Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το αποθηκευτικο δισκο ελεγα να τον αφησω για αργοτερα, αλλα δε νομιζω να τον ξαναβρω σε τετοια τιμη.

Γι αυτο και τσιμπησα 1.5ΤΒ Samsung F4 με €59... απο amazon φυσικα!!!

Οι δικοι μας εδω σαν τους βενζινοπωλες ενα πραγμα...

• Απαντ. 221
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

To γελοίο βέβαια είναι όταν βλέπεις και κάτι τέτοια, και σου γυρνάνε τα μυαλά:

http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/Hard-Disk-Drives/Western-Digital-Caviar-Green-WD15EARS-1-5TB-HDD-3-5inches-64MB-Cache-7200RPM-SATA-3Gb.htm

Εκθεσιακό κομμάτι (άρα σίγουρα παλιά παρτίδα) στα 133€... Αυτοί εκεί στο Πλαίσιο είναι απλά άπαιχτοι!

Δημοσ.

Παρήγκειλα samsung F3 από digitalmaster.gr και μου είπαν θα τον έχουν από το τέλος της άλλης βδομάδας λόγω της καταστροφής εκεί κάτω.

ΦΡΙΚΗΗΗΗ

Δημοσ.

Για την απορία που έχετε γιατι ανέβηκαν όλοι οι σκληροί ο λόγος είναι οτι έκει που έγιναν οι πλημμύρες χτυπήθηκε και η Nidec που φτιάχνει το 70-80% των κεφαλών! οπότε την πατήσαμε!

Δημοσ.

Πλημμυρα στα 2 μεγαλυτερα εργοστασια της WD...

Hmm..Βρωμαει sabotaz...

Αλλωστε το λεει και το ονομα της... SeaGate...

Βρε μπας και ; ; ;

Δημοσ.

Ε οχι ρε πστη μου! Εδω και 4-5 μερες σκεφτομουν τι σκληρους να παρω,και μπαινω σημερα να παραγγειλω αφου αποφασισα,και βλεπω 100% αυξηση των τιμων! Κτονιονιο... Αναρωτιομουν κι εγω τι εγινε,τωρα ειδα αυτα που λετε. Ρε τους κλεφτες...

Εντωμεταξυ σε ο,τι μαγαζι και να πηρα που ειχε ακομη φτηνα τις τιμες,μου δινουν ακυρα,ελλειψη λεει... ρε ΟΥΡΤ

Δημοσ.

@LusiferX

Δεν θέλω να σε απογοητεύσω αλλά παράγγειλα χθες από εκεί τον 2TB F4 και με πήρανε σήμερα ότι δεν υπάρχει στοκ και περιμένουν από μήνα με νέες τιμές... καλή τύχη πάντως με τον F3

Λοιπόν την πάτησα άσχημα ,από το καλοκαίρι είχα αποφασίσει πως Νοέμβρη-Δεκέμβρη θα τσιμπήσω ένα SSD 120Gb και έναν HDD 2TB και τώρα οι τιμές πήγαν στο Θεό, έχω παραγγείλει τον F4 μέχρι τώρα από digital master,mgmanager και τρώω το ένα άκυρο μετά το άλλο, τώρα περιμένω απάντηση και από το my-shop ,στο τρίτο άκυρο περιμένω να ξαναπέσουν οι τιμές.

Δημοσ.

Πλημμυρα στα 2 μεγαλυτερα εργοστασια της WD...

Hmm..Βρωμαει sabotaz...

Αλλωστε το λεει και το ονομα της... SeaGate...

Βρε μπας και ; ; ;

Χα, σωστος εξυπνη παρατηρηση :)

@LusiferX

Δεν θέλω να σε απογοητεύσω αλλά παράγγειλα χθες από εκεί τον 2TB F4 και με πήρανε σήμερα ότι δεν υπάρχει στοκ και περιμένουν από μήνα με νέες τιμές... καλή τύχη πάντως με τον F3

Λοιπόν την πάτησα άσχημα ,από το καλοκαίρι είχα αποφασίσει πως Νοέμβρη-Δεκέμβρη θα τσιμπήσω ένα SSD 120Gb και έναν HDD 2TB και τώρα οι τιμές πήγαν στο Θεό, έχω παραγγείλει τον F4 μέχρι τώρα από digital master,mgmanager και τρώω το ένα άκυρο μετά το άλλο, τώρα περιμένω απάντηση και από το my-shop ,στο τρίτο άκυρο περιμένω να ξαναπέσουν οι τιμές.

Οποτε ισχυει και σε Samsung Που ειναι Κορεα? Μηπως ηταν συνενοημενοι να στο πουνε και καλα με το σκεπτικο για να δουνε τι θα κανουν και αν θα ανεβασουν τιμες και αυτοι. Οντως μια οργανωμενη απατη φαινεται. Και γω μια βδομαδα πριν διαβασω το τοπικ σκεφτομουν να παρω F4 και επειδη παραδοξως Ελλαδα τους δινει πιο φθηνα απο Αμαζον, ελεγα να τους παρω απο εδω. αλλα τωρα γινονται αυτα..

Δημοσ.

εχω μια απορια.

αφου καταστραφηκε το εργοστασιο της WD, αντε και της seagate, απο που κι'ως που να να ακριβηνουν και οι αλλες εταιριες??

ολες παθανε ζημια?

κατι μου βρωμαει εδω περα.

Δημοσ.

Για τις υπόλοιπες εταιρίες το είπα πιο πανω οτι επηρεάζονται απο την nidec που έχει την μεγαλυτερη παραγωγή μηχανισμών κεφαλών (70-80%) και έπαθε ζημιά και αυτή...

Δημοσ.

βράκα αυτό http://www.mgmanager.gr/product/22136/samsung-spinpoint-f3-1tb-sata-32mb-hd103sj.html

υποτίθεται ότι έχει απόθεμα και έχει την παλιά τιμή από ότι βλέπω.

Από αυτό http://www.eworld.com.gr/eworld/products/details/1693 αγόρασα τον δικό μου την προηγούμενη εβδομάδα νομίζω στα 55 euro αλλά πρόλαβε και τις αύξησε :angry:

Δημοσ.

Δεν νομίζω να είναι εξ' αιτίας της ζημιάς της Western Digital.

Αν ήταν,θα ανέβασε τις τιμές της μόνο η WD,και τη Seagate θα την σύμφερε να έχει τις ίδιες τιμές γιατί θα ήταν πιο ανταγωνιστική.

Αλλά και τις τιμές των Seagate ανεβασμένες τις βλέπω.

Δημοσ.

Για όποιον ενδιαφέρεται:

Πρόλαβα και έκλεισα αυτόν (WD10EARX) τον 1.0TB SATAIII δηλαδή, από VisionStudio στα 66 ευρώ. Παράλληλα όμως βρήκα τον 1.5TB στα ίδια χρήματα από AMAZON, οπότε θα τον προτιμήσω.

Περιμένω να γίνει dispatched αύριο από Amazon, και Σάββατο πρωί θα τον ακυρώσω. Οπότε όποιος ενδιαφέρεται, ας μου στείλει pm να πάει να τον πάρει για τον εαυτό του. Θα προτιμηθούν άτομα από Θεσσαλονίκη, αφού ο τρόπος παραλαβής είναι "Πληρωμή και παραλαβή από κατάστημα". O δίσκος είναι ετοιμοπαράδοτος από σήμερα.

"ΘΑ ΤΗΡΗΘΕΙ ΑΥΣΤΗΡΗ ΣΕΙΡΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ"

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...