papbilly1 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 Καλησπέρα σας. Έχω ενα πικαπ το οποιο εχει εξοδους (ασπρο,κοκκινο) γαι ενυσχητη..Το θεμα ειναι οτι εχω ενισχυτη ,τα εχω συνδεσει και τα ηχεια..ολα κομπλε..Αλλα δεν μου βγαζει ηχο στα ηχεια..πρεπει να ρυθμισω κατι απο το πικαπ?
papbilly1 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 εχει εισοδο phono ο ενισχυτης; Τι εννοεις PHONO?
papbilly1 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 αν εχει εισοδο για πικαπ ο ενισχυτης σου. Έχει είσοδο κοκκινο-ασπρο..αυτο το καλωδειο εχει και το πικαπ..το θεμα ειναι οτι το συνδεω αλλα δεν βγαζει ηχο στα ηχεια του ενυσχητη!
Sarandis Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 το καλωδιο του πικαπ ειναι εξοδος. πρεπει να μπει σε εισοδο phono πανω στον ενισχυτη αλλιως δε δουλευει. θα σου γραφει phono περα απο aux. δες και εδω
papbilly1 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 το καλωδιο του πικαπ ειναι εξοδος. πρεπει να μπει σε εισοδο phono πανω στον ενισχυτη αλλιως δε δουλευει. θα σου γραφει phono περα απο aux. δες και εδω O Ενυσητης εχει την εισοδο που λες.Εχει εισοδο για κοκκινο-ασπρο καλωδιο και το πικαπ εχει καλοδιο κοκκινο-ασπρο..τα συνδεω αλλα δεν εχω ηχο..Το βαζω στην AUX λειτουργια..αλλα και παλι..
Sarandis Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 πρεπει να μπει σε εισοδο phono πανω στον ενισχυτη αλλιως δε δουλευει. θα σου γραφει phono περα απο aux.
papbilly1 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 To πικαπ εχει ηδη πανω του καλοδιο..Δεν εχει εισοδο, μονο εξοδο που πρεπει να μπει σε εισοδο (στον ενυσχητη δηλαδη)..
Sarandis Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 δε με καταλαβες. το πικαπ μια εξοδο εχει παντα. στον ενισχυτη πρεπει να εχει εισοδο για πικαπ. ΔΕΝ παιζει στην aux. αν δεν εχεις phono εισοδο λοιπον στον ενισχυτη πατα το link Που εβαλα απο πανω και θα δεις πως μπορεις να το στησεις.
papbilly1 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 δε με καταλαβες. το πικαπ μια εξοδο εχει παντα. στον ενισχυτη πρεπει να εχει εισοδο για πικαπ. ΔΕΝ παιζει στην aux. αν δεν εχεις phono εισοδο λοιπον στον ενισχυτη πατα το link Που εβαλα απο πανω και θα δεις πως μπορεις να το στησεις. Πρεπει να αγορασω δηλαδη κατι επιπροσθετω για τον ενυσχητη..για να δουλεψει το πικαπ;
Sarandis Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 ναι. παιζει με αλλα ρευματα και δε μπορει να βγαλει ηχο
papbilly1 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 ναι. παιζει με αλλα ρευματα και δε μπορει να βγαλει ηχο Εχω και αυτο το καλοδιο..μπορω να το συνδεσω με το pc το πικαπ; εδω
KnightRider Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 Μπορεις να το συνδεσεις αλλα θα χρειαστεις να βαλεις ανταπτορα 2 θηλυκα RCA Στο PC θα το βαλεις στην κοκκινη εισοδο το jack 3,5mm δηλ εκει που βαζουμε τα μικροφωνα γιατι το πικαπ εχει πολυ χαμηλη ενταση
papbilly1 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 ναι. παιζει με αλλα ρευματα και δε μπορει να βγαλει ηχο Καλησπέρα.Σήμερα αγόρασω έναν μίκτη για να συνδεσω το πικαπ..το εβαλα στην υποδοχη PHONO που ειπες αλλα παλι δεν ακουγεται κατι..πρεπει να κάνω καποια ρυθμιση; Αυτον τον μικτη αγορασα> Εδω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα