Sayan Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2011 Υπαρχει τροπος να περασουμε τη νεα εκδοση σε samsung galaxy s με καποιο πλαγιο τροπο? Επισης υπαρχει περιπτωση να δοθει και επισημα σε μας?
oldnew Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2011 Επίσημα, το βλέπω χλωμό, ανεπίσημα με custom σχεδόν σίγουρα. Είναι νωρίς ακόμα όμως.
nikoskon Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2011 Υπαρχει τροπος να περασουμε τη νεα εκδοση σε samsung galaxy s με καποιο πλαγιο τροπο? Επισης υπαρχει περιπτωση να δοθει και επισημα σε μας? Unofficial κατά 99.999% ναι. Official, είχα διαβάσει mail στο myphone νομίζω από το support της Samsung Hellas(?) πως το Galaxy S θα ακολουθήσει το πλάνο αναβαθμίσεων του Galaxy S II. Και μέχρι στιγμής έτσι δείχνει. 2.3.5 το Galaxy SII, 2.3.5 και το Galaxy S. Unofficial βέβαια είναι εδώ και αρκετό καιρό με 2.3.7 . Φήμες λένε... >>>> LINK <<<< πως ναι!
Sayan Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2011 Αν γινει unofficial μιλαμε για μεσω kies?
nikoskon Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2011 Unofficial = custom rom Δηλαδή όχι μέσω Kies.
Sayan Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2011 Unofficial = custom rom Δηλαδή όχι μέσω Kies. Σε ευχαριστω, οταν θα ερθει η ωρα θα τα μαθω καλυτερα
k_dinos Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2011 Βεβαια eχει ακουστει οτι το sandwich θα ειναι πολυ βαρυ για κινητα που δεν εχουν διπυρηνο επεξεργαστη όπως το Galaxy S. Aραγε ισχυει ή οχι?
TasosThaStudent Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2011 Βεβαια eχει ακουστει οτι το sandwich θα ειναι πολυ βαρυ για κινητα που δεν εχουν διπυρηνο επεξεργαστη όπως το Galaxy S. Aραγε ισχυει ή οχι? Η Google ειπε πως θα βγαλει βερσιον ειδικη για μονοπυρηνα κινητα, σαν το Nexus S και το Galaxy S
arxaggelos Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2011 Fuckin' A, αν δούμε ice cream στο SGS και μάλιστα επίσημη θα έχει έρθει η ώρα να ξαναφλασάρω
orlox Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2011 Δεν το έχω ψάξει ακόμα αλλά νομίζω ότι το ics θα τρέχει καλύτερα από το gingerbread λόγο gpu acceleration
giannisosfp Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 Εδώ έχει αρχίσει το port για το Nexus S από το SDK!!! Είναι πολύ καλό πραγματικά! ΤΟ έβαλα πριν από λίγη ώρα. Αν σκεφτεί κανείς ότι το Nexus είναι ίδιο στα χαρακτηριστικά με το Galaxy S όλο και κάποιος θα το κάνει port και στο Galaxy S!
nikoskon Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 Για να δούμε... θα κλείσει ο κύκλος του Γαλαξία με παγωτάκι...;
UsualSuspect__ Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2011 Στο SGS2 και το Note θα δωθεί κανονικά η αναβάθμιση απ οτι λένε. Για SGS με custom..
nikoskon Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2011 Στο SGS2 και το Note θα δωθεί κανονικά η αναβάθμιση απ οτι λένε. Για SGS με custom.. Με custom ούτως ή άλλως θα την πάρουμε. Η official είναι το θέμα και ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί κάτι... Εκκρεμεί η κατάσταση...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα