Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

@grafeio

πληροφοριακα τo Red dead ειναι 7.50 γιγα περιπου.

το ασημι με το barcode που ειδες ειναι για οταν το περασεις απο την πορτα χωρις να το χτυπησουν στο συστημα χτυπαει ο συναγερμος!

• Απαντ. 70
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μου εχει τυχη να αγοράσω απο καπου σφραγισμενο παιχνιδι που μεσα τα βιβλιαρακια και το CD να ειναι λερωμενα (ποτε δεν εμαθα πως εγινε και λογω του οτι ηταν online παιχνιδι δεν μου το αλλαζαν παρα μονο μου καθαρισε ο υπάλληλος το CD με την μπλουζα του :cry: ) ,μου εχει τυχη να αγορασω ανοιχτο παιχνιδι για καινουργιο (πιτσιρίκος εγω,δεν ειχα ξανααγορασει και ηταν και σε βιτρινα με "καινουργια" παιχνιδια)αλλα αυτο δεν το εχω ξαναδει!

Δημοσ.

Αν δεν στο αλλάξουν και δεν κάνεις καταγγελία, τότε είμαστε άξιοι της μοίρας μας. Πρέπει κάποια στιγμή να κάνουμε την αλλαγή που θέλουμε και να μην περιμένουμε από τους άλλους. Αυτοί οι άλλοι είμαστε εμείς!

Δημοσ.

Νεωτερα....Περασα απο το καταστημα και μιλησα με τον υπευθυνο και του εξηγησα τα πραγματα πως εχουν.Μου ειπε(και σε αυτο μαλλον εχει δικιο)οτι η συσκευασια ειναι του Ps3 και οτι ειναι δυσκολο να εχει ανοιχτει απο το καταστημα αρα και ο γιαννης του staff pick καμια σχεση με τον cd/dvd/blu ray και εγω δεν ξερω τι..Αφησα τα στοιχεια μου και τα πραγματα χωρις την αποδειξη και πηρα τα στοιχεια τους και αυριο θα ξαναπαω να δουμε ποτε το ειχαν παραγγειλει και ποτε γραφτηκε..

Και ρωταω εγω περιμενοντας ΣΟΒΑΡΕΣ απαντησεις...

-1) ΒΑΖΕΙ ο αντιπροσωπος/προμηθευτης ταινειες γνησιοτητας στην ελλαδα?

-2) ΜΠΟΡΟΥΜΕ να δουμε ποτε γραφτηκε το disk και να ξερουμε με τι εχουμε να κανουμε?Γιατι πολυ απλα μπορουν να πουν οτι εγω εκανα την μοντα και αντε να τους αποδειξω το αντιθετο.

Μου φενεται θα παει μακρυα η βαλιτσα...

Αν κατάλαβα καλά δηλαδή δεν επιλύθηκε το θέμα άμεσα? Δε σου έδωσαν άλλο επί τόπου? :confused:

Δημοσ.

Και ήθελα να φύγω αυριο...Αυτό είναι ένα μικρό κείμενο που έστειλα για καταγγελία στην BSA και στην γενική γραμματεία καταναλωτή.

......Την ακριβώς επόμενη μέρα πήγα στο Public και μίλησα με έναν άλλο υπεύθυνο πωλήσεων και θεωρούσαν ότι την δουλειά την έχω κάνει εγώ για να πάρω αποζημίωση.Τους εξηγώ ότι δεν έχω τέτοιο κίνητρο και ότι μπροστά ήταν η αδερφή μου και είδε ακριβώς το σκηνικό.Ένα εργαζόμενος πρόσεξε πως η ζελατίνα είναι όντως της εταιρίας αλλά υπήρχε πάνω κολλητική ταινία(και όντως υπάρχει κολλητική διαφανής ταινία)και θεώρησε ότι έχει ανοιχτεί και πως ξανασφραγίστηκε. Μίλησα με έναν άλλο υπεύθυνο πωλήσεων (Φ.Μ.) και μου ανέφερε πάλι πως αποκλείεται να κάναν οι ίδιοι την αντιγραφή και ότι θεωρούν ότι η εγώ η από τον προμηθευτή μπήκε το disk.Ζήτησα τα στοιχεία του προμηθευτή και δεν μου τα εδώσαν μιας και δεν έχει αναλάβει κανείς ακόμα την ευθύνη.Ζήτησα από τα Public την αλλαγή με γνήσιο προϊόν και να μάθω από που και ποιον έχει γίνει μεταφορά δίσκου.Μου το αρνήθηκαν.

Αυτήν την στιγμή έχω την ζελατίνα,την θήκη με μαϊμού disk(αποδείχτηκε τελικά πως είναι cd απλό),και την απόδειξη. Παρακαλω πολύ πως μπορώ να κινηθώ νομικά ώστε να ζητήσω την πλήρη αντικατάσταση του videoπαιχνιδιού που αγόρασα.?

Υ.Γ. Επισυνάπτω κίολας τις φωτογραφίες....

Άμα μπορούσε να βοηθήσει με την άποψη του ο PAREDWSE...

Δημοσ.

Μηπως το πηρες απο το τμημα με τα μεταχειρισμενα πχ? Οτι ειχε κολλητικη ταινια παντως, ειναι υποπτο και μπορει να ανοιχτηκε απο οποιοδηποτε....πχ. καποιος πελατης να το επεστρεψε απο αλλαγη δωρου κτλ.Η εταιρεια τα δινει κλειστα, εργοστασιακα, με την ταινια PS3 γυρω γυρω και χωρις καμια ταινια κτλ. Βεβαια το μπερδεμα ειναι το ονομα Γιαννης πανω στο disk και στο αυτοκολητο...,

Επισης οταν λες απλο cd, ουτε καν blue ray?? Αδειο??

....και στο κατω κατω....το παιχνιδι το πηρες απο το Public....τη δουλεια εχεις εσυ με την εταιρεια?? το Public εχει την ευθυνη για το τι εχει στα ραφια του και τι πουλαει στους πελατες του...

αρθρο 540...

Στις περιπτώσεις ευθύνης του πωλητή για πραγματικό ελάττωμα ή για έλλειψη συνομολογημένης ιδιότητας ο αγοραστής δικαιούται κατ' επιλογήν του:

1.να απαιτήσει, χωρίς επιβάρυνσή του, τη διόρθωση ή αντικατάσταση του πράγματος με άλλο, εκτός αν μια τέτοια ενέργεια είναι αδύνατη ή απαιτεί δυσανάλογες δαπάνες.

2.να μειώσει το τίμημα.

3.να υπαναχωρήσει από τη σύμβαση, εκτός αν πρόκειται για επουσιώδες πραγματικό ελάττωμα. Ο πωλητής οφείλει να πραγματοποιήσει τη διόρθωση ή την αντικατάσταση σε εύλογο χρόνο και χωρίς σημαντική ενόχληση του αγοραστή.

Δημοσ.

αν θες πάντως άκουσε με και κάνε ενα post-καταγγελία στο skroutz

Στείλε e-mail ακόμα και στην εταιρία που βγάζει το παιχνίδι, κάνε σαματά!

έτσι ακριβώς!!! ούτε τσίχλα λοιπόν από το εν λόγω κατάστημα. αυτοί μας έχουν ανάγκη και όχι εμείς αυτούς! υπάρχουν τόσα άλλα καταστήματα στο εξωτερικό πιο φθηνά και με σεβασμό στον πελάτη.

Δημοσ.

1.δεν ξερω καν πως ειναι τα original και τι αυτοκολλητα-ταινιες-ζελατινες εχουν.το κακο ειναι οτι ουτε και εσυ (και οσοι απαντησαν)!!να πας να δεις πως ειναι τα παιχνιδια κλεισμενα αν εχουν ιδια αυτοκολλητα κτλ ουτε λογος..οχι μονο σε αυτο το μαγαζι και σε αλλο!!!

2.εσκασες 30ε και εχεις παει ηδη 2-3φορες στο μαγαζι και μεινες με την αντιγραφη στο χερι

3.δεν ξερεις ουτε εμαθες τι ειναι το stuff pick

4.δεν λες αν ειναι απο κεινα που λειτουργουν σαν ανταλακτηρια/μεταχειρισμενα δηλ.πειρες μεταχειρισμενο dvd ή br ή οτι ηταν το original game .

http://www.skroutz.gr/s/390317/Red-Dead-Redemption-Game-of-the-Year-Edition.html http://www.skroutz.gr/s/84167/Red-Dead-Redemption.html δεν ξερω πως δουλευουν οι τιτλοι του ps3.υποθετω υπαρχουν οι οικονομικες εκδοσεις οταν κανουν χ πωλησεις..

τα υπολοιπα κουβεντα να γινετε...βρισκουν και τα κανουν

εγώ πάντως απορώ όταν υπάρχει το Play.com kai to zavvi.com

Γιατί κάθεστε και ασχολήστε με τα κωλομάγαζα της ελλάδας.

http://www.zavvi.com/games/platforms/ps3/elysium.search?searchFilters=UFMzI2RlcGFydG1lbnQ6Z2FtZXNcL3BsYXRmb3Jtc1wvcHMzIQ%3D%3D&search=red+dead+

http://www.play.com/Search.html?searchtype=allproducts&searchsource=0&searchstring=red+dead+redemption

ενταξει σε αυτο το game δεν υπαρχει διαφορα!

Δημοσ.

Λοιπόν έκατσα,ηρέμησα και ανάλυσα με τι έχω να κάνω.. Λοιπόν η ζελατίνα είναι του PS3 και έχει περαστεί 2 στρώσεις με μονωτική διαφανή ταινία κατά μήκος της θήκης..Το σήμα Stuff Pick είναι περασμένο πάνω απο την ζελατίνα.Τώρα τι πιστεύω έχει γίνει.Μπορεί κάποιος να πήγε και να αγόρασε το συγκεκριμένο παιχνίδι,να πήρε το αυθεντικό disk,να έβαλε μέσα μια μαλακία Cd,να έγραψε επίτηδες Γιαννης και να το παρέδωσε πίσω στo κατάστημα φτιάχνοντας την ζελατίνα ζητώντας επιστροφή χρημάτων η άλλο παιχνίδι και να έχουμε βρεθεί όλοι βλάκες...

Η

να είναι κάποιος απο μέσα και να έκανε την ζημιά χωρίς να το πάρει κανεις χαμπάρι και να έγραψε επίτηδες το γίαννης...

Πραγματικά έχω κουραστεί πολύ και έχω ματαιώσει δουλειές..Αύριο θα πάρω τηλέφωνο και θα ζητήσω αμα απο το barcode φαίνεται οτι το πούλησαν και το ξαναπήραν πίσω και θα ζητήσω επιστροφή χρημάτων.Αν όχι θα καταονομάσω το μαγαζί,θα κάνω δυσφήμηση όσο δεν πάει και θα πάω στην αστυνομία γιατί με τις καταγγελίες δεν βλέπω να βγάζω άκρη.

Υ.Γ. Δεν δέχονται να μου δώσουν άλλο cd γιατί δεν έχω το αυθεντικό...άκου να δεις αυτό που μου πούλησαν δεν μπορώ να το επιστρέψω πίσω και με βγάζουν και ψεύτη..Και φυσικά ούτε να επικοινωνήσουν μαζί μου.

Και ιδου η φωτογραφία

dsc0016rjs.jpg

Δημοσ.

Λοιπόν έκατσα,ηρέμησα και ανάλυσα με τι έχω να κάνω.. Λοιπόν η ζελατίνα είναι του PS3 και έχει περαστεί 2 στρώσεις με μονωτική διαφανή ταινία κατά μήκος της θήκης..Το σήμα Stuff Pick είναι περασμένο πάνω απο την ζελατίνα.Τώρα τι πιστεύω έχει γίνει.Μπορεί κάποιος να πήγε και να αγόρασε το συγκεκριμένο παιχνίδι,να πήρε το αυθεντικό disk,να έβαλε μέσα μια μαλακία Cd,να έγραψε επίτηδες Γιαννης και να το παρέδωσε πίσω στo κατάστημα φτιάχνοντας την ζελατίνα ζητώντας επιστροφή χρημάτων η άλλο παιχνίδι και να έχουμε βρεθεί όλοι βλάκες...

Η

να είναι κάποιος απο μέσα και να έκανε την ζημιά χωρίς να το πάρει κανεις χαμπάρι και να έγραψε επίτηδες το γίαννης...

Πραγματικά έχω κουραστεί πολύ και έχω ματαιώσει δουλειές..Αύριο θα πάρω τηλέφωνο και θα ζητήσω αμα απο το barcode φαίνεται οτι το πούλησαν και το ξαναπήραν πίσω και θα ζητήσω επιστροφή χρημάτων.Αν όχι θα καταονομάσω το μαγαζί,θα κάνω δυσφήμηση όσο δεν πάει και θα πάω στην αστυνομία γιατί με τις καταγγελίες δεν βλέπω να βγάζω άκρη.

Υ.Γ. Δεν δέχονται να μου δώσουν άλλο cd γιατί δεν έχω το αυθεντικό...άκου να δεις αυτό που μου πούλησαν δεν μπορώ να το επιστρέψω πίσω και με βγάζουν και ψεύτη..Και φυσικά ούτε να επικοινωνήσουν μαζί μου.

Και ιδου η φωτογραφία

dsc0016rjs.jpg

δεν θα πας στην αστυνομία. απλά θα καλέσεις την αστυνομία καθώς είσαι στο κατάστημα, θα τους κάνεις και μια καταγγελία στους φορείς υπεράσπισης του καταναλωτή και δυσφήμηση. ειδικά το τελευταίο θα σου πρότεινα να το κάνεις είτε δικαιωθείς στο τέλος είτε όχι.

Δημοσ.

Το Public είναι φαίνεται το λογότυπο ελάχιστα, είχα σκοπό να αγοράσω μερικά παιχνιδάκια από εκεί αλλά τώρα ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΤΑ ΔΩΣΩ!

Δημοσ.

Η μικροπρέπεια δυστυχώς αποτελεί χαρακτηριστικό γνώρισμα στα ελληνικά καταστήματα και μάλιστα... στα μεγάλα καταστήματα.

Έχω την εντύπωση πως ο λόγος που η συμπεριφορά εκ μέρους των καταστημάτων είναι τόσο φτηνή, είναι επειδή φορτώνουν πια τις ευθύνες στο κάθε κακόμοιρο πωλητάκο, με αποτέλεσμα αυτός να κάνει πως δε ξέρει τίποτα και να μη θέλει να εμφανίσει χασούρα στο κατάστημα. Είναι η καλύτερη δικαιολογία που μπορώ να σκεφτώ για τη συμπεριφορά αυτή.

Διαφορετικά το αυτονόητο είναι να στο αντικαταστήσουν επί τόπου, αφού είναι τόσο προφανές το τί συνέβη και πραγματικά απίθανο (για ποιό λόγο!) να το έχεις κάνει εσύ ο ίδιος επίτηδες, όταν μάλιστα ζητάς το ίδιο προϊόν πάλι και ούτε τα λεφτά σου πίσω, ούτε τίποτα περίεργο, να πεις πως τάχα πας να κοροϊδέψεις. Απλά υπερισχύει η μικροπρέπεια και η φτήνια, άλλο συμπέρασμα δε βγάζω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...