zourkas Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 Γεια σας. Συνδέω 3 Gui πληκτρολογόντας "Open name.fig" κάτω από κάθε pushbutton και όταν βάζω στο τελευταίο Gui τα inputs και πατάω το κουμπί αποτέλεσμα τότε μου εμφανίζει τα παρακάτω στο MATLAB.Αν έχετε την καλοσύνη βοηθήστε με!!Ευχαριστώ προκαταβολικά Warning: Could not find an exact (case-sensitive) match for 'Open'. C:\Program Files\MATLAB\R2010b\toolbox\matlab\general\open.m is a case-insensitive match and will be used instead. You can improve the performance of your code by using exact name matches and we therefore recommend that you update your usage accordingly. Alternatively, you can disable this warning using warning('off','MATLAB:dispatcher:InexactCaseMatch'). This warning will become an error in future releases. > In klisi_odostroma>pushbuttoneutheia_Callback at 95 In gui_mainfcn at 96 In klisi_odostroma at 42 In @(hObject,eventdata)klisi_odostroma('pushbuttoneutheia_Callback',hObject,eventdata,guidata(hObject))
Timonkaipumpa Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 Καταρχάς, εφόσον είναι warning τότε δεν σταματάει ο κώδικάς σου. Εάν δεν έχεις το επιθυμητό αποτέλεσμα, κάτι άλλο φταίει και όχι αυτό το warning. Εν συνέχεια, διάβασε τι λέει το warning!!!!! Αντί για Open, γράψε open
zourkas Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2011 Τα έχω όλα "open". Μπορείς να τα πεις λίγο με λεπτομέρεια για να καταλάβω ? Όλο αυτό το σκηνικό με το warning δεν το έχω πιάσει. Γιατί γίνεται και πως διορθώνεται?? πληκτρολογώ την λέξη warning sto command window και μου έχει όλα τα warnings off. Αν τρέξω ξεχωριστά τα GUI τότε δουλεύουν. Όταν όμως τα ενώνω με το "open" τότε το τελευταίο gui όπου γίνεται υπολογισμός μου βγάζει το error. Όπως είπα και πριν χώρια βγαίνει κανονικά το αποτέλεσμα.
Timonkaipumpa Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2011 αυτό που έκανες post δεν είναι error. Είναι warning. Επίσης, όπως λέει το message, έχεις κάποιο "Open" αντί για "open". Για να απενεργοποιήσεις όλα τα warnings, δίνεις > warning('all', 'off') ή warnings.. δεν θυμάμαι εάν θέλει και το "s" στο τέλος (ή 'off', 'all'... δεν θυμάμαι και την ακριβή σειρά απέξω.. τρέξ' το και δες)
zourkas Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2011 Λοιπόν τώρα πληκτρολόγησα στο command window τη λέξη "warning" και μου βγήκε μήνυμα ότι τα warnings όλα είναι off.Όλα τα open μου είναι με πεζά, το κοίταξα πολύ καλά!!! Μήπως είναι αλλού το πρόβλημα ? πάλη μου βγάζει το error όταν πατάω στο pushbutton για το τελικό αποτέλεσμα. ??? Error while evaluating uicontrol Callback ??? Attempt to reference field of non-structure array. Error in ==> gui_frenarisma>result_v1_Callback at 176 v22 = get(handles.input_v2,'String'); Error in ==> gui_mainfcn at 96 feval(varargin{:}); Error in ==> gui_frenarisma at 42 gui_mainfcn(gui_State, varargin{:}); Error in ==> @(hObject,eventdata)gui_frenarisma('result_v1_Callback',hObject,eventdata,guidata(hObject)) ??? Error while evaluating uicontrol Callback πήγα menu>>debug>>stor if errors/warnings>>>και τσέκαρα το κουτάκι που λέει always stop if error(dbstop if error). Μετά ξανά έτρεξα το πρόγραμμα και όταν πάτησα το pushbutton για αποτέλεσμα μου έβγαλε στο command window αυτό: 176 VII = get(handles.input_v2,'String'); K>> δηλαδή μάλλον έχω εκεί πρόβλημα τι να πω ??? τσέκαρε και αυτό το video αν σε βοηθάει... http://blogs.mathworks.com/pick/2008/04/28/matlab-basics-using-dbstop-if-error/
Timonkaipumpa Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2011 αυτό που σου λέει είναι ότι έχεις λάθος στο handles.input_v2 Είτε κάποιο typo είτε δεν έχεις ορίσει το input_v2 να είναι μέσα στο handles. Το input_v2 τι είναι; Για να πάρεις πίσω string πρέπει να είναι text κάτι. Είτε static είτε text box.
zourkas Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2011 και μετά το μήνυμα στο command window με πέταξε σε αυτόν τον κώδικα που είναι το 3το gui: Τώρα δεν ξέρω τι είναι το πράσινο βελάκι :/ το input_v2 είναι το tag του edit text και εκεί πέρα βάζω ένα νούμερο το οποίο μετά μπαίνει στον τελικό τύπο. μήπως το πρόβλημα είναι εδώ ? όχι τελικά δεν είναι στον τύπο το πρόβλημα. το checkara
Timonkaipumpa Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2011 Αδερφέ... εάν το v2 είναι edit text, τότε νομίζω ότι δεν παίρνεις πίσω το String αλλά το value. Το λάθος σου είναι στην γραμμή που σου λέει το error message. Δοκίμασε να βάλεις αντί για 'String', 'Value'.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα