arxaggelos Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 Καλησπέρα παιδιά, θέλω να δημιουργήσω ένα προσωπικό site με φωτογραφίες για λόγους...display, και επειδή είμαι εντελώς καινούριος στο σπορ θα ήθελα μερικές συμβουλές για να μην χάνω τσάμπα τον χρόνο μου. Μάλλον καταλήγω στη δημιουργία ενός blog τύπου Wordpress, δηλαδή που μπορείς να το κάνεις να μη μοιάζει και πολύ με blog αλλά με site. Είναι καλή ιδέα το wordpress συγκεκριμένα; Μου άρεσε πολύ η εμφάνιση των themes που έχει έτοιμα. Ουσιαστικά θέλω τα εξής: να είναι σκούρο, να δείχνει σύγχρονο (transparencies κλπ) χωρίς να σέρνεται, και να ΜΗΝ μοιάζει με το "κλασικό" blog galleries με ομαδοποιημένες φωτογραφίες προσωπικές πληροφορίες, κάποια μικρά συνοδευτικά κείμενα (περιορισμένα) links για facebook, twitter, κλπ να είναι τσάμπα (για αρχή τουλάχιστον) καλό θα ήταν επίσης να υπάρχει δυνατότητα επικοινωνίας μέσω email με συμπλήρωση πεδίων (δηλ. χωρίς να φαίνεται το mail μου - αν αυτό είναι εφικτό).
mtsouk Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 Το WordPress είναι καλή ιδέα. Υποστηρίζει αυτό που θέλεις με το email (να μην φαίνεται το email σου). Για να μην μοιάζει με το κλασικό blog θα πρέπει να βρεις το κατάλληλο theme. Κοίτα αυτό που έχω φτιάξει με Joomla!. φιλικά,
arxaggelos Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2011 ευχαριστώ για την απάντηση mtsouk έχω ήδη κοιτάξει κάποια themes και δείχνουν πολύ καλά για την δουλειά που το θέλω. Οπότε να πάω σε wordpress αν δεν προκύψει κάτι καλύτερο στο μεταξύ.
mtsouk Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2011 Κοίτα και αυτό: http://www.creativelive.com/courses/wordpress-photographers Αργεί λίγο αλλά θα σου φανεί χρήσιμο. φιλικά,
koslibpro Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2011 επισης μπορεις να δουλεψεις με Acquia Drupal που ειναι πολυ δυνατο και μπορεις με διαφορα(δωρεαν φυσικα) προσθετα να κανεις ολα αυτα που ζητας..εαν δεν εχεις ηδη κατασταλαξει καπου συγκεκριμενα,πες μου για να φτιαξω μια λιστα με τα περισσοτερα εργαλεια κτλπ που θα χρειαστεις...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα