zodiac Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 Σκέφτομαι για την αγορά router με την δυνατότητα διαμοίρασης εκτυπωτή και σκληρού δίσκου σε ένα δίκτυο ασύρματα. Αυτό που βρήκα είναι το airties 4420 που συμφέρει και από μερια τιμής. Θέλω να μου πείτε τη γνώμη σας, (αν κάποιος που το έχει πάρει έχει να μου πει κάτι για τις επιδόσεις του ή αν του έχει παρουσιάσει προβλήματα) ή αν έχει κάποιος να μου προτείνει κάτι αντίστοιχο (σε συμφέρουσα τιμή πάντα).
poulinos Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 air ties δεν θα επαιρνα ποτε. β.θα προτιμουσα δικτυακο δισκο και εκτυπωτη by default.
zodiac Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2011 Δηλαδή,μου λες καλύτερα σε κάτι παρόμοιο με time capsule.
biomecanoid Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2011 air ties δεν θα επαιρνα ποτε. β.θα προτιμουσα δικτυακο δισκο και εκτυπωτη by default. προφανώς το να έχει native support η ίδια η συσκευή για δίκτυο είναι καλύτερο. Αλλα μάλλον ο φίλος έχει ήδη usb σκληρό και usb printer γιαυτο είπε να πάρει το AP. Άμα δεν έχει ήδη HD και Printer τότε είναι καλύτερα ξεχωριστά
zodiac Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2011 Εχω usb hdd και printer γι αυτό και σταμπαρα αυτό το airties
poulinos Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2011 Δηλαδή,μου λες καλύτερα σε κάτι παρόμοιο με time capsule. time capsule ειναι της apple δεν το εχω δει καν.απλα λεω εναν σκληρο δισκο που να ειναι ethernet η ενα nas. προφανώς το να έχει native support η ίδια η συσκευή για δίκτυο είναι καλύτερο. Αλλα μάλλον ο φίλος έχει ήδη usb σκληρό και usb printer γιαυτο είπε να πάρει το AP. Άμα δεν έχει ήδη HD και Printer τότε είναι καλύτερα ξεχωριστά ναι εχεις δικιο.απλα το ειπα μηπως εχει τιποτα παλιο που θελει να το αλλαξει η μηπως δεν εχει παρει.τον δισκο βεβαια μπορει να τον βαλει σε κουτι απο Nas οποτε δεν παει χαμενος και δεν χρειαζετια να τον αλλαξει Εχω usb hdd και printer γι αυτό και σταμπαρα αυτό το airties α.για τον δισκο μπορεις να τον βαλεις σε nas. β.αν εχεις ενα Pc Που ειναι αναμμενο συνεχεια μπρορεις να τα κανεις share πανω σε αυτο το Pc. γ.απλα μην παρεις air ties.βρες σε τιποτα γνωστη μαρκα.d link ,netgear ,tp link.οχι σαπιδια crypto,air ties:P
zodiac Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2011 Ευχαριστώ για την βοήθεια θα ψάξω αν βρω κάτι σε d link ,netgear ,tp link και θα ανεβάσω σύνδεσμο να μου πεις τη γνώμη σου.
poulinos Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2011 h tp link πχ αν και δεν την συμπαθω τρελα εχει περιπου ιδιες τιμες με την airties αλλα ειναι κλασεις ανωτερα μηχανηματα
zodiac Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2011 Βρήκα το NETGEAR WNDR3700 και το airport extreme της apple ποιο από τα 2 μου προτείνετε? Από ότι βρήκα οι τεχνικοί βαθμολογούν υψηλότερα το NETGEAR ενώ οι χρήστες το airport extreme ___________________________________________ http://www.netgear.com/home/products/wirelessrouters/high-performance/WNDR3700.aspx http://www.apple.com/airportextreme/features/wi-fi.html
poulinos Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2011 δεν θα πηγαινα εγω σε apple επειδη ειναι apple.θα προτιμουσα κατι πιο generic και θα προτιμουσα το netgear που γενικως h netgear ασχολειται περισσοτερο με τα δικτυακα αντιθετα με την apple Που βγαζει διαφορα.και επειδη ειναι apple δεν ξερω τι κολληματα μπορει να κανει με το μονοπωλιο τους.οποτε καλυτερα netgear .και παιζει να ειναι πιο φτηνο.γιατι το airport ειναι ικανοι να βγαλουν firmware και να παιζει μονο με mac mετα
zodiac Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2011 Από ότι έψαξα σε reviews τα αρνητικά του airport extreme είναι η τιμή του ενώ της NETGEAR μπορεί να παρουσιάσει προβλήματα σε dual-band. Επειδή ο ένας από τους υπολογιστές που θέλω να συνδέσω είναι mac με 5g freq δεν θα ήθελα να μου παρουσιάζει προβλήματα στην χρήση. Επίσης, από άτομα που χρησιμοποιήσανε το airport extreme όλοι το βαθμολογούσαν υψηλά. Αλλά, το NETGEAR έλεγαν ότι έχει ταχύτερη ανταπόκριση στην 5g freq. Αυτοί είναι και οι λόγοι που δεν μπορώ να αποφασίσω. Όσο για την τιμή, το airport extreme είναι 50 ευρώ ακριβότερο.
poulinos Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2011 λογικα το mac Θα πρεπει να παιζει και 2,4 ghz καιδεν βρισκω λογο να μην το βαλεις εκει.το apple Κλασσικα πιο ακριβα.μπορει με firmware update Να το φτιαξει η Netgear.και δεν σημαινει οτι θα σου κανει προβλημα υποχρεωτικα.
zodiac Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2011 Ακόμη το netgear προσφέρει 2 μοντέλα αυτό για το οποίο έδωσα link παραπάνω και ένα με 50 ευρώ περισσότερα που προσφέρει και δυνατότητα modem ποιο από τα 2 μου προτείνεις καλύτερα;
poulinos Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2011 αν δεν εχεις καλο Modem και θες ενα καλυτερο η αμα δεν θες να εχεις 2 συσκευες με οτι αυτο συνεπαγεται τοτε πηγαινε σε αυτο με το modem πανω.και εγω γενικως προτιμω ολα σε ενα παρα να πρεπει να κανεις 100 σεταρισματα διπλα nat και να μπλεξεις.
zodiac Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2011 Ok θα καταλύξω στην έκδοση με ενσωματομένο modem. Thanks
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα