alfas Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 Έχω 3 αρχεία excell και θέλω αυτά τα 3 να τα κάνω 1. Ένα εξελόφυλλο.. και όπου υπάρχουν ίδιες γραμμές να μένουν απλά να αθροίζονται οι αριθμοί τους. Δηλαδή τι θέλω αν στο ενα εξελόφυλλο λέει πατάτες 5 κιλα και στο άλλο λέει πατάτες 3 κιλά Σε αυτό που θα κάνω να λέει πατάτες 8 κιλά Γίνεtai;;
gchris7 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 Έχω 3 αρχεία excell και θέλω αυτά τα 3 να τα κάνω 1. Ένα εξελόφυλλο.. και όπου υπάρχουν ίδιες γραμμές να μένουν απλά να αθροίζονται οι αριθμοί τους. Δηλαδή τι θέλω αν στο ενα εξελόφυλλο λέει πατάτες 5 κιλα και στο άλλο λέει πατάτες 3 κιλά Σε αυτό που θα κάνω να λέει πατάτες 8 κιλά Γίνεtai;; Όλα γίνονται Πιο γρήγορα φαντάζομαι θα ήταν με vb script. Γίνεται όμως και χωρίς. Θα πρέπει να παίξεις με conditional formatiing και με ένα απλό sum function. Για πόσα rows μιλάμε συνολικά?
spyroskonst Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2011 φίλε μου όπως είπε ο gchris7, αυτό που ζητάς είναι μια απλή "sum" συνάρτηση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα