θελω να την πληρωσουν τα παιδια που δουλευουν εκει (με αθλιες συνθηκες) και οποιος καταλαβε καταλαβε...

Δημοσ.

Συμφωνω απολυτα για το Public...μια φορα ετυχε να παω εκει παιχνιδι για να το επιστρεψω σαν used και το μονο που δεν τσεκαραν ειναι το επιπεδο των μικροβιων που υπηρχαν επανω πανω κουτι και τα περιεχομενα του...οχι τους το εφερε ο ταδε και δεν το τσεκαραν και και και και....ας μην μιλησω για τις κοπελλες που καθονται στα ταμεια και τα λαθη(?) που κανουν οταν δινεις πιστωτικη καρτα....ενα απο τα τελευταια που μου ετυχε αγορασα ενα κινητο τηλ για δωρο αξιας 299Ε και αυτη μου χτυπησε 599Ε, και μου το δινει για υπογραφη....το βλεπω τις το λεω και μονο που δεν βγηκε απο πισω για να με δειρει επειδη της το εδειξα....οσο για συγνωμη ααα καλα ενταξει ουτε για δειγμα.....καποια στιγμη η κοροιδια απεναντι στον ελληνα καταναλωτη πρεπει να σταματησει...τουλαχιστον το ΠΛΑΙΣΙΟ και τα ΜΜ ειναι ποοολυ καλυτερα σε θεματα που εχει να κανει με τον πελατη και την αντιμετωπιση του (γραφωντας παντα απο προσωπικες εμπειριες)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...