Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα παιδια εχω αυτι τη μητρικη Link κ εναν επεξεργαστη dual core E2180 στα 2 ghz... τι καρτα γραφικων μπορω να παρω(κ αν υοαρχει κατι) ωστε να μπορω να παιξω κανα καινουριο παιχνιδι??? battlefield modern warface 3 κλπ... δεν λεω να παιξω σε μεγιστα στη μεση ομως... σημειωτεων εχω ενα λαπτοπ με i3 k tin gt540m αρα θα ηθελα αν ειναι να βρω κατι παραπλησιο η καλητερο... αν υπαρχει...

Δημοσ.

1.. δεν εχω ψαχτει αλλα το εχω σκεφτει γτ ξερω οτι ειναι χαμηλος...

2...ραμ εχει 1γβ αλλα σκεφτομε να του βαλω 4....

3... τροφοδοτικο ειναι των multirama 500w

4...μεγιστη αναλυση οθονης ειναι 1440Χ900

Δημοσ.

Ποσα διαθετεις;

Αν εισαι διατεθημενος να κατσεις και αν το ψαξεις.. και να τον ανεβασεις στα 3 θα αξιζε αναβαθμιση..

Ανοιξε το κουτι και πες ποσα Α δινει στο +12.. στο χαρτακι θα το δεις

Δημοσ.

ναι ψηνομαι αρκετα να καθησω να το ψαξω... λεει yellow +12 20A... εεε δεν θελω συνολικα να ξεπερασω 100 150 ευρω... αλλα σκεψου οτι θελω κ ραμ κ φανταζομαι κ μια αλλη ψυκτρα για να καταφερω να φτασω στα 3....

Δημοσ.

ναι ψηνομαι αρκετα να καθησω να το ψαξω... λεει yellow +12 20A... εεε δεν θελω συνολικα να ξεπερασω 100 150 ευρω... αλλα σκεψου οτι θελω κ ραμ κ φανταζομαι κ μια αλλη ψυκτρα για να καταφερω να φτασω στα 3....

και πολυ πιθανον να βαλεις στα εξοδα και τροφοδοτικο...

Δημοσ.

Ναι και τροφοδοτικο..

Τροφοδοτικο http://www.msystems.gr/index.php?category=1210&product=12553 12v1 26A + 12v2 26A 35€

Ραμ 2x http://www.msystems.gr/index.php?category=1512&product=11102 50€

Και μια 5770 used στα 70€ - 80€ .. με προυποθεση να πας τον cpu στα 3ghz

Αλλα βγαινουμε off budget για την ψυκτρα..

Δημοσ.

κ τι ψυχτρα χρειαζομαι??? να δω συνολικα ποσο θα μ ερθει... βσκ ο υπολογιστης εχει ενα προβλημα... ανοιγει κανονικα αλλα δεν δειχνει εικονα.... δεν εχει καρτα γραφικων για την ενσωματομενη μιλαω... δεν νομιζω να εχει προβλημα ολη η μητρικη εεε???

Δημοσ.

E κανα 20αρι-30αρι ΤΟ ΠΟΛΥ υπολογισε για ψυκτρα..

Ανοιγει και δειχνει το boot screen?

Δοκιμασες με αλλο καλωδιο;

Δημοσ.

ανοιξα το πσ επαιξα λιγο με τα κουτακι του βυσματοσ κ εινε ολα οκ... εχω αλλο ενα τροφοδοτικο στο παλιο μ πσ 550w κατσε να δω τα χαρακτιριστικα να μ πεισ μηπωσ κανει...

Link πωσ το βλεπεισ?

Δημοσ.

κανα 3μηνο... το αλλαξα επειδη ειχα βαλει νεα καρτα γραφικων κ μετα πηρα λαπτοπ κ το παρατησα

το πσ το με τον Ε τον χρησιμοποιουσε η αδερφη μ αλλα δεν τον δουλεψε πανω απο χρονο κ για απλη χρηση....... κ μετα το παρατησε μεχρι π το πηρα εγω σμρ... πριν π ηταν κανονικα ανοιχτοσ κλεινει ξαφνικα.... οχι ρεσταρτ κλεισημο... μετα απο λιγεσ προσπαθειεσ καταφερα να τον ανοιξω αλλα εκει π ετρεχε τα windows ξαναεκλεισε... οταν το ειχα ανοιχτο ελεγξα θερμοκρασιεσ κ του επεξεργαστη ηταν στουσ 50... αυτο παιζει να ειναι απο το τροφοδοτικο η τα φτηνει η μητρικη????

Δημοσ.

αλλαξα τροφοδοτικο αλλα παλι το ιδιο... οποτε δεν θα κατσω να ασχοληθω με αυτο το πσ... θα δωσω καποια λεφτα παραπανω κ θα παρω ενα νεο... εχω φτιαξει ενα στο hardware section.... αν θεσ ριξε μια ματια κ πεσ μ κ εσυ τη γνωμη σ... ευχαριστω κ για τη βοηθεια σ...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...