filip123go Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2011 Παίδες καλησπέρα..! Λοιπόν, πριν από λίγο σταμάτησε να λειτουργεί ο ήχος στο pc μου (τα ηχεία δουλεύουν, τα τσέκαρα), στο Network and Sharing Center μου δείχνει ότι δεν υπάρχουν διαθέσιμες συνδέσεις (ενώ είμαι συνδεδεμένος κανονικά στο ιντερνετ), δεν μπορώ να δω τις "ιδιότητες" του υπολογιστή και ξαφνικά δεν δουλεύει και το system restore (μου βγάζει αυτό:System Restore does not appear to be functioning correctly) Ήδη ξεκίνησα έλεγχο με διαγνώστικα (τώρα τρέχει το malwarebytes). Καμιά ιδέα για το τι μπορεί να είναι..? Να πω ότι δεν κατέβασα τίποτα ύποπτο ούτε έκανα κάτι install.. Ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια...!
looneygeorge Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2011 Πατα δεξι κλικ>διαχειρηση (manage)>συσκευες στο εικονιδιο του υπολογιστη μηπως δεις απο εκει καμια περιεργη κινηση..
SPANK Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2011 Έχεις αποτελέσματα αποτ α διαγνωστικα για πες τι έβγαλε ? Πολύ πέρίεργο άρχισαν και χάνονται πράγματα απο τα windows αλλα παρόλαυτα λειτουργούν κανονικα.... εγώ θα έκανα και ενα repair με το cd των windows
filip123go Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2011 Λοιπόν, λύθηκε το πρόβλημα.. Είχα κάνει uninstall ένα πρόγραμμα με το revo uninstaller και μου "πείραξε" κάποια πραγματάκια στ registry (βιαζόμουν κ όλας εκείνη την ώρα και δεν είδα τι έσβησε ) Επανέφερα το back up που κρατάει το ίδιο το πρόγραμμα κ όλα είναι οκ..!! Σας ευχαριστώ πολύ όλους για την βοήθεια..!
rfc Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2011 Για πες πιο προγραμμα ηταν. Το χρησιμοποιω και εγω το revo και δε μου εχει κανει ποτε νερα. Για πες...
filip123go Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2011 Ένα game ήταν, dragon nest λεγόταν..
micos000 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 [...]Είχα κάνει uninstall ένα πρόγραμμα με το revo uninstaller και μου "πείραξε" κάποια πραγματάκια στ registry (βιαζόμουν κ όλας εκείνη την ώρα και δεν είδα τι έσβησε )[...] Αυτό είναι το κακό με την τυφλοσούρτη απεγκατάσταση (ή ακόμα και εγκατάσταση). Το revo είναι πολύ καλό αλλά πρέπει να προσέχουμε όταν αφαιρεί καταχωρήσεις από την registry (το ίδιο ισχύει και για οποιοδήποτε uninstaller).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα