Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εδώ και λίγη ώρα οι χρήστες με ελληνικό λογαριασμό στο iTunes Store μπορούνε πλέον να αγοράσουν ή να ενοικιάσουν ταινίες.

Το κόστος για την αγορά ταινιών ξεκινά από τα 6.99€, ενώ το αντίστοιχο κόστος για τις ταινίες υψηλής ευκρίνειας HD ανέρχεται στα 16.99€. Όσον αφορά τις ενοικιάσεις ταινιών, η τιμή τους ξεκινά από τα 2.99€.

captureiv.png

Σχετικά με τις ενοικιάσεις ταινιών, υπάρχει το χρονικό περιθώριο 30 ημερών για να ξεκινήσει η προβολή τους από τη στιγμή της αγοράς. Όταν όμως ο χρήστης ξεκινήσει την προβολή της έχει περιθώριο 48 ωρών να την ολοκληρώσει σε κάποια από τις συμβατές συσκευές: από τον υπολογιστή του, από iPhone, iPad, iPod(Touch, nano 3ης γενιάς, iPod Classic), ή μέσω Apple TV. Υπάρχει επίσης η δυνατότητα κατεβάσματος μουσικών video κλιπ στις τιμές των 1.79€ η στα 2.49€.

Δεν έχει δημιουργηθεί ακόμη κάποια ειδική κατηγορία ταινιών στο iTunes και προς το παρόν θα τις αναζητήσετε από την κατηγορία Quick Links, Browse, Films. Σε συσκευές iOS, μέχρι να δημιουργηθεί η ενότητα videos στο iTunes App, μπορείτε να βρίσκετε ταινίες και μουσικά video clip μέσα από τη λειτουργία της αναζήτησης.

photo2hh.jpg photo3kv.jpg

Link.png Site: Apple.com

• Απαντ. 85
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Μάλλον η ενοικίαση θα γίνεται με streaming.

Πάντως αν κρίνω από τις τιμές τους, οι άνθρωποι δεν έχουν επαφή με την πραγματικότητα.

Δημοσ.

3 ευρώ η ενοικίαση;;; Ναι, cool story itunes. Αντί να υπάρχει μείωση τιμής λόγω της βοήθειας του ιντερνετ, έχουμε αύξηση;

Δημοσ.

με την ενοικίαση θα έχεις 30 μέρες να δεις την ταινία,και 48 ώρες να την ολοκληρώσεις από την στιγμή που θα πατήσεις play! :)

πάντως ναι,είναι ακριβούτσικα!

Δημοσ.

Το να αγοράσεις ενα dvd δεν πιστευω να έχει πιο κάτω απο 7.99€ που αγοράζεις ηλεκτρονικα την ταινια.Η τιμες για αγορα ταινιας ειναι φυσιολογικοτατες το προβλημα ειναι στην ενοικιαση.οτιδηποτε ειναι video on demand ειναι πανακριβο.(βλεπε HOL-OTE)

Δημοσ.

Πολυ καλή κίνηση αλλα πολυ ακριβές οι τιμές ... Να είναι καλα το rapidshare account μου , με βλέπω να ανανεωνω την συνδρομή μου ... ;)

Δημοσ.

3 ευρό για ταινίες που στο βίντεο club τις νοικιάζω 1,50 και στο torrent τζάμπα; Ένα ακόμη χειροκρότημα στην Apple που ψάχνει για κοροϊδα-πρόβατα-fun boys/girls!

Δημοσ.

Ελληνικούς υπότιτλους θα έχει;

Τόσο οι αγορασμένες όσο και οι προς ενοικίαση.

Πάντως, εάν δεν είναι με streaming οι ενοικιασμένες... τίποτα βράδια που θα θέλω να δω καμία ταινιούλα ψήνομαι να ενοικιάσω, έστω και 3 Ε, αντί να τρέχω 8 χλμ μακριά να βρω το Video Club, να ψάχνω parking, να ντύνομαι για να βγω, να γυρνάω σπίτι, να ξεντύνομαι και να βάζω την ταινία να την δω. Βέβαια.. παίζουν και τα torrent... αλλά σε κάποιες ταινίες είναι πλέον ξενέρωμα να ψάχνω τον κατάλληλο υπότιτλο, που να είναι συγχρονισμένος, και να βλέπω την μισή ταινία πιο πριν για να τσεκάρω εάν είναι ΟΚ οι υπότιτλοι και να μην ξενερώσω όταν την βλέπω.

Οπότε, όλο το παραπάνω το πληρώνω 3Ε και να έχω κάτι που δουλεύει κατευθείαν στο σπίτι μου, όποτε το θέλω εάν το θέλω.

Δημοσ.

Ελληνικούς υπότιτλους θα έχει;

Τόσο οι αγορασμένες όσο και οι προς ενοικίαση.

Πάντως, εάν δεν είναι με streaming οι ενοικιασμένες... τίποτα βράδια που θα θέλω να δω καμία ταινιούλα ψήνομαι να ενοικιάσω, έστω και 3 Ε, αντί να τρέχω 8 χλμ μακριά να βρω το Video Club, να ψάχνω parking, να ντύνομαι για να βγω, να γυρνάω σπίτι, να ξεντύνομαι και να βάζω την ταινία να την δω. Βέβαια.. παίζουν και τα torrent... αλλά σε κάποιες ταινίες είναι πλέον ξενέρωμα να ψάχνω τον κατάλληλο υπότιτλο, που να είναι συγχρονισμένος, και να βλέπω την μισή ταινία πιο πριν για να τσεκάρω εάν είναι ΟΚ οι υπότιτλοι και να μην ξενερώσω όταν την βλέπω.

Οπότε, όλο το παραπάνω το πληρώνω 3Ε και να έχω κάτι που δουλεύει κατευθείαν στο σπίτι μου, όποτε το θέλω εάν το θέλω.

βαλε τον bsplayer που βρισκει υποτιτλους αυτοματα και καθαρισες.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...