Michaels_V2 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 καλησπερα το προβλημα που εχω ειναι οτι δν μου εμφανιζεται το ρουτερ οταν παω Δικτυο και Internet\Κεντρο δικτυου και κοινης χρησης/ και παταω στο δικτυο με πεταει μεσα στο δικτυο αλλα εμφανιζεται μονο ο υπολογιστης μου οχι το router..ενω προχθες το ειδα κανονικα και εβαλα καποια ports για ενα παιχνιδι..πως γινεται να το δω ξανα?
biomecanoid Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 απο το ip τοu modem που σε παει στο webgui
biomecanoid Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 πατας http://xxx.xxx.xxx.xxx οπου xxx ειναι το ip του Modem σου. Το βλεπεις στο manual σου.
Michaels_V2 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 λογικα εννοεις την σελιδα του ρουτερ! 192.168.1.254 και ναι μπαινει!
poulinos Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 αυτο το εικονιδιο που λες εμφανιζεται μερικες φορες οταν εχεις to upnp στο ρουτερ ανοιχτο.στα περισσοτερα router ειναι ανοιχτο οποτε σου λεει οτι βρεθηκε ενα router στο δικτυο σου κτλ. αλλα ασχετα με αυτο γιατι μπορει να ειναι αλλο λειτουργικο η να μην βγει το μυνημα η δεν ξερω τι να θυμασαι οτι ολα τα ρουτερ εεχουν μια Ip που μπαινεις μεσα και σεταρεις το ρουτερ.την ip μπορεις να την βρεις στο manual. β.πολλες φορες την γραφει απο κατω. γ.πας σε command prompt και γραφεις ipconfig.κατω κατω λεει default gateway.προεπιλεγμενη πυλη.αυτη ειναι η ip του ρουτερ (εκτος ελαχιστων περιπτωσεων) και μετα πας σε ενα browser την γραφεις και μπαινεις. οποτε κανονας δεν πας ποτε στο δικτυο για να βρεις τον ρουτερ ουτε περιμενεις να σου βγει εικονιδιο απο το Upnp.διοτι αμα δεν εχεις το upnP στο pc η δεν εχεις upnp στο ρουτερ δεν θα βγει ποτε. δενβαζεις ποτε το cd για να κανεις την εγκατασταση. παντα απο την Ip
Michaels_V2 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 στο ipconfig προεπιλεγμενη πυλη λεει 192.168.1.254 και πιο κατω ομως λεει προεπιλεγμενη πυλη αλλα δν λεει τπτ διπλα!πως θα εμφανισω το εικονιδιο για να κανω μια ρυθμιση οπως αυτη!Link
poulinos Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2011 στο ipconfig προεπιλεγμενη πυλη λεει 192.168.1.254 και πιο κατω ομως λεει προεπιλεγμενη πυλη αλλα δν λεει τπτ διπλα!πως θα εμφανισω το εικονιδιο για να κανω μια ρυθμιση οπως αυτη!Link 192.168.1.254 θα γραψεις στον ιντερνετ explorer και θα σε βαλει στο μενου του ρουτερ .εκει θα κανεις κατι σαν αυτο http://portforward.com/english/routers/port_forwarding/Thomson-Alcatel/SpeedTouch585/pcAnywhere.htm ασε τα υπολοιπα που εχουν να κανουν με upnp και windows.τις ρυθμισεις τις κανεις στο Router για να παιζουν για οποιοδηποτε pc σε οποιοδηποτε λειτουργικο.στο pc μονο απο το firewall απλα προσεχεις να μη σε κοβει τιποτα. οι οδηγιες στην σελιδα ειναι σε λιγο διαφορετικο background απο αυτο που θα δεις εσυ αλλαολα τα αλλα ειναι ιδια.τωρα αν προσπαθεις να σεταρεις τον ρουτερ διαμεσω του upnp ειναι ολοκληρη ιστορια και χωρις νοημα.σκοπος ειναι να μαθεις τον σωστο τροπο να κανεις Port forward σε ενα ρουτερ διαμεσω της ip .kai na μαθεις να σεταρεις τα παντα απο το web interface του ρουτερ ανεξαρτητως ρουτερ,λειτουργικου..στο καθε λειτουργικο απλα θα κοιτας να μην σε κοβει το Firewall.αν εχει πετυχει το Port forward tote θα ανοιξεις το προγραμμα που θες και μετα θα πας στο www.canyouseeme.org και θα πρεπει να δεις το Port ανοιχτο.αν εχεις οτενετ πρεπει να κλεισεις την αυξημενη ασφαλεια απο το site Της οτενετ αλλιως σου κλεινει πολλα ports σαν firewall και θα λες μετα γιατι δεν παιζουν αυτα που θες
Michaels_V2 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2011 ευχαριστω πολυ παντως τα εχω κανει αυτα και εκανα και port forward και απο το εικονιδιο που δν μου εμφανιζεται του ρουτερ...και οποτε δν εκανα και σε αυτο δν μπορουσα να κανω στο game Οτι ηθελα μολις εκανα ομως μπορουσα..για αυτο τωρα θελω να το εμφανιστει ξανα!
Michaels_V2 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2011 Μια βοηθεια για το πως θα ξαναεμφανισω το εικονιδιο του ρουτερ στο πινακα ελεγχου/δικτυο! μυο εμφανιζει μονο τον υπολογιστη μου
dismemberer Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2011 Παιδες θελω και γω μια βοηθεια με το συγκεκριμενο router και για να μη ανοιγω καινουριο θεμα αποφασισα να ρωτησω εδω. Οταν το πηρα το συνδεσα κανονικα στο pc μου και δουλεψε μια χαρα. Την επομενη μερα ομως δε ξερω τι πηγε στραβα και πλεον ειναι σα να μη δουλεβει το καλωδιο που συνδεει το router με το pc. Δε το βλεπει ο υπολογιστης. Το συνδεσα με το ps3 το οποιο μπηκε κανονικα στο internet ( Και το φωτακι ethernet του router δουλεψε κανονικα) οποτε λογικα εχει καποιο προβλημα το pc και οχι το router. Κανεις που εχει καμια ιδεα τι μπορει να παιζει?
biomecanoid Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2011 το εικονίδιο ΔΕΝ χρειάζεται πουθενά και είναι κιόλας αναξιοπιστο μια βγαίνει μια όχι. Ότι θες γίνετε καλύτερα από το webgui
poulinos Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2011 ευχαριστω πολυ παντως τα εχω κανει αυτα και εκανα και port forward και απο το εικονιδιο που δν μου εμφανιζεται του ρουτερ...και οποτε δν εκανα και σε αυτο δν μπορουσα να κανω στο game Οτι ηθελα μολις εκανα ομως μπορουσα..για αυτο τωρα θελω να το εμφανιστει ξανα! αν κανεις τα σωστα Port forward στον ρουτερ θα παιξει.εκτος αν εκανες κατι λαθος η παρελειψες κατι.γιατι στην ουσια οτι κανεις σε αυτο το εικονιδιο ειναι σαν να εχεις κανει port forward στον ρουτερ απλα απο το Upnp.δεν το εχω ψαξει παραπανω γιατι το θεωρω bug το Upnp και προτιμω να κανω manual port forward.απλα αν εκανες κανονικο Port forward σιγουρεψου οτι αφηνεις τα ports Που θες να περασουν απο το firewall.γιατι οταν το εκανες απο το εικονιδιο ισως στα περναγε απευθειας και απο το firewall ενω τωρα που το εκανες απο τον ρουτερ θελει manual απο το Firewall.στην χειροτερη κλειστο για λιγη ωρα για το firewall για να κανεις τις δοκιμες. Μια βοηθεια για το πως θα ξαναεμφανισω το εικονιδιο του ρουτερ στο πινακα ελεγχου/δικτυο! μυο εμφανιζει μονο τον υπολογιστη μου βρε συ θα βαλω τις φωνες.αστο το εικονιδιο.οτι θες να κανεις Port forward θα το κανειςμεσα απο τον ρουτερ με τις οδηγιες του www.portforward.com και απλα στο Pc θα το αφηνεις να περασει απο το Firewall.αν πχ συνδεσεις ενα Ps3 Που δεν εχει αυτο το εικονιδιο η βαλεις ενα Linux τι θα κανεις?για αυτο μαθαινεις παντα Portforward μεσα απο τον ρουτερ.το εικονιδιο αυτο για να βγει α.θελει να ειναι το upnp ανοιχτο στο ρουτερ και πχ στα xp που εχω εγω πρεπει να εχει περαστει το upnp user interface.τωρα στα 7αρια κατα 99 τις 100 ισως να ειναι περασμενο απο default δεν θυμαμαι.και δεν εχω και windows 7 ευκαιρα να δω.αν εχεις οτενετ πρεπει να κλεισεις και την αυξημενη ασφαλεια.επισης και το ρουτερ εχει firewall καλο θα ειναι να το εχεις κλειστο η στο standard οχι στο block all. Παιδες θελω και γω μια βοηθεια με το συγκεκριμενο router και για να μη ανοιγω καινουριο θεμα αποφασισα να ρωτησω εδω. Οταν το πηρα το συνδεσα κανονικα στο pc μου και δουλεψε μια χαρα. Την επομενη μερα ομως δε ξερω τι πηγε στραβα και πλεον ειναι σα να μη δουλεβει το καλωδιο που συνδεει το router με το pc. Δε το βλεπει ο υπολογιστης. Το συνδεσα με το ps3 το οποιο μπηκε κανονικα στο internet ( Και το φωτακι ethernet του router δουλεψε κανονικα) οποτε λογικα εχει καποιο προβλημα το pc και οχι το router. Κανεις που εχει καμια ιδεα τι μπορει να παιζει? α.οταν συνδεεις το καλωδιο στο Pc αναβει το λαμπακι στην καρτα του Pc και στον ρουτερ.αν οχι τοτε η εχεις κανει disable την καρτα δικτυου οποτε δεστο απο το device manager.ηη εχεις σβησει τους drivers οποτε θα την δεις την καρτα με ερωτηματικο σαν ethernet controller.η εχει καει η καρτα η την εχεις κλεισει απο το bios.
Michaels_V2 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2011 τα δοκιμασα ολα και τα κανα και σωστα...τιποτα δν γινεται...σκεφτομαι να αγορασω router
poulinos Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2011 παντως επειδη εχω Thomson και γενικα εχω αλλαξει αρκετα thomson για δοκιμη με πολλα firmware ποτε δεν ειχα θεμα με το Port forward του.δυστυχως εχει ενα παραξενο dmz για να εκανες στο Ps3.εννοειται οτι παντα εκανε port forward μεσα απο τον ρουτερ και οχι απο το εικονιδιο το οποιο εχω βαλει να μην υπαρχει καν στα xp.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα