Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με Magic Quotes GPC

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Προσπαθώ να κάνω install ένα ecommerce script (open cart) αλλά κατα την διαδικασία του install μου λέει να απερνεργοποιήσω το Magic Quotes GPC. Ξέρει κανείς πως το απενεργοποιώ; Τι ακριβώς κάνει αυτό;

Δημοσ.

Στο php.ini σαν deafault είναι off αλλά κατά την εγκατάσταση μου λέει ότι είναι ενεργοποιημένο. Παίζει ρόλο αν το script και το php.in είναι στο root ή σε φάκελο; Ακόμα τι ρόλο παίζει το Magic Quotes;

Δημοσ.

Και πάλι το ίδιο. Παίζει να υπάρχει πρόβλημα επειδή είναι windows server;

Δημοσ.

Ασχέτως του τί server είναι, παίζει με Apache, με IIS ή με κάτι άλλο; Γιατί η λύση που σου έδωσα είναι για Apache (που κακώς θεώρησα δεδομένο ότι έχει ο server σου).

Δημοσ.

Δεν το έχω τοπικά. Η φιλοξενεία γίνεται στην forthnet και χρησιμοποιει plesk σε windows server. Νομίζω μόνο η forthnet θα μπορεί να το απενεργοποιήσει. Το script που προσπαθώ να κάνω install είναι το opencart, αν δεν το απενεργοποίησω θα έχω θέμα;

Δημοσ.

Ανέβασε ένα αρχείο στο server σου με αυτό μέσα (πχ www.domain.com/file.php):

>
<?php echo $_SERVER['SERVER_SOFTWARE'] ?>

Φρόντισε το αρχείο να έχει κατάληξη .php

Τρέξ'το στον browser σου και δες τί σου επιστρέφει. Αυτή η λύση θα δουλέψει αν ο server σου υποστηρίζει php. Αν όχι, βρες την αντίστιχη εντολή σε κάποια γλώσσα που υποστηρίζει ο server σου.

Δημοσ.

Το αποτέλεσμα που βγάζει είναι Microsoft-IIS/6.0. Αυτό σημαίνει ότι θέλω άλλη εντολή;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...