Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θέλω να δω τώρα αν στις επιστροφές σκληρών τα γνωστά μαγαζιά θα δίνουν πιστωτικό στην τελευταία τιμή πώλησης :devil:

• Απαντ. 221
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δηλαδη τα κατεστραμενα εργοστασια της WD δεν ηταν ασφαλισμενα; :rolleyes:

και πανε να βγαλουν τα σπασμενα απο τους hdd που πουλανε τωρα;

Δημοσ.

Δηλαδη τα κατεστραμενα εργοστασια της WD δεν ηταν ασφαλισμενα; :rolleyes:

Τι σχέση έχει το αν είναι ασφαλισμένα; Ζήτηση για δίσκους (θα) υπάρχει αλλά δίσκοι δεν (θα) υπάρχουν. Γι αυτό ανεβαίνουν οι τιμές κι όχι για να χτίσουν νέο εργοστάσιο ή να βάλουν αντλίες να βγάλουν τα νερά.

Δημοσ.

Τελικά έφαγα και το τρίτο άκυρο για τον F4 ,επειδή έχω ανάγκη άμεσα σκληρό για αποθήκη άρχισα να ψάχνω και εγώ από amazon.

Ξέρει κανείς τι παίζει με την εγγύηση για τις αγορές από amazon ; Δηλαδή ποιος με καλύπτει σε περίπτωση βλάβης και αν ισχύει η κλασική 2ετης εγγύηση.

Δημοσ.

Πολύ αμφιβάλλω αν αυτή η υπερτιμολόγηση σε παλιό stock είναι νόμιμη. Θα τηλεφωνήσω στο Πλαίσιο να μου απαντήσουν εγγράφως στο αν έβαλαν νέες τιμές σε παλιό στοκ γιατί σκοπεύω να κάνω καταγγελία.

Αυτά δεν πρέπει να περνάνε έτσι.

Δημοσ.

Τι σχέση έχει το αν είναι ασφαλισμένα; Ζήτηση για δίσκους (θα) υπάρχει αλλά δίσκοι δεν (θα) υπάρχουν. Γι αυτό ανεβαίνουν οι τιμές κι όχι για να χτίσουν νέο εργοστάσιο ή να βάλουν αντλίες να βγάλουν τα νερά.

χαθηκε και ολο το stock τους με τις πλημμυρες; επισης μονο ενα εργοστασιο εχει η WD? τελος υπαρχει πραγματικη ελλειψη; δηλαδη ολα τα μαγαζια ανα τον κοσμο,δεν μπορουν αυτη την στιγμη που μιλαμε,

να ικανοποιησουν καθολου την ζητηση για hdd?

ρωταω διοτι εδω ολοκληρη Ιαπωνια περασε απο ενα σεισμο,ενα τσουναμι και ενα παραλιγο πυρηνικο ολοκαυτωμα,και δεν ειδα την αμεσως επομενη μερα οι τιμες στα ιαπωνικα ηλεκτρικα/ηλεκτρονικα προιοντα να διπλασιαστουν.

Πολύ αμφιβάλλω αν αυτή η υπερτιμολόγηση σε παλιό stock είναι νόμιμη. Θα τηλεφωνήσω στο Πλαίσιο να μου απαντήσουν εγγράφως στο αν έβαλαν νέες τιμές σε παλιό στοκ γιατί σκοπεύω να κάνω καταγγελία.

Αυτά δεν πρέπει να περνάνε έτσι.

α γεια σου.

τελικα εγω σταθηκα τυχερος,πηρα ενα WD 2TB πριν ενα μηνα περιπου.τοτε τον ειχα παρει περιπου 80ε ολα μαζι,τωρα βλπεω πηγε στα 140ε. αν αυτη η αυξηση στις τιμες των δισκως εινα η ιδια σε ολον τον κοσμο,τοτε η

WD oχι μονο ενα εργοστασιο μπορει να ξαναφτιαξει,αλλα αλλα 5.

Δημοσ.

Συγνώμη ρε συ, τί είναι οι δίσκοι δηλαδή, πετρέλαιο που τελειώνουν τα αποθέματα στο πλανήτη για να ανεβάσουμε τη τιμή ανεξάρτητα του κόστους εξόρυξης (κατασκευής); Είναι καθαρή κερδοσκοπία αυτό που συμβαίνει, καρτέλ - κλίκα - πωςτολενε. Οριζόντια αύξηση τιμών κιόλας; Εχμ...

Σε λίγους μήνες πάλι θα υπάρχει απόθεμα, δεν ήρθε το τέλος του κόσμου ή το τέλος των δίσκων. Και να σου πω την αλήθεια, μια χαρά απόθεμα υπάρχει για το κοινό χρήστη, όσα data centers είχαν σκοπό αναβάθμισης τραβώντας εκατοντάδες χιλιάδες κομμάτια από την αγορά δε θα πάθουν τίποτα να καθυστερήσουν λίγους μήνες να τροφοδοτηθούν με σκληρούς.

Καλά που δε κάηκε καμιά αποθήκη με κολόχαρτα.

Δημοσ.

Πήρα σα δεδομένο ότι οι αυξήσεις τιμών δεν προέρχονται απ τους κατασκευαστές αλλά απ τους μεσάζοντες. Γι αυτό είπα ότι δεν βλέπω τη συσχέτιση με το αν τα εργοστάσια είναι ασφαλισμένα. Αν ανέβασαν τις τιμές οι WD/Seagate (δεν το γνωρίζω), λάθος μου.

Δημοσ.

Απο το Amazon έχω αγοράσει αρκετούς σκληρούς (3) F4-204UI 2TB, η εγγύηση που ισχύει είναι 3 χρόνια απευθείας απο την samsung αλλα εδώ θέλει προσοχή:υπάρχουν σκληροί που έχουν 1 χρόνο μονο και δεν υποστηρίζονται σαν εγγύηση απο την samsung.Πρέπει να αναφέρει για 3 χρόνια (στο amazon uk το λέει στο amazon.de οχι αλλα εναν που πήρα απο Γερμανία ηταν με 3 χρονια το τσέκαρα ).Αυτός που είχε 3 χρονια εγγύηση στο amazon.de είχε ASIN: B0042SGDVG το ίδιο ASIN είχε και στο amazon.co.uk .Έλπιζω να βοήθησα :)

Δημοσ.

Οι τυποι ειναι τραγελαφικοι. Σημερα ψαχνωντας στο Σκρουτζ,πετυχα ενα σκληρο που ηθελα σε καλη τιμη και παιρνω στο μαγαζι να τον παραγγειλω. Του λεω θελω ενα δισκο,και πριν προλαβω να του πω ποιον μου λεει "να ξερετε παντως οτι οι τιμες εχουν ανεβει λογω της πλημμυρας στην Ταυλανδη,αλλα δεν εχω προλαβει να ανανεωσω το site". Προφανως ειπα οτι τοτε δεν ενδιαφερομαι και εκλεισα. Αντε να δουμε τι θα γινει τωρα..

• Super Moderators
Δημοσ.

Θέλω να δω τώρα αν στις επιστροφές σκληρών τα γνωστά μαγαζιά θα δίνουν πιστωτικό στην τελευταία τιμή πώλησης :devil:

θα μάθουμε την επόμενη βδομάδα, κάνω RMA έναν hdd και μια vga, του πρώτου ανέβηκε η τιμή και της δεύτερης έχει πέσει (σε σχέση με τις αποδείξεις) :P

• Super Moderators
Δημοσ.

θα τα πάω και τα 2 μαζί, έτσι ώστε να αρχίσω τρελή γκρίνια αν πάνε στη μία να κόψουν πιστωτικό στην τιμή της απόδειξης επειδή έχει αυξηθεί η τιμή και στην άλλη χαμηλότερο επειδή έχει πέσει :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...