akis1982 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 Βαζω ενα λινκ που δειχνει αγωνα ποδοσφαιρου με live stream και που ειναι σε media player και κολαει η οθονη βγαζωντας μου σε ειδοποιηση, το παρακατω σφαλμα.Ισως να ειναι καποιος οδηγος.Μπορει να βοηθησει καποιος??
quic307 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 Εχεις πρόβλημα με τον driver. κανε εγκατασταση τον τελευταιο και θα εισαι ο.κ. κανε και αναβαθμηση το bios της μητρικης.
akis1982 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2011 Να 'σαι καλα ρε φιλε. Θα το ψαξω, αν και δεν το βλεπω να το βρισκω τελικα. Αν υπαρχει καποιος που εχει να δωσει καποιο λινκ να το κατεβασω θα περιμενω.
SPANK Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2011 Αν μας πεις και πια κάρτα γραφικών έχεις πολύ ευχαρίστως να βοηθήσουμε
sifounas1 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2011 Βαζω ενα λινκ που δειχνει αγωνα ποδοσφαιρου με live stream και που ειναι σε media player και κολαει η οθονη βγαζωντας μου σε ειδοποιηση, το παρακατω σφαλμα.Ισως να ειναι καποιος οδηγος.Μπορει να βοηθησει καποιος?? το ειχα και εγω και εστρωσε με τουσ νεους drivers
akis1982 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2011 Αν μας πεις και πια κάρτα γραφικών έχεις πολύ ευχαρίστως να βοηθήσουμε το ειχα και εγω και εστρωσε με τουσ νεους drivers SVGA PCI-E MUSHKIN 8800GT 512 MB OC V2 Αυτη ειναι η καρτα του,φιλε σπανκ αν και νομιζω οτι δεν πρεπει να χρειαζεται κατι πια. Κοιταξα στις ενημερωσεις(προαιρετικες) και βρηκα ενημερωση για την καρτα οπου και την κατεβασα. Αν και δεν μπορω τωρα να το ελεγξω, πιστευω οτι πλεον πρεπει να λυθηκε, συμφωνα και με τα οσα εγραψε και ο φιλος σιφουνας. Να 'σται καλα και ευχαριστω για τη βοηθεια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα