Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το Public είναι φαίνεται το λογότυπο ελάχιστα, είχα σκοπό να αγοράσω μερικά παιχνιδάκια από εκεί αλλά τώρα ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΤΑ ΔΩΣΩ!

ναι το Public είναι. αν διαβάσεις προηγούμενα posts το αναφέρει ο topic starter.

• Απαντ. 70
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δεν ανέφερα κάπου το κατάστημα..Ακόμα..

Και ήθελα να φύγω αυριο...Αυτό είναι ένα μικρό κείμενο που έστειλα για καταγγελία στην BSA και στην γενική γραμματεία καταναλωτή.

......Την ακριβώς επόμενη μέρα πήγα στο Public και μίλησα με έναν άλλο υπεύθυνο πωλήσεων και θεωρούσαν ότι την δουλειά την έχω κάνει εγώ για να πάρω αποζημίωση.Τους εξηγώ ότι δεν έχω τέτοιο κίνητρο και ότι μπροστά ήταν η αδερφή μου και είδε ακριβώς το σκηνικό.Ένα εργαζόμενος πρόσεξε πως η ζελατίνα είναι όντως της εταιρίας αλλά υπήρχε πάνω κολλητική ταινία(και όντως υπάρχει κολλητική διαφανής ταινία)και θεώρησε ότι έχει ανοιχτεί και πως ξανασφραγίστηκε. Μίλησα με έναν άλλο υπεύθυνο πωλήσεων (Φ.Μ.) και μου ανέφερε πάλι πως αποκλείεται να κάναν οι ίδιοι την αντιγραφή και ότι θεωρούν ότι η εγώ η από τον προμηθευτή μπήκε το disk.Ζήτησα τα στοιχεία του προμηθευτή και δεν μου τα εδώσαν μιας και δεν έχει αναλάβει κανείς ακόμα την ευθύνη.Ζήτησα από τα Public την αλλαγή με γνήσιο προϊόν και να μάθω από που και ποιον έχει γίνει μεταφορά δίσκου.Μου το αρνήθηκαν.

Αυτήν την στιγμή έχω την ζελατίνα,την θήκη με μαϊμού disk(αποδείχτηκε τελικά πως είναι cd απλό),και την απόδειξη. Παρακαλω πολύ πως μπορώ να κινηθώ νομικά ώστε να ζητήσω την πλήρη αντικατάσταση του videoπαιχνιδιού που αγόρασα.?

Δημοσ.

Πάντως ρε παιδιά τι να πω, υποτίθεται ότι λίγο ως πολύ οι υπεύθυνοι των καταστημάτων είναι άνθρωποι που έχουν πάρει και ένα σχετικό ρημαδοπτυχίο. Όχι ότι το πτυχίο τους κάνει πιο έξυπνους ή καλύτερους στη δουλειά τους αλλά τουλάχιστον σε βοηθάει να ξέρεις τα στοιχειώδη και να μην κάνεις λάθη που τα έχουν κάνει άλλοι (βλ. case studies).

Μάλλον είναι χαζοί αυτοί που έχουν ηλεκτρονικά μαγαζιά στο εξωτερικό (play.com, amazon κ.α.) οι οποίοι με την υποψία μόνο ότι κάτι δεν πήγε καλά με την παραγγελία σου αμέσως τρέχουν να σε εξυπηρετήσουν βασιζόμενοι στο τι τους γράφεις σε ένα ρημαδοmail(χωρίς να σου ζητάνε τη μάνα σου και τον πατέρα σου και να αποδείξεις ότι δεν είσα ελέφαντας). Εδώ, ο Έλληνας ο μάγκας ο έμπορος που δεν πιάνεται κορόιδο, ξέρει και να διευθύνει το μαγαζί του αλλά και τη σωστή φιλοσοφία να περνάει στο προσωπικό του.

Με τι καρδιά συνεχίζουν νέοι άνθρωποι που ξέρουν το internet (αλλά και όχι μόνο) να κάνουν αγορές τέτοιου είδους από μαγαζιά στην Ελλάδα. Πραγματικά μπράβο για το κουράγιο τους.

Η συγκεκριμένη αντιμετώπιση δείχνει πόσο βαθιά ριζομένη είναι στο dna μας αυτή η γα**αντίληψη ότι εγώ είμαι πιο έξυπνος από εσένα και θα σε πιάσω κορόιδιο όπου και όποτε μπορώ (βλ. αισχροκέρδια στη βενζίνη, οδηγική συμπεριφορά κλπ δηλ παντού).

Δοξά και τιμή στο ΔΝΤ, γ*****ε μας όσο δεν πάει, το αξίζουμε!!!

(καθ' υπερβολή το λέω για να μην παρεξηγούμαστε αλλά...έλεος πια)

Δημοσ.

εντελως πληροφοριακα αναφερω πως στο ps3 πλεον παιζει backup παιχνιδια ΧΩΡΙΣ τσιπακι....

και απο δισκακια απλα copy

Tι εννοεις? Απλα το κανουμε copy κ μετα το παιζουμε?

Δημοσ.

φιλε μου για μενα παντως εκανες ενα stratigical mistake!

Οταν επεστρεψες την πρωτη φορα στο καταστημα, ΚΑΚΩΣ ΣΗΚΩΘΗΚΕΣ ΚΑΙ ΕΦΥΓΕΣ!

Σε τετοιες περιπτωσεις.

Α) Ξεκαθαριζεις οτι δεν εισαι παιδακι 12 ετων για κανεις αυτα τα πραματα!

Β) ΦΩΝΑΖΕΙΣ με σκοπο να ακουγεσε μεχρι τα Mcdonalds

Γ) Απειλεις με καταγγελίες δυσφημήσεις παντου KAI τις κανεις κιολας!

Δ) Περνεις cops και λες ξεκαθαρα να ερθουν γιατι σε εκλεψαν!

Ε) ΔΕΝ ΚΟΥΝΙΕΣΕ απο εκει με τσαμπουκα εαν δεν δεις money i blu ray

(Παντως παγια πολιτική παντου ειναι λογο (Β) γίνονται τα παντα αυτομάτως για να μην φασαρια στο καταστημα)

Δημοσ.

Λοιπόν έκατσα,ηρέμησα και ανάλυσα με τι έχω να κάνω.. Λοιπόν η ζελατίνα είναι του PS3 και έχει περαστεί 2 στρώσεις με μονωτική διαφανή ταινία κατά μήκος της θήκης..Το σήμα Stuff Pick είναι περασμένο πάνω απο την ζελατίνα.Τώρα τι πιστεύω έχει γίνει.Μπορεί κάποιος να πήγε και να αγόρασε το συγκεκριμένο παιχνίδι,να πήρε το αυθεντικό disk,να έβαλε μέσα μια μαλακία Cd,να έγραψε επίτηδες Γιαννης και να το παρέδωσε πίσω στo κατάστημα φτιάχνοντας την ζελατίνα ζητώντας επιστροφή χρημάτων η άλλο παιχνίδι και να έχουμε βρεθεί όλοι βλάκες...

Η

να είναι κάποιος απο μέσα και να έκανε την ζημιά χωρίς να το πάρει κανεις χαμπάρι και να έγραψε επίτηδες το γίαννης...

Πραγματικά έχω κουραστεί πολύ και έχω ματαιώσει δουλειές..Αύριο θα πάρω τηλέφωνο και θα ζητήσω αμα απο το barcode φαίνεται οτι το πούλησαν και το ξαναπήραν πίσω και θα ζητήσω επιστροφή χρημάτων.Αν όχι θα καταονομάσω το μαγαζί,θα κάνω δυσφήμηση όσο δεν πάει και θα πάω στην αστυνομία γιατί με τις καταγγελίες δεν βλέπω να βγάζω άκρη.

Υ.Γ. Δεν δέχονται να μου δώσουν άλλο cd γιατί δεν έχω το αυθεντικό...άκου να δεις αυτό που μου πούλησαν δεν μπορώ να το επιστρέψω πίσω και με βγάζουν και ψεύτη..Και φυσικά ούτε να επικοινωνήσουν μαζί μου.

Και ιδου η φωτογραφία

dsc0016rjs.jpg

καλύτερα αύριο αντί να πάρεις τηλ να κανείς μια τελευταία προσπάθεια να πας στο μαγαζί αν αρνηθούν να σου δώσουν τις πληροφορίες που θες να ακολουθήσεις τη λίστα του kabamaru21.μου έχουν τύχει και εμένα διαφορά άκυρα με επιστροφές αλλά αυτο που συμβαίνει σε εσένα είναι απίστευτο!

Δημοσ.

μολις μίλησα με τον διευθυντή του καταστήματος και με ενημέρωσε οτι όντως πέσαν και αυτοί θύματα εξαπάτησης.υπήρχε ενα άτομο που αγοραζε παιχνίδια από αυτούς και τα επέστρεφε πίσω με άλλο disk και επαγγελματικά σφραγισμένα.μου ζήτησε συγνωμη για την ταλαιπωρία και για την εξυπηρέτηση τους που δεν ήταν και η καλύτερη.ακόμα μου ανέφερε πως θα κινηθούν νομικά στο άτομο αυτό.του ανέφερα οτι με ενόχλησε που δεν με πιστεψαν και για αυτό εκανα τις καταγγελίες.την ερχόμενη εβδομάδα που θα κατέβω πάλι Αθήνα(αυτην την στιγμή ταξιδεύω και μέσω android γράφω)θα βρεθώ με τον ίδιο για τις υπόλοιπες λεπτομέρειες,για την επιστροφή του παιχνιδιου και μια δωροεπιταγη.αυτά

Υ.Γ. οχι μόνο το κοίταξαν αλλα και το μελέτησαν το post του φόρουμ γιατι υπήρξε ενόχληση που ανέφερα το ΓΕΓΟΝΟΣ εδω πριν μιλησω στο κατάστημα...

Δημοσ.

Δεν με πείθουν, εγώ δεν ξαναψωνίζω από Public, αυτός δεν είναι τρόπος συμπεριφοράς καταστήματος σε πελάτη. Επιεικώς απαράδεκτο.

Δημοσ.

Καλα εκανες και το ανεφερες εδω...Ακου εκει...

Ουτε εμενα με πειθουν...

Καταστημα κατα τα αλλα με ''Κ'' κεφαλαιο...

Χαιρετισματα Public-αρα...

Δημοσ.

Μια χαρα λοιπον εκλεισε το γεγονος! Καλα ποσο πονηροι πια ειναι μερικοι πελατες?? Δηλαδη, τι περιμενε αυτος ο τυπος, οτι δεν θα τον ανακαλυπτε κανενας, με τις αλλαγες, ειδικα αν το εκανε 2 και 3 φορες? Μπραβο σου παντως, τους ανοιξες τα ματια, και βοηθησες να μην την πατησει αλλος. Μπραβο και στο καταστημα, που σε ακουσε και το εψαξε και επιασε τον "κλεφτη" και ευχομαι να το πληρωσει ακριβα.

Δημοσ.

τι να πω ρε παιδιά , τρελή γυφτιά αν όντως το έκανε αυτό κάποιος πελάτης τους (κρατάω επιφυλάξεις βέβαια στο να τους πιστέψω ..) αλλά απαράδεκτη και η συμπεριφορά τους.

θυμάμαι κλασική περίπτωση πριν χρόνια που ήμουν μικρός σε ένα μικρό video club της γειτονιάς μου που νοίκιαζα παιχνίδια για το xbox 1. Πάω παίρνω το gta vice city και όταν γύρισα σπίτι πάω να το βάλω να παίξω και το βλέπω σπασμένο στην μέση και κολλημένο από κάτω με σελοτέιπ, το επιστρέφω και ζητάω εξηγήσεις με όμορφο τρόπο και ο τύπος ήθελε να του το πληρώσω!! φυσικά και δεν το πλήρωσα αλλά ούτε ξαναπάτησα εκεί!

Νοίκιαζα κάθε Σαββατοκύριακο 2 παιχνίδια και δύο ταινίες και τα κρατούσα μέχρι την Δευτέρα για χρόνο+ και δεν είχα κάνει καμία μαλακία και όμως δεν με πίστευε. Μάλλον επειδή με είδε μικρό ήθελε να μου φορτώσει την ζημιά , νόμιζε ότι θα ψαρώσω ..

τέλος πάντων φίλε τέλος καλό όλα καλά ας πούμε ...

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

..Μενω λιγο βλακας και το βαζω στο Ps3 και φυικα ουτε λογως να ξεκινησει..

Με όλον τον σεβασμό είσαι λίγο βλάκας που πήρες παιχνίδι που δεν ήταν σφραγισμένο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...