Vasilisxd Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2011 Τελικα ειναι το Nexus καλυτερο απο το Galaxy S2 και δεν αναφερομαι στο Software... Η οθονη ειναι Pen title και πολλοι λενε οτι δεν ειναι ανωτερη απο την Plus του Galaxy S2. Επισης με την καρτα γραφικων τι παιζει; Φανταζομαι απο καμερα ειναι χειροτερο και κλασικα η ελλειψη SD.
oldnew Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2011 nexus slower than sgs2 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1310040 Φαίνεται ότι έχει χειρότερη κάρτα γραφικών. Ουσιαστικά η βασική βελτιωση είναι η μεγάλη οθόνη. Αλλα και εκεί ο τρόπος που την υλοποιεί (pentile ) δεν είναι ότι καλύτερό. Αναλυση έχει μεγάλη βεβαία, και έστω και έτσι πιστεύω θα είναι καλητερη απο το sgs2. Θα πρέπει να το δούμε με τα ματια μας όμως για να κρίνουμε. Γενικά δεν μπορεις να το πεις καλύτερό απο το sgs2. Έχει συν και πλην. Εγώ δε θα το επαιρνα έτσι και αλλιώς λόγω του μεγέθους. 1 εκ μεγαλύτερο απο το sgs2 είναι πολυ για εμένα. Ούτε μου αρέσει που δεν μπαίνει κάρτα μνημης κλπ. Ραδιόφωνο έχει; μάλλον όχι ε; Έχει βεβαία το συν για πολλούς, ειδικά όσους δεν βάζουν custom να υποστηρίζεται απευθείας απο τη google.
Vasilisxd Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2011 και εγω σε τετοια συμπερασματα εχω καταληξει. δεν ξερω ομως τι παιζει απο μεριας software , μηπως π.χ παιζει καλυτερα λογω optimization απο την Google και αν φυσικα αξιζει τα παραπανω χρηματα αυτο το optimization. αν δηλαδη το κινητο πεταει λογω software. δεν ειχα ποτε Nexus.
oldnew Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2011 Γενικά τα nexus φημίζονταν παντα για το καλο optimization. Μονο που αμέσως μετα το ίδιο optimization αποκτούσαν και τα samsung, στη χειρότερη με custom, μιας και αυτή τα κατασκευάζει για την ωρα και αυτόματα αποκτούσε και τεχνογνωσία, ή να το πω ποιο απλα το software για την ωρα είναι ποιο βελτιστοποιημένο για το hardware γης samsung, μιας και αυτή το κατασκευάζει. Το παιχνιδι θα αλλάξει στο επόμενό nexus που λογικά θα ειναι motorola, και επομένως βελτιστοποιημένο για αυτό. Αρα η samsung θα χασει. Όπως έχασε και η htc, όταν η google πηγε στη samsung.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα