Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

λοιπόν με αυτό το ποντίκι εχω το εξής πρόβλημα.Δεν μου το βλέπει καθόλου ο υπολογιστής τώρα τελευταία ενώ πρώτα δούλευε κανονικά.Το κουλο είναι άμα το βάλω σε άλλον υπολογιστή το βλέπει κανονικότατα ενώ σε μένα μπορεί να το δει οπότε θέλει εκείνο δηλαδή μετά από κανένα μισάωρο.Υποπτεύομαι ότι το ποντίκι δεν είναι η αιτία αλλά ο υπολογιστής μου πρέπει να φταίει.Στο device manager παντός είτε το βάζω σε οποιαδήποτε θύρα ειτε το βγάζω δεν βλέπει τίποτα.Τα windows proffesional τα οποία είναι φτιαγμένα για gaming και είναι ποιο γρήγορα με σχέση κανονικά.Τι να κάνω με την περίπτωση μου γιατί στο τέλος το βλέπω να το σπάσω....

Δημοσ.

Μηπως το ρευμα που δινει το τροφοδοτικο σου δεν επαρκει για τα οσα εχεις στο μεσα pc σου και για οσα του εχεις βαλει στις usb?

Επισης, εννοειται οτι το συνδεεις κατευθειαν πανω στο pc και οχι μεσω καποιου usb hub.

Δημοσ.

Το ποντίκι δούλευε ένα χρόνο χωρίς κανένα ίχνος προβλήματος.Το τροφοδοτικο είναι 650w thermaltake και το το βάζω απευθείας πάνω στην μητρική σε οποιαδήποτε θύρα.Λες και δεν τρέχει το πρόγραμμα για να κατεβάσει και να αναγνωρίσει το ποντίκι..

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

το ποντικι το εστειλα πισω και μου ειπε το eshορ πως δεν έχει κάποιο πρόβλημα.Εμένα το ποντίκι μπορεί οc λειτουργούσε 2-3 μέρες κανονικά με κανένα απόλυτος πρόβλημα.Δεν ήταν απόλυτα ότι κάθε μέρα θα το κάνει.Μπορεί να κάνανε λάθος πρόβλεψη η να μην τους δημιουργήθηκε το πρόβλημα καθώς το εξέταζανε.Το πρόβλημα μου δημιουργήθηκε όταν έβαλα τα καινούρια μου windοws 7 της αsυs που ειναι για gαmers. Τι λετε μηπος φταινε τα win

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...