Επισκέπτης Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 Καλησπέρα, Προσπαθώ να κάνω install ένα ecommerce script (open cart) αλλά κατα την διαδικασία του install μου λέει να απερνεργοποιήσω το Magic Quotes GPC. Ξέρει κανείς πως το απενεργοποιώ; Τι ακριβώς κάνει αυτό;
dewn735 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 http://php.net/manua...s.disabling.php Ανοίγεις το php.ini, βρίσκεις τη γραμμή που γράφει >magic_quotes_gpc = on και την αλλάζεις σε >magic_quotes_gpc = Off Κάνεις επανεκκίνηση τον apache και είσαι οκ
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2011 Στο php.ini σαν deafault είναι off αλλά κατά την εγκατάσταση μου λέει ότι είναι ενεργοποιημένο. Παίζει ρόλο αν το script και το php.in είναι στο root ή σε φάκελο; Ακόμα τι ρόλο παίζει το Magic Quotes;
thanocaster Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2011 (επεξεργασμένο) Αν έχεις htaccess αρχείο (λογικά θα έχεις), βάλε αυτό μέσα: > php_flag magic_quotes_gpc off Tί είναι τα magic quotes. Επεξ/σία 24 Οκτωβρίου 2011 από Thanocaster
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2011 Και πάλι το ίδιο. Παίζει να υπάρχει πρόβλημα επειδή είναι windows server;
thanocaster Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2011 Ασχέτως του τί server είναι, παίζει με Apache, με IIS ή με κάτι άλλο; Γιατί η λύση που σου έδωσα είναι για Apache (που κακώς θεώρησα δεδομένο ότι έχει ο server σου).
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2011 Δεν το έχω τοπικά. Η φιλοξενεία γίνεται στην forthnet και χρησιμοποιει plesk σε windows server. Νομίζω μόνο η forthnet θα μπορεί να το απενεργοποιήσει. Το script που προσπαθώ να κάνω install είναι το opencart, αν δεν το απενεργοποίησω θα έχω θέμα;
thanocaster Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2011 Ανέβασε ένα αρχείο στο server σου με αυτό μέσα (πχ www.domain.com/file.php): > <?php echo $_SERVER['SERVER_SOFTWARE'] ?> Φρόντισε το αρχείο να έχει κατάληξη .php Τρέξ'το στον browser σου και δες τί σου επιστρέφει. Αυτή η λύση θα δουλέψει αν ο server σου υποστηρίζει php. Αν όχι, βρες την αντίστιχη εντολή σε κάποια γλώσσα που υποστηρίζει ο server σου.
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2011 Το αποτέλεσμα που βγάζει είναι Microsoft-IIS/6.0. Αυτό σημαίνει ότι θέλω άλλη εντολή;
thanocaster Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2011 Αυτό σημαίνει πως δεν έχεις apache αλλά IIS. Δες εδώ. Αλλιώς επικοινώνησε με την τεχνική υποστήριξη και ζήτα τους να στο απενεργοποιήσουν αυτοί.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα