mchls Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2011 Για αρχή να μας πεις πιο είναι το κεντρικότατο σημείο της αθήνα που βρίσκεται το μαγαζί. Μιας και αρχικα γραφει Συνταγμα, μπας και ειναι το Public ; ; ;
Xristaras12 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2011 Να ενας λογος ωστε να ανοιγετε ολοι σας τις συσκευασιες επιτοπου οταν αγοραζετε κατι με εχει σωσει 3 φορες!!!! ενημερωσε μας για το τελικο αποτελεσμα οταν γυρισεις!!
GrafeioTeleton Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2011 Νεωτερα....Περασα απο το καταστημα και μιλησα με τον υπευθυνο και του εξηγησα τα πραγματα πως εχουν.Μου ειπε(και σε αυτο μαλλον εχει δικιο)οτι η συσκευασια ειναι του Ps3 και οτι ειναι δυσκολο να εχει ανοιχτει απο το καταστημα αρα και ο γιαννης του staff pick καμια σχεση με τον cd/dvd/blu ray και εγω δεν ξερω τι..Αφησα τα στοιχεια μου και τα πραγματα χωρις την αποδειξη και πηρα τα στοιχεια τους και αυριο θα ξαναπαω να δουμε ποτε το ειχαν παραγγειλει και ποτε γραφτηκε.. Και ρωταω εγω περιμενοντας ΣΟΒΑΡΕΣ απαντησεις... -1) ΒΑΖΕΙ ο αντιπροσωπος/προμηθευτης ταινειες γνησιοτητας στην ελλαδα? -2) ΜΠΟΡΟΥΜΕ να δουμε ποτε γραφτηκε το disk και να ξερουμε με τι εχουμε να κανουμε?Γιατι πολυ απλα μπορουν να πουν οτι εγω εκανα την μοντα και αντε να τους αποδειξω το αντιθετο. Μου φενεται θα παει μακρυα η βαλιτσα...
Xristaras12 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2011 οι συσκευασιες ειναι απλα σφραγισμενες με ζελατινα. Πιστευω οτι ο "γιαννακης"απλα βουτηξε το αυθεντικο και μην τον ειδατε. το δισκακι που ειχε μεσα το κουτι το εβαλες σε κανα pc να δεις τι ειχε μεσα(αν ειχε; )
GrafeioTeleton Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2011 Η ζελατινα η ιδια ειχε σαν μια ενιαια γραμμη που εγραφες συνεχομενα PS3 Το δισκακι δεν το εβαλα καν στο pc γιατι θεωρησα οτι ειναι blu ray και δεν ξερω αμα το διαβαζε.Εδω δεν το διαβαζε το ps3.
Socratis_g Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2011 εγώ πάντως απορώ όταν υπάρχει το Play.com kai to zavvi.com Γιατί κάθεστε και ασχολήστε με τα κωλομάγαζα της ελλάδας.
Xristaras12 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2011 εγώ πάντως απορώ όταν υπάρχει το Play.com kai to zavvi.com Γιατί κάθεστε και ασχολήστε με τα κωλομάγαζα της ελλάδας. οκ εχεις δικιο αλλα δεν μπορει-γνωριζει-εμπιστευεται(πες το οπως θες) να βγαλει μια paypal καρτα και να αγοραζει.
isay Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2011 Νεωτερα....Περασα απο το καταστημα και μιλησα με τον υπευθυνο και του εξηγησα τα πραγματα πως εχουν.Μου ειπε(και σε αυτο μαλλον εχει δικιο)οτι η συσκευασια ειναι του Ps3 και οτι ειναι δυσκολο να εχει ανοιχτει απο το καταστημα αρα και ο γιαννης του staff pick καμια σχεση με τον cd/dvd/blu ray και εγω δεν ξερω τι..Αφησα τα στοιχεια μου και τα πραγματα χωρις την αποδειξη και πηρα τα στοιχεια τους και αυριο θα ξαναπαω να δουμε ποτε το ειχαν παραγγειλει και ποτε γραφτηκε.. Και ρωταω εγω περιμενοντας ΣΟΒΑΡΕΣ απαντησεις... -1) ΒΑΖΕΙ ο αντιπροσωπος/προμηθευτης ταινειες γνησιοτητας στην ελλαδα? -2) ΜΠΟΡΟΥΜΕ να δουμε ποτε γραφτηκε το disk και να ξερουμε με τι εχουμε να κανουμε?Γιατι πολυ απλα μπορουν να πουν οτι εγω εκανα την μοντα και αντε να τους αποδειξω το αντιθετο. Μου φενεται θα παει μακρυα η βαλιτσα... GrafeioTeleton μάλλον τζάμπα έγραφα. Το οτι και στο δισκάκι αλλά και στην εξωτερική ζελατίνα έγραφε Γιαννης, για μένα ήταν υπεραρκετό να καλέσω την αστυνομία (αν δεν μου το άλλαζαν αμέσως και δε μου ζητούσαν συγνώμη για την ταλαιπωρία). Δεν χρειάζεται να κάνεις φασαρία ή να κατεβάσεις βιτρίνες, απλώς απαιτείς το σεβασμό τους σε σένα και στα χρήματα σου. Εσύ γιατί να πρέπει να πας δυο φορές για δικό τους λάθος; Καμία αντιπροσωπία δεν βάζει αντίγραφα σε κουτάκια της ζελατινες στα κουτάκια, γιατί απλά τα κουτάκια έρχονται απο το εργοστάσιο και οχι απο τα εδω γραφεία που δουλεύει ο Γιάννης, ο Μάκης, κλπ Τώρα που έχουνε το δισκάκι, αν θέλουν πραγματικά να σου κάνουν μπινιά ... απλώς μπορούν. Εσύ το μόνο που εχεις ειναι μια αποδειξη οτι αγορασες ενα παιχνίδι, οχι το ελαττωματικό προϊόν. Μια ακόμα προσθήκη που εχω συναντησει σε δευτερομάγαζα και ιδιώτες που πουλάνε μέσω ricardo. Έχουν κάποιο προϊόν μεταχειρισμένο/ανοιγμένο/ανακατασκευασμένο και με ειδικό μηχάνημα βάζουν ζελατίνα στο κουτι που φαίνεται σαν καινουργιο. Αν δεν εχεις ανοιξει 2-3 ίδια κουτια, δεν καταλαβαινεις τη διαφορα.
spinemm Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2011 Καταρχην εκτιμω οτι δεν επρεπε να αφησεις το δισκακι (εαν καταλαβα καλα το αφησες εκει...) απο εκει και περα, δεν μπορουν να σου κανουν "βρωμοδουλεια" γιατι πολυ απλα μπορεις να αποδειξεις οτι δεν εκανες κατι εσυ, οπως πχ αλλαξες το Original και τους παρεδωσες "κοπια" προσπαθωντας και καλα να τους κοροιδεψεις,απο την στιγμη που εχεις (ελπιζω να εχεις κρατησει) την 1η φωτο που εβαλες η οποια και περιεχει τον γραφικο χαρακτηρα του Γιαννη κατι...και η οποια μπορει πολυ ευκολα απο εναν γραφολογο να αποδειξει το αντιθετο...(πιθανως θα με πειτε υπερβολικη) ομως μπορεις να διεκδικησεις αποζημιωση σε περιπτωση που σε "κατηγορησουν" για το οτιδηποτε....Πολυ απλα εσυ τους κρατας στο χερι αυτη τη στιγμη και οχι αυτοι!!!!
GrafeioTeleton Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2011 Περιμενω αυριο να δω τι θα μου πει το καταστημα..Η το καταστημα η την αντιπροσωπεια θα κατηγορησω.. Εγω κρατησα το νουμερο Ινκα...Δεν ζηταω κατι παραπανω απλα να μαθω τι ακριβως εγινε και το προιον μου το σωστο πισω... Και επειδη ειμαι παλιος στο forum δεν ξεχναω το παλικαρι και τους σκληρους στο πλαισιο..
isay Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2011 Περιμενω αυριο να δω τι θα μου πει το καταστημα..Η το καταστημα η την αντιπροσωπεια θα κατηγορησω.. Εγω κρατησα το νουμερο Ινκα...Δεν ζηταω κατι παραπανω απλα να μαθω τι ακριβως εγινε και το προιον μου το σωστο πισω... Και επειδη ειμαι παλιος στο forum δεν ξεχναω το παλικαρι και τους σκληρους στο πλαισιο.. Έκανα μια άλλη «τραβηγμένη» σκέψη, σκεπτόμενος ως κάποιος προϊστάμενος που εχουν δει πολλά τα μάτια του. ΞΕΚΑΘΑΡΙΖΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΣΤΡΕΦΟΜΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΣΟΥ, ΑΠΛΩΣ ΚΑΝΩ ΤΟ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ Αυτός ο νεαρός που ήρθε για την αλλαγή, κάνει ιστορία για να κερδίσει τζάμπα το παιχνίδι, αλλά και ένα δεύτερο παιχνίδι (ίδιο ή διαφορετικό). Παίρνει το παιχνίδι, κάνει αντίγραφο, γράφει το ονομα Γιάννης ( επειδή το έγραφε και στην ζελατίνα), βγάζει φωτογραφίες, κάνει αναφορά σε γνωστό forum και έρχεται για αναφορά/καταγγελία. Η ιστορία αρχίζει να αποκτά ενδιαφέρον και πραγματικά θέλω να μάθω τη συνέχεια της ιστορίας. Grafio keep informing us.
GrafeioTeleton Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2011 Και πολυ σωστα κανεις..Για αυτο σε ρωταω μπορω εγω να δειξω οτι αυτο το disk εχει γραφτει πριν απο την παρασκευη και επειτα να εχω αποδεικτικα στοιχεια.
isay Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2011 Και πολυ σωστα κανεις..Για αυτο σε ρωταω μπορω εγω να δειξω οτι αυτο το disk εχει γραφτει πριν απο την παρασκευη και επειτα να εχω αποδεικτικα στοιχεια. Μεταξύ μας ... ΕΣΤΩ (τονίζω το ΕΣΤΩ) οτι πραγματικά είχες κακόβουλη θέληση, μπορούσες να αλλάξεις την ημερομηνία στον υπολογιστή σου και να κάνεις την εγγραφή με ημερομηνία πριν την Παρασκευή. Φαντάσου το κόλπο να γίνει γνωστό σε διάφορους επιτήδειους και να αρχισουν οι μαζικές αγορές-αντιγραφες-επιστροφές-καταγγελίες.
klainmaingr Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2011 Τραβηγμένα πράγματα ρε παίδες. Καταγγελία σε κάνα ΙΝΚΑ αν σου κάνουν κόγξες (που ήδη σου έκαναν) αν και πιστεύω θα σου δώσουν άμεσα κανονικό αντίτυπο να ξεμπερδεύουν. Kαι να πήρε το αυθεντικό αυτός ο Γιάννης Μ.. πόσο ηλίθιος μπορεί να ήταν ώστε να άφησε μέσα ένα dvd με το όνομα του μέσα. Δλδ wtf. Κατα τα άλλα +1000 για τα κωλομάγαζα της ελλάδας. Zavvi και πάλι zavvi. edit: Είχε seal ή απλά μια ζελατίνα με την βλακεία του public για αυτοκόλλητο;
GrafeioTeleton Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2011 Αντε πες το και ετσι...Αλλαξα ημερομηνιες,εγραψα ενα blu ray disk που δεν εχω καν αντιγραφικο,πες οτι το κατεβαζω 20+ giga το παιχνιδι,δινω 30 ευρω για να το αγορασω και ζηταω τι?το ιδιο παιχνιδι?Γιατι να το κανω αυτο?για να παιξω το red dead redemption online.και θα μπω σε ολη αυτην την διαδικασια με το καταστημα μονο και μονο για αυτον τον λογο? edit: Είχε seal ή απλά μια ζελατίνα με την βλακεία του .... για αυτοκόλλητο; Ειχε πανω το αυτοκολλητο που ειδες στην φωτογραφια,και απο πισω κολλημενο ενα ασημενιο πραγμα με κολλημενο πανω του ενα χαρτακι με barcode,τιμη και αλλα.Η ζελατινα ειχε μια ευθεια γραμμη γυρω απο το παιχνιδι οπου αναγραφοταν το συμβολο PS3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα