Meraklis56 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2011 Μπορεί κάποιος να μου πει πως λέγεται το εξής εφέ η πως να το πετύχω στο After Effects.Θα το googlαρα αλλά δεν μπορώ να βρω keywords για να το ψάξω Στο 60ο δευτερόλεπτο βλέπουμε τα χρώματα να αναλύονται στα 3 βασικά και να επενέρχονται περιοδικά. http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=dLah5D35Ifk#t=60s Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
micos000 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2011 Δεν ξέρω αν έχει κάποιο Plugin αλλά χειροκίνητα θα γίνει αν βάλεις πολλαπλά layers από το ίδιο βίντεο το ένα πάνω από το άλλο με μικρό shifting (ένα λίγο δεξιά και ένα λίγο αριστερά κτλ) Μετά θα χρωματίσεις τα layers στε διάφορα χρώματα (r,g,b,y,c κτλ) και θα παίξεις με τον τρόπο σύνθεσης (overlay, multiplay, saturation κτλ) μέχρι να σου κάτσει το σωστό. Στο clip νομίζω ότι έχουν χρησιμοποιήσει και μάσκα για το top layer για να μην μπλέκεται με τα υπόλοιπα. Ίσως να είναι και κάποιο color shift plugin ή κάτι τέτοιο. Γενικά, είναι μια καλή σπουδή για τα ειδικά εφέ. Όχι ιδιαίτερα εξεζητημένο αλλά κάνει αίσθηση. Ο μοντέρ μετακινεί τα layers και τα επαναφέρει μέσα σε ένα-δύο δευτερόλεπτα Στο παρακάτω καρέ θα δεις ότι δεν είναι μόνο τα rgb χρώματα.
Meraklis56 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2011 Δεν ξέρω αν έχει κάποιο Plugin αλλά χειροκίνητα θα γίνει αν βάλεις πολλαπλά layers από το ίδιο βίντεο το ένα πάνω από το άλλο με μικρό shifting (ένα λίγο δεξιά και ένα λίγο αριστερά κτλ) Μετά θα χρωματίσεις τα layers στε διάφορα χρώματα (r,g,b,y,c κτλ) και θα παίξεις με τον τρόπο σύνθεσης (overlay, multiplay, saturation κτλ) μέχρι να σου κάτσει το σωστό. Στο clip νομίζω ότι έχουν χρησιμοποιήσει και μάσκα για το top layer για να μην μπλέκεται με τα υπόλοιπα. Ίσως να είναι και κάποιο color shift plugin ή κάτι τέτοιο. Γενικά, είναι μια καλή σπουδή για τα ειδικά εφέ. Όχι ιδιαίτερα εξεζητημένο αλλά κάνει αίσθηση. Ο μοντέρ μετακινεί τα layers και τα επαναφέρει μέσα σε ένα-δύο δευτερόλεπτα Στο παρακάτω καρέ θα δεις ότι δεν είναι μόνο τα rgb χρώματα. σωστός ο παίχτης.Έπρεπε να το χα σκεφτεί πως είναι κάτι απλό και γίνεται χωρίς plugins. Ευχαριστώ!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα