Harrys280 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 Γειά και χαρά σε όλους σας!! Αν αγοράσω iphone 4s από την αμερική γιατί είναι φτηνό και μου το φέρουν Ελλάδα γίνετε να το ξεκλειδώσω ώστε να είναι συμβατό με GSM; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sculper Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 αν στο πάρουν τον επόμενο μήνα δεν θα είναι κλειδωμένο! θα τα δίνουν unlock το αν είναι GSΜ είναι άλλο θέμα! αλλά είναι συμβατό και με τα Ευρωπαικά και με τα Αμερικάνικά δίκτυα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
^^JuNiOr^^ Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2011 Γειά και χαρά σε όλους σας!! Αν αγοράσω iphone 4s από την αμερική γιατί είναι φτηνό και μου το φέρουν Ελλάδα γίνετε να το ξεκλειδώσω ώστε να είναι συμβατό με GSM; είμαι αμερική κ εγώ και σκεφτόμουνα να έφερνα ένα αλλά αξίζει? unlocked χωρίς contract το applestore το έχει 649$ και ελλάδα ~630e . γλιτώνεις μόνο ~100e λόγω διαφοράς συναλλάγματος αν το φέρεις απο έξω αλλα χάνεις την εγγύηση(σωστά?). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexzzz Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2011 Συνεχίζουμε στο Apple iPhone 4S topic όπου συχνά- πυκνά γίνεται αυτή η ερώτηση... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις