Προς το περιεχόμενο

eshop newsletter 29/10/2011

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
και να σου πω την αληθεια δε το σεβομαι και σαν καταστημα.

Στο τελοs μου το χαλασεs... για ανοιξε κι εσυ μια τετοια εταιρια... ουτε μαγαζακι δεν ειμαστε ικανοι να διαχειριστουμε, αλλα σαν γνησιοι Ελληναραδεs... (βαζω και τον εαυτο μου μεσα).

Εχειs δικαιο παντωs σε αυτα που λεs οπωs το ξεκινησεs.

Δημοσ.

Στο τελοs μου το χαλασεs... για ανοιξε κι εσυ μια τετοια εταιρια... ουτε μαγαζακι δεν ειμαστε ικανοι να διαχειριστουμε, αλλα σαν γνησιοι Ελληναραδεs... (βαζω και τον εαυτο μου μεσα).

Εχειs δικαιο παντωs σε αυτα που λεs οπωs το ξεκινησεs.

φιλε μου δε το λεω δογματικα το θεμα της ελλειψης σεβασμου. πχ σεβομαι το πλαισιο γιατι με βοηθησαν σε μια δυσκολη στιγμη η τηλεφωνικη υποστηριξη οσο δε με βοηθησε κανενα φορουμ.

το eshop εχασε το σεβασμο μου οταν μου παρεδωσε σπασμενο με θρυμματισμενες βιδες gamepad και δε το αναγνωρισαν και με εκαναν και ξεφτιλα ουσιαστικα λεγοντας μου εμμεσα οτι το εσπασα εγω και ζηταω αλλο(το ειδα μολις πηγα σπιτι και αμεσως το επεστρεψα στο καταστημα σε 10 λεπτα αλλα δε το δεχτηκαν πισω).

ελπιζω να σε καλυψα και σε ευχαριστω παντως που το εθιξες γιατι οντως ακουστηκε καπως βαρυ απο εμενα

H Sony η τηλεόραση ειναι καλη αγορά; Ποσα hz ειναι;

http://www.digitalversus.com/sony-bravia-kdl-40cx520-p364_10830_16.html

50hz :-(

παντως στα + δινουν την ποιοτητα εικονας και το true black της στο συγκεκριμενο review

Δημοσ.

δλδ ???

1ον ειναι Dell και οχι LG (οπως γραφτηκε αρχικα αν δεις παρακατω ο φιλος γραφει οτι το διορθωσε).

2ον με την LG θα χρειαστειτε πολλη καλη τυχη (τωρα ειλικρινα δεν εχω χρονο να γραφω το γιατι, το οποιο το εχω ξαναγραψει 10αδες φορες τους τελευταιους 13 μηνες -- αν δε σου κανει η αποψη μου μη τη λαμβανεις υποψη σου).

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...