dante_k Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2011 Καλησπέρα παιδιά. Η κοπέλα μου έχει ένα πρόβλημα με την οθόνη του υπολογιστή. Την ώρα που έκλεινε τον υπολογιστή η οθόνη έσβησε πιο γρήγορα από ότι συνήθως. Έτσι αφού έκλεισε, δοκίμασε να ξανά ανοίξει το pc για να δει τι έγινε. Της δείχνει το λογότυπο της LG και μετά ξανά μαυρίζει. Κλείνει τον υπολογιστή και τον ξανά ανοίγει και τίποτα. Μαύρη οθόνη. Να σημειώσω ότι το λαμπάκι από κάτω είναι και αυτό σβηστό. Τι μπορεί να έγινε έτσι ξαφνικά; Υπάρχει κάτι που μπορώ να κάνω;
looneygeorge Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2011 Κουνα το καλωδιο. Απο τη στιγμη που η οθονη κατι δειχνει (εστω και το λογοτυπο) αυτο μαλλον σημαινει οτι μπορει να δειξει και οτι αλλο. Το ζητημα ειναι τι παιζει με την εισοδο του σηματος. Checkαρε το καλωδιο και μετα αρχιζουμε και το συζηταμε για διαγνωσεις καρτας γραφικων γτ μου φαινεται περιεργο το "ξαφνικα".
dante_k Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2011 Κουνα το καλωδιο. Απο τη στιγμη που η οθονη κατι δειχνει (εστω και το λογοτυπο) αυτο μαλλον σημαινει οτι μπορει να δειξει και οτι αλλο. Το ζητημα ειναι τι παιζει με την εισοδο του σηματος. Checkαρε το καλωδιο και μετα αρχιζουμε και το συζηταμε για διαγνωσεις καρτας γραφικων γτ μου φαινεται περιεργο το "ξαφνικα". Της είπα να βγάλει και να ξανά βάλει το καλώδιο αλλά δεν έφτιαξε. Εγώ σε λίγο θα πάω σπίτι της μαζί με το λάπτοπ, να δοκιμάσω να συνδέσω την οθόνη με την θύρα vga του λάπτοπ. Αν εκεί δεν έχει πρόβλημα, τότε είναι θέμα υπολογιστή. Υ.Γ. το λογότυπο το έδειξε στην πρώτη επανεκκίνηση μόνο. Έπειτα σταμάτησε να το δείχνει Edit: Μόλις ήρθα στο σπίτι της και νόμιζα ότι έχει adaptor από hdmi σε vga για να συνδέσω το netbook. Δεν είχε οπότε θα το δοκιμάσω μάλλον αργά το βράδι που θα ξαναέρθω με το δικό μου adaptor. Το θέμα είναι πως παλιά με το που άνοιξες τον υπολογιστή, το λαμπάκι της οθόνης άναβε και αν ήταν κλειστή η οθόνη ξαναέσβηνε. Αλλιώς έμενε αναμμένο. Τώρα ούτε το λαμπάκι ανάβει στο ξεκίνημα
dante_k Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2011 Δοκίμασα τον υπολογιστή στην τηλεόραση στην ίδια θύρα και δούλευε κανονικά. Αυτό σημαίνει πως το πρόβλημα είναι της οθόνης. Σωστά; Εκτός από το να την δοκιμάσω σε άλλον υπολογιστή, υπάρχουν άλλα τέστ που μπορώ να κάνω;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα