Dabble Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 καλησπερα σε ολους και καλο χειμονα!!! θελω να αρχισω να κανο μονος μου φορματ τον Η/Υ γιατι στους καιρους που φτασαμε δεν ειναι να δινουμε λευτα!! και θελω καποια βοηθεια αν μπορει καποιος τα στατιστικα του Η/Υ ειναι αυτα εδω Συστημα: Microsoft Windows XP Professional Version 2002 Service pack 3 Νόμιμος κάτοχος προιντός: user 55274-640-0263172-23043 Υπολογιστής AMD Athlon64 X2 Dual Core Processor 4400+ 2.30 GHz, 1,00 GB RAM και βασικα παιζω λ2 σε σεβερ φιναλ γκρασια ξερω οτι δεν εχω πολυ μνημη αλλα απο το τελευταιο φορματ που μου εκαναν οταν παιζω και καθος τρεχει ο χαρακτιρας καποια βηματα τα κανει αργα και οσο πιο πολυ καθομαι μεσα τοσο πιο συχνα μου το κανει :'( :'( αν μπορειτε να μου δοσετε καποια λινκ για να κατεβασω drivers κλπ θα το εκτιμουσα πολυ!! ευχαριστω εκ των προτερον.....
aserprince Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 Βρες το προγραμμα driver ckecker βρεισκη μονο του ολους drivres και επιλεγης ποιους θες να κανεις εγκατασταση.Και με αυτα τα στοιχεια που εδωσες δεν μπορεις να βρεις drives γινε ποιο συγκεκριμενος.
Dabble Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 δεν ξερω πως να γινω πιο συγκεκριμενος δεν γνοριζω τιποτα περι θεματος!! αν θελεις στειλε μου pm να τα πουμε για να μην σπαμαρουμε στο φορυμ και αν μπορεις να με βοηθεισεις καλος....
Liverpool89 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 Ενα απο αυτα τα προγραμματα ειναι και το Driver Genius Professional αξιοπιστο.. αλλα γιατι δεν βαζεις τα 7αρια και πιο ευκολα κανεις φορματ και βρισκουν και μονα τους τους απαραιτητους drivers...? και οσο γιαα τις μνημες αν ειναι ddr2/3 εινι πολυ φθηνες..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα