Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εδώ και 4-5 μέρες (από το windows update την Τετάρτη το πρωί; - δεν θυμάμαι ακριβώς), λίγη ώρα μετά το άνοιγμα του υπολογιστή ο συνδιασμός shift + m σταματάει να λειτουργεί. Τα πλήκτρα shift και m λειτουργούν κανονικά από μόνα τους, όπως και κάθε άλλος συνδιασμός. Επίσης αν πατήσω και τα 2 shift ταυτόχρονα, αφήσω το ένα (δηλαδή να κρατήσω μόνο ένα πατημένο) και πατήσω το m, το κεφαλαίο του εμφανίζεται κανονικά. Το πληκτρολόγιο που έχω τώρα πάνω είναι το razer lycosa, αν και έχω δοκιμάσει και με άλλα 2 χωρίς αποτέλεσμα. Το λειτουργικό είναι win7 x64 και δεν έχω κάνει ακόμη επαναφορά συστήματος γιατί δεν θέλω να χάσω ορισμένες αλλαγές των τελευταίων ημερών. Έχει συμβεί σε κανέναν κάτι παρόμοιο; Καμμιά πρόταση για το τι να κάνω;

Δημοσ.

κάποιο πρόγραμμα μάλλον χρησιμοποιεί αυτό τον συνδυασμό.έχεις τσεκάρει να δεις τι τρέχεις από προγράμματα?δοκίμασε να τα κλείσεις όσα μπορέσεις να δεις αν συνεχίζει να στο κάνει.

Δημοσ.

κάποιο πρόγραμμα μάλλον χρησιμοποιεί αυτό τον συνδυασμό.έχεις τσεκάρει να δεις τι τρέχεις από προγράμματα?δοκίμασε να τα κλείσεις όσα μπορέσεις να δεις αν συνεχίζει να στο κάνει.

Πράγματι, το skype ήταν... Είχε κάνει update πριν κανα 3ήμερο και επανέφερε όλες τις συντομεύσεις στο default (όπου shift + m η σίγαση μικροφώνου), αλλά δεν μου πέρασε καν από το μυαλό. Ευχαριστώ για τη βοήθεια.

Δημοσ.

αχαχαχαχα... ακριβώς το ίδιο πρόβλημα :-D, δεν είχα κάνει αναζήτηση σε παλιότερα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...