jmallen3 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 παιδια επειτα απο 2μιση χρονια που ειμαι στη hol πιανω ταχυτητα μεχρι 3-3.5mbps εδω που ειμαι.μιλησα με την wind και μου ειπαν πως βλεπουν οτι σε αυτους θα πιανω 10-13 mbps σιγουρα.μπορει να γινει αυτο η λενε μπαρουφες? επισης σκεφτομαι να βαλω το double play small (http://www.wind.com.gr/gr/wind-shop/basket/) αλλα θελω καποιος να μου πει εκει που λεει: Σταθερή τηλεφωνία με χαμηλές χρεώσεις ποσο ειναι οι χαμηλες χρεωσεις?? αν μπορειτε απαντηστε αμεσα. και αν εχει κανεις γνωμη αν ειναι καλη η wind να μου πει. ευχαριστω
barman Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 Εγω φιλε στην χειροτερη περιοχη της Ελλαδας πιανω με wind 11-12. Επισης ΔΕΝ ΕΠΕΣΕ ποτε η wind σε αντιθεση με 4NET οταν την ειχα που επεφτε 1 φορα τον μηνα. wind με 1000 προχωρα
jmallen3 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 για τις χρεωσεις που αναφερει στο τηλεφωνο ξερεις ποσο ειναι φιλε?
barman Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 για τις χρεωσεις που αναφερει στο τηλεφωνο ξερεις ποσο ειναι φιλε? Εγω δινω 12,50Ε το μηνα. Νομιζω σταθερο και Ιντερνετ ειναι 19Ε . Αν εχεις και συνδεση wind στο κινητο παιρνεις καποια εκπτωση !! Πηγαινε σε ενα καταστημα να ρωτησεις !!
jmallen3 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 εχει μια προσφορα εδω σε μενα με 15€ και δωρο και ενα tablet. απλα θελω να ξερω τη χρονοχρεωση οσον αφορα τα τηλεφωνα
barman Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 Δεν κανω τηλεφωνα οποτε δε μπορω να σε βοηθησω φιλε.
krypton Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2011 τι συνδεση θα εχεις, πλεον εξαρταται περισσότερο στη τυχη. εκτος απτη συνδεση ομως πρεπει να εχεις και μια τεχνικη υποστηριξη πισω σου την οποία η wind δεν την κατεχει και πολύ
barman Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2011 τι συνδεση θα εχεις, πλεον εξαρταται περισσότερο στη τυχη. εκτος απτη συνδεση ομως πρεπει να εχεις και μια τεχνικη υποστηριξη πισω σου την οποία η wind δεν την κατεχει και πολύ Τι λες ρε φιλε ; 2 φορες μου αλλαξαν προφιλ στην γραμμη-γιατι λες οτι δεν κατεχει ;;;;;; Μια χαρα ειναι. Μαλιστα ηρθε ολοκληρο συνεργειο και μετρησαμε μαζι την γραμμη μου και "παιζω" τερμα τωρα,οσα δινει η περιοχη μου.
krypton Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 γιατι λες οτι δεν κατεχει ;;;;;; απο προσωπικη εμπειρία που μου είχαν βγάλει τη πίστη σε μένα και σε ένα φιλο μου σε μια περιοδο που ειχαμε πολυ αργο internet. Τι λες ρε φιλε σεμνά!
nickaros Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 εχει μια προσφορα εδω σε μενα με 15€ και δωρο και ενα tablet. απλα θελω να ξερω τη χρονοχρεωση οσον αφορα τα τηλεφωνα http://www.wind.com.gr/gr/gia-ton-idioti/statheri-internet/wind-double-play/wind-double-play-s/?planID=1289 στον τιμοκαταλογο, δεν κανει κακο να ψαχνουμε λιγακι . edit: επισης να διευκρονησω κατι οτι η χρεωση ειναι με βημα χρεωσης ανα λεπτο αυτο σημαινει οτι αν μιλας μισο λεπτο χρεωνεται σαν ενα ή αν μιλησεις 2 λεπτα και 1 δευτερολεπτο θα χρεωθει σαν 3 λεπτα. η μοναδικη εταιρια που εχω δει ως τωρα να εχει χρεωση ανα δευτερολεπτο χωρις ελαχιστες χρεωσεις ειναι η cyta http://www.cyta.gr/index.php?ID=2_play_home#anch3 δες χρεωσεις στον τιμοκαταλογο ανα λεπτο.
barman Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 απο προσωπικη εμπειρία που μου είχαν βγάλει τη πίστη σε μένα και σε ένα φιλο μου σε μια περιοδο που ειχαμε πολυ αργο internet. σεμνά! Αυτα τα σεμνα στους φιλους σου.
Sreak Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 εδώ και 2 μέρες ένας φίλος έχει διακοπές στο τηλέφωνο. Περιοχή αγιος αντώνης. ξέρει κανείς αν υπάρχει γενικό πρόβλημα. Πήρε τηλ αλλα του είπαν πως δεν βλέπουν κάτι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα