aslanG7 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2011 Κατοχος του Netgear 2200 εχθες δοκιμασα να κανω portforward για να ανοιξω πυλες για το playstasion 3 και ειδα το εξης κουλο δεν γραφει πουθενα στο interface του ρουτερ portforward ενο παλια υπηρχε κανονικα και το εβλεπα καθε φορα που εμπενα μεσα στο ρουτερ και κοιτουσα.Σε βιντεακια που ειδα βρισκεται advanced-wirelles settings-portforward.Εκανα ένα ρεσετ μεσα από το interface του ρουτερ αλλα παλη δεν μου βγαζει αυτην την επιλογη.Μηπος μετα από ένα update που εγινε 1 μηνα πιο μπροστα αλλαχθηκε το interface του ρουτερ και γινεται διαφορετικα το portforword.Αρκετοι εχετε αυτό το ρουτερ καποια βοηθεια ευχαριστω
aslanG7 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2011 Παραθετω και μια εικονα http://imageshack.us/photo/my-images/38/60669179.png/[/img] Κανονικα κατω απο το advanced settings λεει wirelles settings wirelles reapet settings και μετα λειπει το portforward.Δεν ξερω μηπος συμβαινει και σε καποιον αλλο αυτο
biomecanoid Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2011 Εδω: http://portforward.com/english/routers/port_forwarding/Netgear/DGN2200/Utorrent.htm
aslanG7 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 Εδω: http://portforward.com/english/routers/port_forwarding/Netgear/DGN2200/Utorrent.htm Φιλε ευχαριστω για την απαντηση αλλα αυτο που ψαχνω να βρω ειναι που πηγανε οι επιλογες port_forwarding απο το interface του ρουτερ μου. Τελικα μετα απο ψαξιμο βρηκα οτι μετα το update αλλαξανε το interface του ρουτερ και βγαλανε το portforward.Πλεον γινεται μεσω του firewall ακριβος δεν εχω καταλαβει οποιος μπορει ας βαλει οδηγιες αν ειναι ευκολο
biomecanoid Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 Aμα είδες τις photos από το link που σου έστειλα πριν αυτό που θες είναι στο : Content Filtering ------------------ Port-Forwarding Θες να μου πεις ότι δεν είναι πια εκεί ? αριστερά έχει ένα δεύτερο scroll bar ελπίζω να κανεις scroll up and down
aslanG7 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 Aμα είδες τις photos από το link που σου έστειλα πριν αυτό που θες είναι στο : Content Filtering ------------------ Port-Forwarding Θες να μου πεις ότι δεν είναι πια εκεί ? αριστερά έχει ένα δεύτερο scroll bar ελπίζω να κανεις scroll up and down Ναι φιλε μου υστερα απο filmware update εχει αλλαξει το interface του ρουτερ και δεν υπαρχει το Port-Forwarding.Πλεον για να ανοιξεις πορτες το κανεις απο οσο καταλαβα απο τα services και μετα απο το firewall.Για αυτο ροταω αν καποιος γνωριζει ακριβος την διαδικασια να μας πει οδηγιες
antonl Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 Με το τελευταίο firmware το πηδήξαν λίγο το θέμα. Πήγαινε στα services και όρισε όνομα, πρωτόκολλο και ports. Μετά πήγαινε firewall rules, inbound και διάλεξε το service σου και ip.
koslibpro Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 Ακριβως,και επισης προσεξε ποιες πορτες σου μπλοκαρει ο isp σου καθως δεν γινονται ολες port forward.
aslanG7 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2011 Εγω θελω να ανοιξω πορτες για το ps3 αν και γινεται μεσω dmz. Δινεις μια καρφοτη ip και ανοιγης ολες τις πορτες αλλα δεν ξερω ποσο ασφαλες ειναι αυτο παροτι ειναι κονσολα
poulinos Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2011 Ακριβως,και επισης προσεξε ποιες πορτες σου μπλοκαρει ο isp σου καθως δεν γινονται ολες port forward. h οτενετ κλεινει ports και πρεπει να καταργησεις την αυξημενη ασφαλεια.και ελαχιστοι Isp κλεινουν κατι 80 κτλ.οποτε δεν θα εχει θεμα. Εγω θελω να ανοιξω πορτες για το ps3 αν και γινεται μεσω dmz. Δινεις μια καρφοτη ip και ανοιγης ολες τις πορτες αλλα δεν ξερω ποσο ασφαλες ειναι αυτο παροτι ειναι κονσολα μπορεις να το κανεις dmz δεν εχεις θεμα.
aslanG7 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2011 h οτενετ κλεινει ports και πρεπει να καταργησεις την αυξημενη ασφαλεια.και ελαχιστοι Isp κλεινουν κατι 80 κτλ.οποτε δεν θα εχει θεμα. μπορεις να το κα νεις dmz δεν εχεις θεμα. Αυτο θα κανω αφου δεν θα υπαρξει καποιο προβλημα αυριο θα το δοκιμασω και θα ενημεροσω
poulinos Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2011 ενημερωσε μας.αν και λογικα θα παιξει και το Port foorward Με τον τροπο που ειπαν τα παιδια πιο πανω.απλα το dmz ειναι πιο ευκολη λυση και πιο γρηγορη.θεματα ασφαλειας τωρα βλακειες τα θεωρω.εδω μπαινουν σε τραπεζες αμα θελουν.σε ενα dmz θα κολλησουν.και ενταξει το ps3 ευτυχως δεν τρεχει windows:P
aslanG7 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2011 Λοιπον πριν απο λιγο δοκιμασα να ανοιξω πορτες αλλα δυστυχως απετυχα Το πρωτο πραμα που εκανα ειταν να δω μεσω cmd ipconfig την default διεύθυνσή μου.Ετσι εκανα στο ps3 μια δυναμικη ip για επικοινωνησει με το internet μεχρι εδω ολα καλλα πχ(192.168.0.130).Ο πρωτος τροπος που δοκιμασα ειταν να ανοιξω πορτες.Ξεροντας ποιες πορτες να ανοιξω μεσω του port forwar.com παω στο service βαζω τον αριθμο παταω aply και γραφει invalvid service name Kοιταζοντας ενα βιντεακη κανω αυτα που λεει και παω στο firewall εκει βαζω τους αριθμους και την καρφοτη διευθηνση που εχω δοση στο ps3 .Κανω τις ρυθμισεις στο oupount και input settings αλλα και εκει μου βγαζει fault.O δευτερος τροπος ειναι μεσω DMZ παω στο ρουτερ βαζω την καρφοτη διευθηνση του ps3 παταω aply κανει update και μετα logout.Παω στο ps3 μπαινει κανονικα psn ολα καλλα λεω ανοιξαν ολλες οι πορτες βαζω το φιφα 12 παω να παιξω και προς εκπληξη στο firewall status αντι να γραφει pass μου γραφει παλη moderate Παιδια λιγη βοηθεια παρακαλω
poulinos Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2011 α.μην το αφησεις δυναμικη στο ps3 αλλα καλου κακου δωστην καρφωτα την Ip.πχ την 0.130.επισης προσεχε μην σε κοβει κανα firewall του ρουτερ.το invalid service name Μου θυμιζει οτι κατι εκανες λαθος η μαλλον δεν εβαλες καθολου service name.
aslanG7 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2011 α.μην το αφησεις δυναμικη στο ps3 αλλα καλου κακου δωστην καρφωτα την Ip.πχ την 0.130. του ρουτερ.το invalid service name Μου θυμιζει οτι κατι εκανες λαθος η μαλλον δεν εβαλες καθολου service name. Λαθος δικο μου καρφοτη την ειχα κανει.Τα εκανα ολα σωστα τωρα που μπενω να δοκιμασω ξανα να ανοιξω πορτα μου γραφει invalvid service name μηπως εχει να κανει με καμια ασφαλεια του οτε?δοκιμασα αρκετα username αλλα δεν νομιζω να ειναι αυτο (επισης προσεχε μην σε κοβει κανα firewall).Αυτο πως το βλεπω?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα