getwinner Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2011 Καλησπέρα.σκέφτομαι να αλλάξω την σύνδεσή μου απο 8mbps se 24 .κ επειδή παρακολουθώ πολλούς αγώνες μέσω live streaming θα ήθελα να ξέρω αν θα έχω καλύτερο live streaming.βελτίωση όχι στην ποιότητα της εικόνας αλλά στο γνωστό κόλλημα.
TheELF Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2011 Θα βοηθούσε (στους ιδικούς του θέματος) να έλεγες ποια σύνδεση (φαντάζομαι conex) έχεις και σε ποια περιοχή είσαι,επίσης τώρα πιάνεις 8mps; Μπήκες στης ρυθμίσεις να δεις τι ταχύτητα πιάνεις;;(και πριν ρωτήσεις πως πες μας και ποιο ruter έχεις) κανονικά και με 8mps δεν έπρεπε να έχεις πρόβλημα τα κολλήματα κυρίως προκαλούνται από κακή ποιότητα σύνδεσης (δίκτυο/καλώδια/πολύ χρήστες) ή από τον Η/Υ που ανά διαστήματα μπορεί να ψάχνει στο ιντερνέτ για τα δικά του,ενημερώσεις και τα λοιπά.
biomecanoid Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2011 Δεν ξέρω με ποιον τρόπο βλέπεις Live Stream αλλα συνήθως σε όλα τα stream μπορείς να πειράξεις και το buffer, άμα μπορείς πειραματισου με μεγαλύτερες τιμές.
rfc Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2011 Εξαρταται κυριως απο το upload αυτουνου που δινει. Εχω δει σε φιλο, που εχει ακομη την 2mbit συνδεση, να στριμαρουμε αγωνα χωρις κανενα κολλημα. Στο δευτερο ημιχρονο ομως τον ηπιαμε επειδη πιθανον να μπηκανε πολλοι. Το buffer πολυ λιγο βοηθαει, εως και να μη το πειραξεις κιολας. Αν η γραμμη σου ειναι πολυ καλη ποιοτικα, τοτε μπορεις να το ανεβασεις και λιγο, εξαρταται ομως απο τη συνδεση σου.
achilleas_f Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2011 Εξαρταται κυριως απο το upload αυτουνου που δινει. Εχω δει σε φιλο, που εχει ακομη την 2mbit συνδεση, να στριμαρουμε αγωνα χωρις κανενα κολλημα. Στο δευτερο ημιχρονο ομως τον ηπιαμε επειδη πιθανον να μπηκανε πολλοι. Έτσι είναι. Κι εγώ με 2άρα σύνδεση δεν έχω πρόβλημα στο streaming αρκεί να έχει καλό upload ο broadcaster και να μην τραβάει πολύ λαός. Βέβαια, αν περιμένεις να δεις ελληνικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου τα Σαβ/κα ή κάποιο "δημοφιλές" stream που προέρχεται από Ελλάδα τέλος πάντων χωρίς διακοπές, χλωμό έστω και με εώς 24mbps.
getwinner Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 χθες για παραδειγμα καταφερα και ειδα αρης-παοκ χωρις ουτε ενα κολλημα..εχω connex φοιτητικο και πιανω γυρω στα 12Mbps.και τωρα κ επειδη κυριως συμφερει οικονομικα λεω να βαλω cyta 24αρα.ας ελπισουμε να βοηθηθουν και λιγο τα κολληματα.....!και κατι ακομα..εχω ακουσει οτι παιζει ρολο και η σειρα προτεραιοτητας , ξερει κανενας αν αληθευει?δλδ το ποσο γρηγορα θα συνδεθεις στο καναλι σε σχεση με τους υπολοιπους
rfc Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 Θα πας απο connex σε cyta και περιμενεις να βλεπεις και καλυτερα? Το πιθανοτερο ειναι να μη ξαναδεις ποτε.
getwinner Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 τοσο άσχημα?εντάξει μπορει σε ποιοτητα να ειναι καλος ο οτε αλλα σε γδερνουν κανονικα..καθε μηνα κοπανανε αναδρομικα απο το πουθενα και εχεις και το παγιο.εμενα ειδικα που ειμαι φοιτητης δεν με συμφερει..
weber122 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 αν πας σε forthnet θα εχεις snr 6 και πιθανοτατα θα συγχρονιζεις σε υψηλοτερες ταχυτητες απο ότι είσαι τώρα θα εχεις και to live streaming της forthnet που δειχνει αγωνες του novasports
disqualified Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 τοσο άσχημα?εντάξει μπορει σε ποιοτητα να ειναι καλος ο οτε αλλα σε γδερνουν κανονικα..καθε μηνα κοπανανε αναδρομικα απο το πουθενα και εχεις και το παγιο.εμενα ειδικα που ειμαι φοιτητης δεν με συμφερει.. Δεν ξερω τι ακριβώς είναι αυτές οι αναδρομικές χρεωσεις αλλα το πάγιο από τη στιγμή που έχεις internet δε σημαίνει τίποτα, Σε όλες τις εταιρείες πληρώνεις πάγιο απλά στο λένε όλο το ποσό μαζί, είναι θέμα marketing. Επίσης σε "γδέρνει" γιατί δεν του επιτρέπουν να πουλήσει φθηνότερα. Στη θέση σου δεν είναι κάτι τόσο τρομερό να φύγεις από τον ΟΤΕ από τη στιγμή που οι λόγοι είναι οικονομικοί. Στη θέση σου το ίδιο θα έκανα και εγώ και το πιθανότερο να πήγαινα σε forthnet κοιτώντας ποιοι είναι οι διαθέσιμοι σε streaming αγωνες. Και ας είχα και χειρότερο streaming θεωρητικα γενικότερα. Αλλα όπως είπαν και τα παιδιά είναι περισσότερο θεμα τι πόρους μπορουν να σου δωσουν και όχι τι Bandwidth έχεις εσύ
getwinner Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 μάλιστα.αν παραμερίσουμε το θεμα live streaming θα επιλεγατε παλι forthnet?γιατι εχω ακουσει πολλα γ αυτην τν εταιρια.βεβαια καποιος αλλος μπορει να πει οτι εχει ακουσει για καποια αλλη εταιρια αλλα γ αυτην σας το λεω ειλικρινα εχω ακουσει παρα πολλα.τωρα μολις μου τελειωσε το συμβολαιο connex και θελω να αλλαξω οπωσδηποτε.θελω κατι οικονομικο σε 24αρα..και με βαση τις τιμες που εχω δει η cyta ειναι η πιο οικονομικη .αλλα δν ξερω το κατα ποσο ποιοτικες ειναι οι υπηρεσιες που παρεχει βέβεα κατι σαν κ αυτό (http://www.forthnet.gr/templates/corporateProductsDetails2.aspx?c=10010179) θα με ενδιεφερε.
disqualified Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 Προσωπικά γι αυτο ακριβως σου πρότεινα forthnet. Εχω conn-x και δεν έχω αποψη για την σημερινή κατάσταση των υπολοίπων
Sreak Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 Νομίζω πως η κατάσταση της φορθνετ έχει φτιάξει τον τελευταίο χρόνο κατά πολύ ειδικά μετά τα updates του δικτύου της με το εξωτερικό και το cashing που κάνει με το youtube. Εγώ είμαι ευχαριστημένος και θα την πρότεινα.
nikoskon Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2011 Θα πας απο connex σε cyta και περιμενεις να βλεπεις και καλυτερα? Το πιθανοτερο ειναι να μη ξαναδεις ποτε. Τί έχει η Cyta δηλαδή;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα